Polisitemi vera

  • Hocam merhabalar. Benim 2018 den bu yana hct ve hb degerlerim hep yüksek (16.5-17.5 arası) eşlik eden herhangi bir şikayetim yok kendim de tıp ogrencisiyim dalak ve karaciğer palbe edilmiyor. Son tahlilim şu şekilde; Hb: 17.7 **** **** (N) Plt: 381 (N) Wbc: 7.6 (N) LDH normal sınırlar içerisinde Eritropoitein de ölçtürdüm ancak akşam saatlerine yakın ölçtürdüm onun da sonucu EPO: 7.8 Jak2 mutasyonu için genetik testi verdim ancak 1 ay sonra çıkarmış Sigara kullanıyorum (1 gün/paket) Şehir merkezinde yaşıyorum Biraz panik oldum polisitemi Vera açısından sizin yorumlarınızı meram ediyorum biliyorum daha detaylı incelenmeden pek bir şey söylenemez ama sadece bir fikir almak için yazıyorum. Teşekkür ederim.


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Mens ve uyku problemi

    Zeynep hanım merhaba, mens sancısı ve uykusuzluk problemi için akupunktur tedavisi yapıyor musunuz? teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Zeynep Avşar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyun düzleşmesi

    Merhaba hocam ben de boyun düzleşmesi var ilerlemiş fizik tedaviye başladım ama migrenimi tetikliyo ve çok şiddetli baş ağrılarım var her gün relpax icmesem kafamı kaldıramıyorum. omuz ve boyundaki gerginliği azaltacak ağrıları kesebilevek başka bir ilaç kullanmak mümkün mü acaba relpax ağır geliyo...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Vildan Özdoğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akupuntur ile zayıflamak

    Hocam merhabalar zayıflamak için akupuntur yapıyormusunuz

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Bahadır Özen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ayak tabanı kitle

    Selamlar murat emin bey, daha önce de size soru sormuştum. eşimin ayak tabanında iç kısımda çıkan dışarıdan farkedilip ele gelen kitle hakkında. kötü bir şey olabilir mi diye bahsetmiştim,siz de antibiyotik tdv ile dağılma gosterdiyse muhtemelen absedir demiştiniz. şu an antibiyotik vs kullanmıyor v...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Parsiyel yırtık tendinit ganglion kisti

    10gün bir ilaç tedavisi aldım nsaii grubu ilaç ağrı kesici ve kas gevşeticiler 1haftada başka bir doktor etolfort ve kas gevşetici bir hap birde tiyokas isminde bir krem verdi yaklaşık 9günde onları kulandım büyük ölçüde ağrılarım azalsada tamamen geçmedi zorlamaya ağırlık kaldırmaya gelemiyorum g...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüseyin Güray Alın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Baş edilmeyen tikler

    Hocam tikler icinde tedavi uyguluyormusunuz acaba? hipnoz,akupunktur veya farklı bir tedavi yöntemi?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Zeynep Avşar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hacamat ve hirudoterapi

    Lütfen bana adresini söyler misin?

    Doktor Cevabı:

    Dr. Erdoğan Taş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ayak tabanında kitle

    Merhabalar...gecenin 3buçuğunda yazıyorum..eşimin (erkek/32yaş) ayak tabanında agrılı bir kitle meydana geldi. i̇yilesme gostermeyip hareket kisitlamaya baslayinca bir ortopedi uzmanina gorundu. sadece fiziki muayene edip bir de dermatolojiye görünmesini soylemis. dermatolog da,enfeksiyon gibi gorun...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfen artık birileri beni duysun

    Hayırlı geceler vildan hanım ben 6 ay önce kolumda uyuşma ve güç kaybıyla uyandım geçmek bilmeyen ağrılarım vardı emar çekildi boyun fıtığı dediler fizik tedavi uyguladılar fakat iyileşmek bir yana dursun iyice fenalaştım sonra fizik tedaviyi yarım bıraktım başka doktora gittim tahlil yaptı bu ağrıl...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Vildan Özdoğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Stres için akupunktur

    Kolay gelsin hocam.alternatif tıp yöntemlerinden hangilerini yapıyorsunuz.stres için yaptırmak istiyorum.dönüş yapar mısınız?

    Doktor Cevabı:

    Fzt. Mehmet Kartal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hacamat ve hirudoterapi

    Merhaba 3 yıl önce beyin tümörünü çıkarmak için ameliyat oldum, şimdi kendi başıma yürümüyorum, hareketlerin koordinasyonu çok kötü olduğu için, yerinizde hacamat ve hirudoterapi yapmak istiyorum, yapabilir misiniz? bu prosedürlere herhangi bir kontrendikasyonum yok.

    Doktor Cevabı:

    Dr. Erdoğan Taş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fiyat araştırması

    Sigara bırakma için seans fiyatı ne kadar hocam iyi günler dilerim

    Doktor Cevabı:

    Dr. Elif Petek Dereli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ameliyat sonrası ağrı

    Doktor hanım merhaba, 11.05.2021 tarihinde kapalı safra kesesi ameliyatı oldum. ameliyattan sonra 5 aydır sağ kaburgamın alt bölgesinde bir ağrı var. soğuk havada, eğilip kalkınca, yürüyünce ağrı daha da artıyor. ameliyatı yapan doktor ameliyattan sonra mrcp çektirdi, eliyle o bölgeyi yokladı, birşe...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Vildan Özdoğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik migren

    Slm hocam bende migren var birkac aydir gunluk sabah hafiften başlıyor uzulursem cogaliyor drum laroxyl 40mg damla verdi 1 damladan baslayip 15 kadar cikabilirmisim 3 aydedi ben antideprasan diye istemeyince 15 gun yada 1 ay dedi henuz baslamadim yurtdisindayim dilim yok tam anlatamiyorum...agri si...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gerilim tipi baş ağrısı

    Gerilim tipi baş ağrım mevcut hocam buna kesin bi çözüm veya ağrılarımı hafifletmede bir olanak yokmudur yaşam kalitemi düşürüyor ve sizin buna nasıl bi tedavi yönteminiz mevcut sorumu cevaplarsanız çok teşekkür ederim. saygılarımla.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yasemin Polat Ünaltekin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x