Progesteron sonucumu yorumlar mısınız

  • adetin 21. günü yapılan progesteron testi sonucu 3,82 çıktı bu sonucu değerlendirirmisiniz.teşekkür ederim

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hamile kalmak istiyorum tahlil sonuçlarım hocam

    Hocam hamile olmak istiyorum ultrasyonda herhangi bir şey çıkmadı doktor normal dedi yumurtalıkla iyi dedi adetmin 5. günü test yaptırdım aç karnına e2 14.52 prolaktin 14.96 t3 4.12 t4 0.98 progesteron 0.41 tsh 1.3 fsh 7.73 egfr 125.84 ldl 107.7 kolestrol 200 glukoz 93.5 ilçede olduğum için doktor...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Melih Atahan Güven

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ile şüphe

    Hocam bugun yaptırdım kan testini ilişkiden 12 günü geçti bu sonuca güvenebilir miyim yorumlar mısınız rica etsem olduğu gibi yazıyorum. betahcg sonuç :

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Skrotal hiperpigmentasyon

    Skrotal hiperpigmentasyon nedeni ile 6 günlük bebeğimize yapılan tetkiklerde glukoz:85, t. billirubin:12,85mg/dl, indirekt billirubin:12,21, tsh:14,6uıu/ml, serbest t4:1,38 ng/dl, dhea-so4:249ug/dl, kortizol:9,83mcg/dl, acth:48,8 pg/ml testeron:0,76ng/ml, estradiol:24,4pg/ml, 17oh-progesteron:4,16ng...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ayşın Uçkun Kitapçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Invaziv duktal karsinom biyopsi sonucu

    Merhabalar hocam deü tıp öğrencisiyim tatilde olduğum için sonuçları hocalarıma gönderemedim annemin biyopsisi sizler de yorumlar mısınız? invaziv duktal karsinom derece iii/iii sol meme üst dış kadranda 15*8 mm malign tümör tümör içi lenfosit oranı %90 invaziv tümörün histolojik derecesi iii ö...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Volkan Kınaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Progesteron sonucu

    Hocam eşim bu ay klomen tedavisi gördü iki adet yumurtası büyüdü 21. gün progesteron testi yaptık sonuç 20.72 çıktı bu sonuç gebelik vadeder mi yorumlar mısınız teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Emre ÖZGÜ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Progesteron

    Hocam bu ay klomen tedavisi gördüm iki adet yumurtam büyüdü 21. gün progesteron testi yaptık sonuç 20.72 çıktı bu sonuç gebelik vadeder mi yorumlar mısınız teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ayşecan Enmutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Progesteron sonucu

    Hocam eşim bu ay klomen tedavisi gördü iki adet yumurtası büyüdü 21. gün progesteron testi yaptık sonuç 20.72 çıktı bu sonuç gebelik vadeder mi yorumlar mısınız teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Suat Karataş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Progesteron

    Hocam bu ay klomen tedavisi gördüm iki adet yumurtam büyüdü 21. gün progesteron testi yaptık sonuç 20.72 çıktı . bu sonuç gebelik vadeder mi yorumlar mısınız teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ayhan Şahinler

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Progesteron sonucu

    Hocam eşim bu ay klomen tedavisi gördü iki adet yumurtası büyüdü 21. gün progesteron testi yaptık sonuç 20.72 çıktı bu sonuç gebelik vadeder mi yorumlar mısınız teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Progesteron sonucu

    Hocam eşim bu ay klomen tedavisi gördü iki adet yumurtası büyüdü 21. gün progesteron testi yaptık sonuç 20.72 çıktı bu sonuç gebelik vadeder mi yorumlar mısınız teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ece Uslu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Progesteron

    Hocam eşim bu ay klomen tedavisi gördü iki adet yumurtası büyüdü 21. gün progesteron testi yaptık sonuç 20.72 çıktı bu sonuç gebelik vadeder mi yorumlar mısınız teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Esra Ayşin Tonguç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Progesteron

    Hocam eşim bu ay klomen tedavisi gördü iki adet yumurtası büyüdü 21. gün progesteron testi yaptık sonuç 20.72 çıktı bu sonuç gebelik vadeder mi yorumlar mısınız teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Şahin Zeteroğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Meme kanseri

    Hocam iyi günler. anneme memede ele gelen kitle için biyopsi yapıldı. patoloji raporunda östrojen ve progesteron pozitif. c_erbb2 pozitif. az diferansiye invaziv duktal karsinom düşünülmekte şeklinde bi ifade var. tanıda invaziv karsinom nükleer grade 3. histolojik grade 2 yazıyor. bu rapordan...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erkan Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Meme kanseri

    Hocam merhabalar annemin meme biyopsi sonucunu yorumlarsanız cok sevinirim. annem 49 yaşında, tiroidinde nodülden dolayı ameliyat olması istenen bi hasta. biyopsi sonucu: makroskobik sonucu: 6 adet büyüğü 1.8, küçüğü 0.2 cmli kirli beyaz meme tucat biyopsi. östrojen reseptör pozitif( nükleer hğcr...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Özbaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon tahlili

    Hocam iyi günler ben 27 yaşında bayanım bir yıldır gebe kalamıyorum.hormon test sonuçlarını yorumlar mısınız 1)tsh:2,435 (referans o.34-5.60) 2) fsh 6.80 (mid folikuler3.85-8.78) 3)lh 5.59 (mid foliküler 2.12-10.89) 4)estradiol 81 5)prl 25.22 ng/mı (3.34-26.72 ) 6)progester...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nermin Köşüş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x