Pozitif mi negatif mi

  • Merhaba Yeşim hanım kan testinde beta hcg total test sonucu < 0.25 mlU/ml negatif sonuç mudur anlayamadım yardımcı olabilir misiniz


İstanbul Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hamile kalır mıyım acaba

    Şüpheli ilişkiden sonra ella içtim ve 11 gün sonra adet oldum (adet gunumden iki gün önce kanamam oldu) ve 12. gün betahcg baktirdm 1.20 çıktı hamilelik yok diyor ama sonraki haftalarda bu yükselir mi

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yasmin bitti adet olmadım

    Hocam tekrar merhaba. dün akşam 4. günde adet oldum. ped e bir akış yok sadece sildigimde kan geliyor. ama ağustosta gördügüm adetimde böyle az ve çok ped değiştirme ihtiyacı gerektirmiyordu kanama miktarım baya azalmıştı zaten. normalde doğum kontrol ilacından kanamanın az geldigini biliyorum. bu a...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dogum kontrol hapi

    Merhaba hocam, dpgum kontrol hapi kullaniyorum. ve adet tarihim olmamasi gereken bir zamana denk geliyor. paket bitiminde hic ara vermeden kullanmaya devam edebilir miyim? bir de dogum kontrol haplari vajinal enfeksiyona sebep olur mu ?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bacakta sislik

    Hocam bugün aile hekimimize gittim eliyle baktı yüzde doksan kötü birşey değil dedi çok büyük birşey değil dedi ama yinede rahatsız oluyorum diyosan bı usg cektir ama acelesi yok dedi başka bi dr da büyürse kontrol ettir dedi acelesi varmı bekleyip buyursemi gideyim herhangi bi agri sizi yok o bolge...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet düzensizliği

    Hocam ben yanlis teshisten polikistik over dediler 3 yil dogum kontrol haplari kullandim ve 15 20 kilo aldım biraktiktan sonra 55 kiloya düştüm tekrar kilo almaktan korkuyorum bu ilaclari kullanmadan duzelmez mi

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Durumumuz nedir

    Siz ne düşünüyorsunuz hocam selamlar öncelikle verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz. gercekten cinsellik konusunda bir hayli cahil olan(kendim de dahil) insanlarımıza paha biçilmez fayda sunuyorsuz, minnettarız. sayın hocam; korunmasız şüpheli bir ilişki sonrası kızlık zarının dahi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelik mi ?

    Hocam merhaba , cinsel ilişkiden 14 saat sonra ella hapı alındı , ilişkiden 17gün sonra iki adet idrar testi yapıldı ve sonuç negatif , ilişkiden 30gün sonra ultrason ile göbek bölgesinden muayene yapıldı doktor hiçbir şey görmediğini söyledi , 35.gün bir idrar testi daha yapıldı ve sonuç negatif ?...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tah sonuç değerlendirme

    Merhaba hocam. bi düşük iki kimyasal gebelik yaşamıştım. tahlil sonuçlarım şu şekilde. sıkıntı var mı acaba? şimdiden teşekkürler amh 5.60 fsh. 7.40 estradiol. 30.90 tsh. 2.160 lh 16.30 prolaktin 20.00 trombofili paneli 6lı - normal

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sorunlu kürtaj

    15.06.2021 kürtaj oldum kürtajdan sonra düzenli adet görmedim bhcg hormonu yeni negatif oldun adetimle beraber 18.10.2021 adet oldum 2 gün sürdü ne yapmalıyım

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ertesi gün hapı ve regl kanaması

    Merhaba yeşim hanım son 2 ayda toplam 2 kere ertesi gün hapı kullandım.i̇lk ay 7 gün gecikti bu ay 2 gün gecikti ama regl oldum sorun şu ki kanamam açık renkli,yapısı sulu ve sümüksü gibi.onu kullandığım için olmuş olabilir mi endişelenmem gerekiyor mu?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tah sonuç değerlendirme

    Merhaba hocam. bi düşük iki kimyasal gebelik yaşamıştım. tahlil sonuçlarım şu şekilde. sıkıntı var mı acaba? şimdiden teşekkürler amh 5.60 fsh. 7.40 estradiol. 30.90 tsh. 2.160 lh 16.30 prolaktin 20.00 trombofili paneli 6lı - normal

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ertesi gün hapı

    Hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için fakat ben bugün tekrardan bi kanama yaşıyorum çok fazla karin ağrım var muayene olayım mi normal mıdır kafam çok karıştı

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yerlesme kanamasi mi ?

    Merhaba hocam. 6 7 aydir yasmin dogum kontrol hapi ile korunuyorum. ama bu ay tam saatinde alamadim haplari normalde hep aksam 22.00da alirdim ama bu ay 21.30 22.00 araainda degisti hep. tam 11 gun once esimli birlikteligimizde geri cekilmedi. ama o gun onceki gun vs hapimi gunu gunune aldim saatler...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Trilaminar

    Hocam bugün kadın doğum muayenesinde doktor endometrium trilaminar görüntüyü kaybetmiş dedi,adetimin 18. günü. bi de endometrium kalınlaşmış dedi. ne demek bunlar? gebelik demek mi ?gebelik istemiyorum da

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormonlar belirtiler

    Hocam şöyle ki her ay düzenli adet olan genç kızım. her adetimden 1 hafta önce göğüs ağrılarım başlar adet olmadan 2 gün önce ise iyice sertleşirler ve adet olduğum günün akşamında göğüs ağrılarım biter normal haline geri dönerler. bu 3 günlük akınıtıyı yaşadığım zaman göğüs ağrılarım vardı ve bu ak...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x