Prostat sorunu

  • Aktifmesane Hocam saygilar aktif mesanesi olan kisi odtar sayisi yonunden gece gunduz fark edermi idrar sikligi degisirmi aktif oldugum ocin iki saaye bir gidiyorum antikolenerjik ilaclari40yildir kullanmiyorum goze dokunuyor tecrubeli bir uzman olarak oneriniz yokmu bu hastalata siz ne oneriyorsunuz seker bobrek hastaligim yok cardura 4mg kullanıyorum tansiyonun,kucuk6buyuk9a düşüyor gece bu durum sorun olurmuş

  • Doktor Cevabı:

    Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla aşırı aktif mesane sendromu var. uzun süredir bu hastalığı yaşayan kişilerde son da kullanımına bağlı problemler olabilir ve takip edilmesi gerekir. böbrek fonksiyonlarının takibi çok önemlidir. sık çıkma sebebi enfeksiyonlara bağlı olabileceği için kontrol altında tutmak gerekir. ilac tansiyonu düşürebileceği için doktorunuza danışmanızda fayda olabilir

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Seminel vezikulde kitle

    Seminel vezikülde kitle merhabalar, babamın psa değeri 8,5 çıkınca ürolojiye basvurduk. renkli emar istendi. hemen akabinde boğazındaki bezeyi farkedince genel cerrah pet-bt istedi. onkolojik f18-fdg pozitron emisyon tomografi (pet-bt) raporu: bulgular: baş-boyun görüntülerinde; solda supraklavikul...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boşalmada ağrı

    Hocam merhabalar. hocam ben boşalırken penisimde batma oluyor. ve o gün içerisindede peniste bazen ağrılar oluyor. hocam sol testiste varikoselim var acaba ondan mı kaynaklanıyor

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Soğukta sertleşme ve bosalma

    Hocam ben 18 yaşındayım ve soğuk ortamda (soğuk havada ya da bacaklarıma soğuk hava temas ettiğinde yazın havuza denize girdiğimde) penisim sertleşiyor ve boşalıyorum bunun sebebi ne olabilir aynı zamanda idrar yaparken de zorlanıyorum özellikle kış aylarında çok araştırdım ama bununla ilgili herhan...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Aktifmesane

    Hocam saygılar aktif mesane sorunum var 40yildir bu sorunu yaşıyorum yan etkilerinden dolayı.dogru dürüst ilaç kullanamıyorum gözü.me yan etki yapıyor bana onerebeceginiz bir ilaç veya başka öneriniz yokmu gece gündüz farketmiyor 2 veya bir buçuk saate bir idrara çıkıyorum bağırsak hastalıkları idra...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sık idrara çıkıyorum

    Hocam bu saydığınız hastalıkların tedavileri ilaçla mümkün müdür?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sık idrara çıkıyorum

    Hocam merhabalar.ben 2 yıla yakın süredir idrar sorunu yaşıyorum.sürekli olarak idrar hissim var.tuvalete gidiyorum,idrarımı yapıyorum ve 5-10 dakika sonra tekrar idrar hissiyatı geliyor.idrarımı yaptıktan 5-10 dakika sonra tuvalete gittiğimde de idrar yapabiliyorum.bir iki damla değil bir miktar iş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Aktif mesane

    Hocam saygilar 40yildir aktif mesane hastasiyim yan etkilerinden oturu ilac kullanamiyorum sik idrara cikiyorum tranko buskasi ibs icin kullaniyorum bu hastaligada iyi gelmezmi bu ilacin bagimlilik yapmamasi icin ne onerirsiniz gunde bir gece aliyorum tecrubeli bir uzman olarak aktif mesane icin one...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüseyin Ergin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat buyumesi

    Buyumesi buyumesi hocam saygilar ibs hastasiyim prostat buyumesi var cardura4kullaniyorum ibs icin trankobusas kullaniyorum ters etki olurmu idtari etkilermi kabak cekirdegi yagi iyi gelirmi gunde bir tatli kasigi iciyorum zarari varmi prostat ilaclari disinda pratik oneriniz yokmu

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüseyin Ergin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat enfeksiyon

    Mehaba dr bey ben bakteriyel prostat enfeksiyon geçirdim bulaş.ne antibiyotik ne bişey fayda etmedi enfeksiyondan sonra ayak taraklarimdan parmaklara kadar yanmam başladı belimde sanki deri altı enfeksiyon varmişgibi küçük küçük kayan lezyon lar oluştu uruk asit 8 çıktı ayakalrima çözüm bulamadım bu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İdrar yapma isteği

    İyi günler hocam sağ ve sol tarafımda belime doğru bazen ağrı oluyor ve bazen fazla idrara çıkıyorum neden oluyor bilgi verirmisiniz

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Seminel vezikulde kitle

    Teşekkür ederim 🙏

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Burçin Tunç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İdrarın tam bitmemesi

    Hocam merhabalar. yaşım 21. idrarımı normal bir şekilde ve hızda yapabiliyorum ancak bittikten sonra hala penis başınin hemen altında idrar kalmış gibi oluyor ve o yüzden ıkına ıkına ve az az yaklaşık 10 dakika daha idrar yapıyorum ancak öyle rahatlıyorum o da bir süreliğine. bir uzmana göründum so...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Prostat iltihabı

    Merhaba hocam ben iki yıldır prostat iltihabı tedavisi görüyordum bu süre içersinde neredeyse bütün semptomlar bitti ama ne kullanırsam kullanayim ereksiyon geri gelmiyor bu durum nasıl geçer düzenli olarak tadalafil ilaç alayım diyorum ama taşikardi var bende korkuyorum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Baykara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Klamidya ve trikomonas

    Hocam merhabalar. parazitler ve klamidyal enfeksiyonlar hakkında bilgi için soruyorum. hocam trikomonas giardia bakteriyel vajinos da metronidazol kullanımı yapılıyor. metronidazol bunları tamamen tedavi ediyor mu yoksa bı ihtimal tedavi etmeme ihtimali var mı direnç gösterir gibisinden ve prostat...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Turan Uçkun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil tahlil

    Doktor bey kendimi kötü hissedip acile gittim covid değilim.. klor düşük 99 (101-109) crp 14.42 sınır 5 iken,gfr 80, bun 17.1 (8-20) wbc 16.59 (4.1-10.9) neu 10.77 (2-7.28)neu%64.9 lym 3.83 (0.6 4.1) lym % 23.1 mono 1.79 mono% 10.8 rbc 5.7 (4.2-6.23) hgb 16.7 ( 12-18 ) mcv 91 plt 237 mpv 10.5 pct 0...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x