Prostat kanseri

  • Ali bey merhabalar , bugün onkoloji hastanesinde prostat kanseri olduğumu öğrendim. Ama tam anlamıyla açıklama yapılmadı ve ilaç tedavisi uygulamadılar. Şu anda çaresizlik içerisinde beklemedeyim ve psikolojik olarak kötü durumdayım. Net bir açıklama alabileceğim bir doktor arıyordum sizin branşlarınızda gördüğüm için soru sormak istedim. Evrak fotoğrafını size atsam bana yardımcı olabilirmisiniz ?

  • Doktor Cevabı:

    Şeref bey prostat kanserinin bir çok evreleri ve dereceleri bulunmaktadır. hem patoloji raporu, hem psa kan değerleri ve muayene bulguları ışığında size en uygun tedavi şekli belirlenmelidir. ameliyat, işın tedavisi, ilaç tedavileri gibi çeşitli tedaviler hastalığın aşamasına göre uygulanır. geçmiş olsun dileklerimle

    tarihinde cevapladı.
  • Oncelikli ilginize teşekkür ederim. Size tum tahlil ve patolojik degerlendirmelerimi göndersem ilgilenirmisiniz lutfen

  • Doktor Cevabı:

    Prostat muayenesi yapmadan, ki prostatın büyüklüğü, sertlik derecesi, nodül varlığı, rektum denilen bağırsağa yapışık olup olmaması ve sizde başka hastalıkların (şeker, tansiyon, kalp hastalığı vs) olması veya olmaması hepsi seçilecek tedavi şeklini belirler. sadece tetkik sonucuna göre tedavi belirlemek doğru olmaz.

    tarihinde cevapladı.

Ankara Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Psa artışı ve biyopsi

    İlginize teşekkür .bir şey çıkacak gibi algıladım cevabınızı ama.inşallah bir şey çıkmaz

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Nuhoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Psa artışı ve biyopsi

    Selam !. yaş 58 psa 3.90....serbest psa 4.14 olarak ölçüldü...biyopsi gerekli midir? ayrıca multiparametrikcprostat mr da varmış..ne yapmamız gerekiyor.düşünceniz nedir? iyi çalışmalar diliyorum.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Nuhoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sadece bosalirken penis altinda aci

    Hocam merhaba benim sikayetim sadece bosalirken penisin alt kisminda siddetli bir aci oluyor supheli bir iliski yasamiyorum evliyim yasim 35..sizce ne yapmam gerek?bir tani koyma sansiniz varmi tesekkur ediyorum

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Serkan Özcan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Psa artışı ve biyopsi

    Psa yüksek ve artıyor 58 yaşındayım.ağrı sızı yok, idrara çıkma şikayeti de fazla yok..yaştan dolayı psa ölçtük 3.6 çıktı..1 yıl sonra ise 6.1 oldu. 14 gün cipro kullanmamı istedi devlet h. doktoru bir yılda bu kadar artar mı ? ağrı sızı yok cipro niye kullanıyorum? mr veya füzyon biyopsi gerekir m...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakkı Perk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yumurtalıkta ağrı

    Hocam merhaba saygılar, sizden bir konuda taktir ederseniz yardımcı olmanızı rica edicem. hocam ben 37 yaşında bekar biriyim. hafta boyunca bazen gün aşırı bazende hergün mastürbasyon yapıyorum. yumurtalığımın alt kısmında prostat denilen yerde ara ara ağrım oluyor. idrar yaparken yanma ağrı sızı ak...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serkan Altınova

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Proscar peniste küçülme yapar mı

    19 yaşında finasterid kullanımı penisi küçültür mü proscar kullananlarda penis küçülmesi gördünüz mü teşekkürler hocam

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kasıkta ağrı

    Sayın hocam merhaba saygılar benim bi şikayetim var internetten baktığımda çok kötü bilgiler yer alıyor yumurtalığımın hemen altında tabiri caizse boru gibi olan yerde ara ara ağrım oluyor idara ra çıkmakta sorun yaşamıyorum yada yanma gibi hisler olmuyor bu önemli bisimidir sizce sebebi ne olabilir...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serkan Altınova

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Penis başı ağrısı

    Hocam merhaba yaşım 38 benim sorunum fırsat buldukça masturbasyon yaparım,bunu yapma şeklim penisin başını sıkarak yaparım ama son 2-3 yıldır göbek deliğimin 5 parmak aşağısında sanırım idrar yolunda batma yanma var ve aynı seviyede penisimin baş kısmında yanma ve ağrı var,artık nerdeyse elimi sürem...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Penis altında şişlik

    Merhaba hocam ben 5 ay önce makatta ağrı sık gaz sorunu için doktora gitim kolonoskobi yaptı sonuç 2_3 evre iç dış hemoroit çıktı amaliyat önerdi ben olmadım tuvaletim geldimi birde yapar ken ağrısı oluyor kötü kokulu gaz oluyor kan akma yok tuvaleten sonra sıçak su kullandımmı ağrısı olmuyor bazen...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mesane tümörü

    Hocam merhabalar. babam geçen ay mesane tümörü tur ameliyatı oldu. ameliyat sırasında prostat olduğu farkedilip stend takıldı. stendden rahatsız olduğu için bu hafta içi prostat ameliyatı oldu.mesane tümöründe gelen patoloji sonucunda makroskopi: 1-tümör tabanı: topluca 0,3 cc hacminde , gri...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ramazan Faruk Yerlioğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kasinti testis

    Merhaba hocam 1haftadir vücudunda hafif karınlalar oluyor daha önce kardeşim uyuz olmuştu doktor metrin losyon verdi uyguluyorum ve iyi geliyor fakat 2 3 gündür kasıkta kasinti ve kizariklik vardır ve bugün testiste kasinti kizariklik var şuan fucicort krem sürdüm kasinti gitti ama kizariklik...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Damlama ve daralma

    Evet hocam ve bu daralma devamlı oluyor tabi damlama hep sürüyor musluk gibi damlıyor ….bir müddet sonra ortalık biraz normale dönünce sizinle irtibata çok teşekkür ederim sağolu

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Coskun Şahin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Damlama ve daralma

    Hocam babam yaklasik 2 bucuk sene once protasdan kanser tedavisi gordu bursada...69 yasinda tedavi sonrasi kanser bulgusu duzeldi fakat idrar i damla damla kacirma hic durmadi..son 2 yildirda devamli idrar kanali daraliyor ve 3 ayda bir kapali olarak tikanikligi aciyorlar tam bu islem 6 kez yapildi....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Coskun Şahin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat ca

    Hocam iyi akşamlar babam 3 yıldır hormon tedavisi görüyor psa değeri 0.00-0.003 arasında çıkıyor 3 yıl önce sintigrafide 6 kemikte ( sol femur proksimalinde, sol asetabulumda, sağ iliak kemikte, sakrumda, l2 vertebrada , sol 1. kotta psma pozitif metastatik odaklar izlenmiştir (suvmax: 53). değerlen...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Güven Aslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat ca

    Hocam iyi akşamlar babam 3 yıldır hormon tedavisi görüyor psa değeri 0.00-0.003 arasında çıkıyor 3 yıl önce sintigrafide 6 kemikte ( sol femur proksimalinde, sol asetabulumda, sağ iliak kemikte, sakrumda, l2 vertebrada , sol 1. kotta psma pozitif metastatik odaklar izlenmiştir (suvmax: 53). değerl...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x