Pltyüksekliği

  • merhabalar, 8 aylık bebeğimin kan değerleri PLT 437 ,PCT 0,359,LYM% 57,3 LYM# 4,73 . diğer değerler normal aralıktadır çocuk doktorumuz çocuk hematoloji sınav yönlendirdi ciddi bir problem olabilir mi sizce Yardımcı olursanız çok sevinirim Ne gibi bir problem olabilir


İstanbul Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Demir eksikliği

    Merhaba hocam,ben izimirden 37 yaşında bir bayanım yıllardır kansızlık demir eksıklıgı oluyo bende. şuanki tahlil sonucumda 10 cıkıor demirim.dr ampul ve ferro sanal verdi .sizce ben anemi hastasımıyım .çok tsk ederim saygılarımla

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Bilgin Silan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kansızlık da var

    Hocam ferritin 6 hgb 11 tüm tetkikleri yaptım boyun mr falan çektirdim boyunda duzlesmem var yanagimda yanma el bilek parmaklar ve ayak bileklerinde yanma uyuşma var çarpıntı halsizlik var emg yaptırdım normal, romatizma yok bu şikayetler kansizlikla alakalimidir ne yapmalıyım ferrosanol verilip gön...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Özlem Mutluay Soyer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ne% hastası

    Hocam merhaba benim oğlum 4:30 yaşında bir hafta önce araştırma hastanesi’ne geldik ne% 1680 di. sonra bir hafta sonra öksürük ateş sonra değeri ne% 200 çikti. sizce korkulacak bir şey var mı

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lütfen yardım edin ?

    Hocam merhaba babamın kan testi sonucu 12.9 mhc 26.8 mchc 32.6 rdw-cv 18 diğer değerleri normal idrar testi de normal ultrason da her sey normal prostat büyüklügü 52 mm bu sonuclara göre doktor kan değerin cok düşük mide kanseri ya da prostat kanseri olabilirsin demiş lütfen cevap verin sonuclar nas...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pltyüksekliği

    Merhabalar, 8 aylık bebeğimin kan değerleri plt 437 ,pct 0,359,lym% 57,3 lym# 4,73 . diğer değerler normal aralıktadır çocuk doktorumuz çocuk hematoloji sınav yönlendirdi ciddi bir problem olabilir mi sizce yardımcı olursanız çok sevinirim ne gibi bir problem olabilir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ne% eksikliği

    Hocam benim benim oğlum 4:50 yaşında malatya’da yaşıyorum üç ay önce araştırma hastanesi’ne gittik ne% eksikliği var her hafta gittik altı hafta takip ettiler genetik testi gönderdiler oğlum bir senedir hiçbir şekilde grip olmuyor sadece düşük olduğu zaman ateşlendi hemen araştırmaya götürdük ne%...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan sonuclari

    Merhaba hocam 2bucuk yaşındaki oglumun tahlil sonuçlarını yorumlayabilirmisnz rbc.5.26 mch 25.5 maç 73.5 neu%35.3 eos#0.15 diğerleri refrrans değerleri içinde genelde harita dil nedeniyle kan testi yapilmistik boyu 94 cm kilosu17 gelişimde bi sıkıntı yok bunsonuclara göre tedirgin olacağımız bi sor...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Demir eksikliği

    Hocam merhaba 4,5 aylık erkek çocuğumda g6pd enzim eksikliği var. lokosit 7,03 hemoglobin 9,8 eritrosit 4,28 hematokrit 30,9 mcv 72,3 mch 22,9 mchc 31,7 trombosit 535 rdw 13,2 nötrofil 25,5 lenfosit 62,2 monosit 10,4 eosinofil 1,6 basofil 0,3 notrofil 1,8 lensofil 4,37 monosit 0,73...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç kopması

    Merhaba hocam, saçlarımı çok uzun süre taramadığım zaman. taramadığım zaman bayağı saç dökülüyor bir avuç saç dökülüyor acaba kopan dökülen saçların yerine tekrar saç çıkar mı?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehtap Kıdır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • B12 vitamin

    Hocam merhaba oglum 16 aylik.b12 si 197 cikmisdi b12 vitamanini verdiler. 2.3 ay kullanildi tekrar olctuk 237 cikti. ben arastirdigima gore cocuklarda 400 olmasi gerekiyormus. .doktorum normal dedi 237 ye. fazlasi zarar dedi. sizin gorusunuz nedir acaba tesekkurler simdiden

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Murat Cömert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vissanne ile kanama devam etmesi

    Hocam öncelikle iyi çalışmalar diliyorum. bana demir eksikliği anemisi teşhisi konuldu ve iki ünite kan aldım. bunun sebebinin aşırı adet kanamalarım olduğu anlaşıldı. kadın doğum doktorumun muayesinden sonra rahim duvarı kalınlaşması var denildi.bekarım. vissanne isimli ilaç tedavisine başlanıldı....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alparslan Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dea demir eksikliği anemisi

    Özofago-gastro-duodenoskopi raporu şikayeti dea premedikasyon xylocain sprey. cihaz pentax epk-i özofagus lümen ve mukoza normal. z çizgisi 40.cm'de diafragma kıskacı ile beraber geçildi. mide kardia, fundus, korpus ve antrum mukozası nok...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kürdan yemek

    Merhabalar hocam, benim kürdan yeme hastalığım vardı kürdanı kırıp çiğneyip küçük parçalar (ip kadar) haline getirdikten sonra yutuyordum uzun bir süredir de bıraktım fakat herhangi bir mide - bağırsak problemi yaşamadım merakım ise mide bunları sindirebiliyor mudur ileride bi problem yaratır mı?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ferrozinc g surup

    Merhaba doktor bey 3 yaşındaki çocuğuma yapılan kan tahlili sonrası demir eksikliği anemisi teşhisi konuldu ferrozinc g şurup verildi 1.5 ölçek yani 7.5 ml.ancak prospektüsde baktigim kadarıyla bu yaş grubu için önerilen 2.0 ml dozunda acaba bize fazla yada yanlış mi söylendi. teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atila Karaalp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kilo alımı azlığı

    Bebeğim 34 haftalık 2000 gr doğdu. şuan krolonojik 5 aylık 5700kilo ama geçen 100 gr almış sadece şehir değiştirdik iştahı yoktu ama beni korkuttu .10gündürde hiç kilo almamış diş çıkarıyor sanırım çok fazla huysuz .boyu da 62 kilo alımı neden azalmış olabilir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör





.
x