Prostat iltahabı

  • hocam merhabalar ben 21 yaşındayım. prostatit teşhisi konuldu. hayatımın sonuna kadar alkol içmemem gerektiği ve tek eşli olmam gerektiği söylendi. tamamen tedavi olsam bile bu kurallara uymak zorundaymışım doğru mu bunlar? 21 yaşındaki sosyal bir genç bunlara uymak zorunda olarak psikolojik olarak nasıl sağlam kalabilir..

  • Doktor Cevabı:

    Bu bilgiler doğru değil alkol hastalığın aktif olduğu anlarda şikayetleri artırabilir tedavi bitince rahatlıkla kullanabilirsiniz tek eşlilik de yanlış koruma tedbirleri ile sex yapabilirsiniz

    tarihinde cevapladı.
  • hocam çok teşekkür ederim eğer size sormasaydım bu psikoloji ile çok zor yaşardım gerçekten doğru doktora denk gelmek çok önemliymiş keşke ankarada olsam da size gelebilsem. son bir soru sorayım izninizle. benim bu hastalık 4 aydır var yani daha erken sanırım doğru tedavi ile bu hastalıktan tamamen kurtulma şansım yüksek midir? çok teşekkür ederim, herkes çok zor kurtulman diyor da.

  • Doktor Cevabı:

    Tabii ki erkeklerin çoğu bu hastalığı geçirmiştir

    tarihinde cevapladı.

Ankara Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Psa yüksekliği

    Hocam merhaba, yaşım 42. 1 ay önce prostat şikayetiyle yapılan psa testi ve ultrason normal çıkmıştı. şimdi rutin kontrolde total psa 2,41 (ref: 0-2) ve serbest psa 0,38 (ref: 0,26 - 4,14) çıktı, idrar yaparken yanma şeklinde değilde, zorlanma şeklinde sıkıntım var. aceba prostat lehine kötü bir dur...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakkı Perk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Epididimoorşit

    Hocam idrarım temiz çıkmıştı, doktorumda prostat iltihabı ile ilgili bir şey soylemedi. yine de prostatitten kaynaklı olabilir mi epididimoorşit? bu durumda hangisi için bir tedavi uygulanir? teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostatit prostat iltihabı

    1 hocam yani 3 4 hafta sonra yaptırmamış gibi olacaktır o doku iyileşecektir değil mi ? birde hocam keşke istanbul'da olsaydınız cevaplarınızdan çok ilgili bir dr olduğunuzu fark ettim istanbul'da olsanız iyileşene kadar peşinizi bırakmazdım :) 2-23 cc prostat boyutu 23 yaş için büyük değil mi ?...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Prostatit prostat iltihabı

    Hocam bana kronik prostatit teşhisi konuldu 23 cc prostat boyutum vardı 23 yaşındayım 4 senedir bu sorun var ultrasonla odasında inceleyip termoterapi uygun gördü termoterapi yaptı en son gittiğim hekim fakat benim penisim hâlâ üşüyor buz gibi oluyor bazen xatral xl kullanıyorum . opera...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sık idrara çıkıyorum

    Hocam merhabalar.ben 2 yıla yakın süredir idrar sorunu yaşıyorum.sürekli olarak idrar hissim var.tuvalete gidiyorum,idrarımı yapıyorum ve 5-10 dakika sonra tekrar idrar hissiyatı geliyor.idrarımı yaptıktan 5-10 dakika sonra tuvalete gittiğimde de idrar yapabiliyorum.bir iki damla değil bir miktar iş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat iltihabı

    Merhaba hocam ben iki yıldır prostat iltihabı tedavisi görüyordum bu süre içersinde neredeyse bütün semptomlar bitti ama ne kullanırsam kullanayim ereksiyon geri gelmiyor bu durum nasıl geçer düzenli olarak tadalafil ilaç alayım diyorum ama taşikardi var bende korkuyorum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Baykara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Acil tahlil

    Doktor bey kendimi kötü hissedip acile gittim covid değilim.. klor düşük 99 (101-109) crp 14.42 sınır 5 iken,gfr 80, bun 17.1 (8-20) wbc 16.59 (4.1-10.9) neu 10.77 (2-7.28)neu%64.9 lym 3.83 (0.6 4.1) lym % 23.1 mono 1.79 mono% 10.8 rbc 5.7 (4.2-6.23) hgb 16.7 ( 12-18 ) mcv 91 plt 237 mpv 10.5 pct 0...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Peniste batma ve ağrı

    Hocam merhabalar yaklaşık 15 gündür peniste bacak aralarımda ve testislerde batma ve acı var. akıntı ve yanma yok. 20 gün önce oral seks ve sonrasında cinsel birliktelik yaşadım hemen akabinde üroloji doktoruna gittim şikayetlerimi anlattım idrar testi yaptırdım temiz çıktı ama her ihtimale karşı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker hastaliği

    Hocam iyi günler,annem 73 yaşında tansiyon-şeker hastası;uzun zamandır test yapılmamıştı dün sağlık ocağında hem korona aşısı oldu hem de tahlilleri yapıldı.caduet 10/20mg,trajenta 5mg,hyzaar 50/12,5 mg kullanıyor,tansiyonu normal seviyelerde.sonuçlar hba1c 7.6,akş 160,üre 53(18-43)kreatinin 1,12(0,...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Penis ağrısı

    Doppler yapıldı hocam temiz çıktı. ama dedigim gibi peniste kanallarda ağrı idrar yaparken yanma penis başında ağrı oluyor ara ara.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İdrar yapmada zorluk

    Merhaba hocam ben 25 yasndayım,uzun zamandır geceleri idrar yapma sorunum var ıkınıyorum damla damla geliyor,ama sorunum geceleri artıyor nedense,ıkınırken bazen meni gıbı bısey cıkıyot eger o cıkarsa tıkanıklık biraz azalıyor.buyuk abdestimi yaparken de bazen ıkınınca menüye benzer yapıskan bısey c...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostatit tekrarladimi

    Hocam merhaba ben de prostatit vardı 9 ay önce başlamıştı tedavilerle neredeyse tamamen geçmişti hicbir sıkıntı olmamıştı aklıma bile gelmiyordu ve ben sin 2 hafta ilk hafta günde 6 defa masturbasyon yaptım bisey olmadı ama ikinci hafta da 6 defa yaptım ve ondan sonra idrar im sık sık gelmeye ve baz...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Erkek üreme

    Merhaba hocam psa testi yaptırdım yaş 39 sonuç 0.955 ng/ml yüksekmi bazen pelvik tabanda ağrı oluyor cinsel isteksizlik sorunu yaparmı

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kemiklerin tamamını görüntüleyen dexa var mı?

    İlgilendiğiniz için teşekkürler hocam.benim olay biraz uzun.ilk zamanlar psikolojik olduğunu düşündüğüm lakin psikolojik olmayan bir olay.lütfen psikolojiktir deyip bırakmayınız.masturbasyon ile boşaldıktan sonra kemiklerimde hassaslaşma olduğu hissine kapılıyordum.bir süre hiç önemsemedim.genç adam...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. İlker Önder Ferah

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Idrar yaptiktan sonra yanma

    Hocam bir sorum olacaktı idrarım çatallı çıkıyordu ve idrardan kısa bir süre sonra yanma oluyor hocam bugun sık idrara çıktim hocam ama bu çatallaşma her idrarımda olmadı ikisinde olmustur o da hafiftir hocam kısa sureli hocam nedir dusunceniz

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x