Periferik yayma

  • Periferik yayma

    Iyi günler hocam. iskenderun devlet hastanesinde radyoloji servisinde çalışmaktayım. 6 ayda bir rutin periferik yayma yapılıyor biz röntgen personeline ve benim son iki sonucum şöyle: ocak 2012: eritrosit :normokrom-normositer plt :yeterli parçali :%50 lenfosit :%50 1 haziran 2012: -eri...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Periferik yayma

    Hocam biliyorum yoğunsunuz pataloji sonuçlarıyla ilgili mail attım ama dönüş yapamamışsınız ? konuyla ilgil olarak yardımcı olabilirmisiniz ? bir de dr bey kanda periferik yayma istedi onun sonuçlarıda aşağıdaki gibidr. parçalı %50 lenfosit %41 monosit %3 eozinofil %5 bazofil %1 çomak - ç...

    Doktor Cevabı:
     Tarkan Karakan

    Prof. Dr. Tarkan Karakan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Periferik yayma

    Merhaba hocam oğlum 19 aylıkgeçen hafta ciddi bir enfeksiyon yaşadı 5 gün hastanede antibiyotık serum tedavisi gördü salı günü hemogrm sonucumuzu yorumlamıştınız 05/03 tarihinde ferritin 67.55 crp0,12 çıktı hemogram raporu: wbc:14 lym:11,9 lym%:85,4 mid:0,7 mid %4,2 gran:1,4 gra...

    Doktor Cevabı:
     İnci Yıldız

    Prof. Dr. İnci Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Periferik yayma

    Hocam iki ay önceki periferik yayma sonucunda lenfosit 25 trombosit yeterli nötrofil 70 monosit 5 iken bugün lenfosit 40 trombosit yeterli nötrofil 50 monosit 10 yorumlarmısınız?

    Doktor Cevabı:
     Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Periferik yayma

    Hocam yaşım 23 erkeğim. rutin olarak yaptırdığım hemogram sonucu normaldir. fakat benim isteğim üzerine yapılan periferik yayma testinde. notrofil % 66 normal. lenfosit %26 normal. monoksit %6 normal. çomak ve bazofil %0 normal. eritrosit. normakrom normositer. buraya kadar normal sınırlar içinde...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Periferik yayma

    İyi çalışmalar hocam.12.05.2008 doğumlu akdeniz anemisi taşiyicisi kızımın tam kan sayimi anormal değerleri rbc:6.05 (3.50-5.50) mcv:52.3 (73-100) rdw:16.6 (11-16) hgb 10.7 (11.5-16.5) mch 17.7 (25-35) şeklinde. sedimantasyon hızı 8 (1 saat). lenfosit :62 (20-50) eritrosit morfolojisi: nizositoz hi...

    Doktor Cevabı:
     Leyla Ağaoğlu

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Periferik yayma

    İyi çalışmalar hocam.12.05.2008 doğumlu akdeniz anemisi taşiyicisi kızımın tam kan sayimi anormal değerleri rbc:6.05 (3.50-5.50) mcv:52.3 (73-100) rdw:16.6 (11-16) hgb 10.7 (11.5-16.5) mch 17.7 (25-35) şeklinde. sedimantasyon hızı 8 (1 saat). lenfosit :62 (20-50) eritrosit morfolojisi: nizositoz hi...

    Doktor Cevabı:
     Şükrü Cin

    Prof. Dr. Şükrü Cin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Periferik yayma

    Mrb hocam . 8 aylik yiğenimde kakada kan görülmesi sonucu hastaneye başvurduk. ates yok. wbc degeri 18 (refarans 11-15)hemogram degeri 7.6 idi. crp normal sinirlarda. meckel divertikülünden şüpheleniyorlar. tetkikleri devam ediyor. eger meckel divertikülü değil se lösemi araştirilacak. aşağida perif...

    Doktor Cevabı:
     Duran Canatan

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/2 | Toplam 13 kayıt bulundu.
.
x