Peniste lezyonlar

  • Selam hocam ben 22 yasindayim penisin belli bölgelerinde beyaz noktacıklar oluştu dokununca kayboluyorlar penisin alt kısmında kirmizi et beni tarzı şeyler çıktı ve kıl kurtu benzeri dikenimsi biseyler cıkıyor dokununca yok oluyorlar son zamanlardada yanma ve batma şeklinde acımalar oluyor idrar bitimindede yanma batma tarzında şiddetli acı hissetmeye başladım aklıma hpv,penis kanseri gibi şeyler gelmeye başladı ve baya korkuyorum sizce bu şikayetler neyin göstergesi olabilir ? bu arada hiç cinsel ilişkiye girmedim

  • Doktor Cevabı:

    Hpv göstergesi olabilir, lezyonları görmek lazım bir teşhiste bulunmak için

    tarihinde cevapladı.

Diyarbakır Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kronık prostatit

    Hocam pcr da cıktı kültürde üremiyot duyarlı antibiyotik çalışması yapılmıyor pcr sadece olan bakterıyı biliyorum

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik prostatit mi? kronik testis ağrısı mı?

    Merhaba hocam. 6 aydır, testislerde ağrı özellikle solda. sık idrar. boşalma sonrası 1,2 günlük ağrı, çok nadir penis ucunda ağrı şikayetleri ile ürolojiye gittim ve sol varikosel teşhisi konuldu. ameliyat olalı 20 gün oldu ancak ağrılarım özellikle sol testiste daha şiddetli arttı bunun üzerine kan...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Ünsal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Penis rengi sarardı. ereksiyon yok. ne yapmalıyım

    Hocam samsun o. m. ü hastanesine gidiyorum. kan testi, idrar tahlili penil doopler yapıp bir sorun yok diyorlar. yapacağımız birşey yok diyorlar. prostatit olabilirmiyim diyorum hayır prostatit glans da iltihap yaratmaz ve agrı olur diyorlar. penisimde sertleşme hiç kalmadı. glans bölümünün altındak...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Erken boşalma

    Hocam teşekkürler bir önceki mesajımda bazı yazımdaki hatalar oluşmuş benim ilişki esnasında bir akıntı geliyor ve sertleşme kayboluyor du ama bu bir iki sefer oldu bitti birdaha olmadı erken boşalma başladı peşin sıra bununla alakalı gittim doktora aynı zamanda doktor bana 15 gün antibiyotik 30 g...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sertleşme sorunu

    Hocam peki prolaktin 26.24e yüksek diyebilirmiyiz prostat iltibanın herhangi bir belirtisi verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim hocam

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronık prostatit

    Merhaba hocam spermden pcr yaptırdım entrokok cıktı bol miktarda spermdeki pıhtılaşmanın sebebi bu olabılırmi tedavi olarak ne yapılabılır bana termoterapi yi önerirmisiniz aspirin kullandım tavsıyenız üzerıne etkili olmadı spermdeki pıhtılaşmanın sebebi seminel veziküllerinde iltihaplanması anlam...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İdrar sıkıntısı prostatit

    9 aydır xtral kullanıyorum %20 iyileşme sağladı. ama genel olarak problemlerim devam ediyor. son olarak sabah idrarıyla kültür ve tam idrar tahlili yaptırdım. sonuçlar temiz çıktı . mesane boynu yüksekliğin olabilir dediler. boyun yüksekliği bu kadar rahatsızlık verirmi hocam teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Güven Aslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik prostatit olabilirmiyim

    Merhaba hocam, benim size sormak istediğim şu ki bu prostatit penisin baş kısmına özellikle işeme yerinin her iki yanına iltihap gönderir mi. benim ağrım yok sızım yok fakat sertleşme sorunum var. ayrıca elimle işeme yerinin her iki alt tarafını sıktığımda masmavi apaçık beelli iltihap gözüküyor. ak...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muharrem Murat Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik prostatit

    Hocam bir sorum olacakti bende kronik prostatit suphesi var psa bakildi 1.33 cikti yasim 30 normal mi bu deger?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Verumantonumda ödem

    Merhabalar hocam ben bir birbuçuk seneye yakındır prostatit denlidi çoğu zamanda piskolojik dendi son zamanlarda ağrılarıma ve idrar yaparken sürekli birşeye çarpma hisinden dolayı belki 50. defa doktora gittim ve sistoskopi istendi sistoskopi sonucunda verumantonumda ödem ve loju kapattığı izlendi....

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostatit ve psa

    Merhaba hocam benim yasim 30 bende kronik prostatit suphesi var psa degerîe bakildi 1.33 cikti yasima gore normal mi acaba

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fibromiyalji ile ilgili bazı sorularım…

    Evli değilim. sorunumun ne olduğuna dair aklınıza gelenleri yazarmısınız efendim?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. İlker Önder Ferah

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sık idrara çıkma

    Sayın hocam merhaba, yakın zamanda yaptırdığım üroflow sonuçlarım: ortalama akım hızı: 8,6 ml/s tepe akım hızı: 26,6 maksimum hıza ulaşma süresi: 7,9 s işenen hacim: 560,7 ml akım süresi: 63,1 s işeme süresi: 64,7 s kesintiler: 2 kalan idrar: pmr 60 cc hocam siz bu sonuçları nasıl değerlendirirsiniz...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Levent Türk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Penis ereksiyon

    Hocam kronik prostatit mevcut iltihabı glans bölgesine gönderir mi. benim ağrım yok ama penisim sertlesmiyor. elimle penisi incelediğim zaman işeme yerinin her iki yanında derinin altında resmen iltihap var. ayrıca o bölgenin cilt rengi kırmızı olması gerekirken sapsarı olmuş. allah için ne yapmam l...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Y. Tarkan Soygür

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Penis de ağrı

    Merabalar hocam benim penis ucunda batma ve sol kasik tarafında ağrı oluyor sertleşme sonlandiktan sonra penis yüzeyinde ki damarlar da şişlik ve belirginlik oluyor penir hafif sağa dönük

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Alper Dırık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x