Penisim ve testisin çok küçük

  • Hocam merhabalar ben 19 yaşındayım (erkek)ergenlik belirtileri bende hiç olmadı yani sakalım yok penisim çocukluktaki gibi küçük koltuk altı kıllanma yok ama testesteronlarımdada bı sorun yok yani gayet sağlıklı ama ergenliğe daha 14 yaşımda girmem gerekiyodu bana bu sorunumu çözermisiniz lütfen ne yapacağımı bilmiyorum hiç aklımdan çıkmıyo lütfen yardımcı olun hocam

  • Doktor Cevabı:

    Testosteron ve östrojen tahlili yapılmalı. üroloji plk uğra

    tarihinde cevapladı.

Gaziantep Acil Tıp Uzmanı uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kulakta tıkanıklık

    Hocam sağ kulağımda kur vardı onu alayım derken tahriş oldu kanama oldu aile hekimine gittim iltihap olmasın diye siprogut damla verdi. bu damlayı kullandım. kullanırken damla kulağımdan hiç çıkmadı yara iyileşti fakat kulağımda tıkanıklık var kulağıma dokununca saniyelik açılıyor sonra yine işitme...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erdal Gül

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Betahcg testi yardım edin lütfen 🙏🏻

    Merhaba hocam, ben 3 farklı özel laboratuvarda toplam 6 kez kanda betahcg testi yaptırdım. i̇lki ilişkiden 13 gün sonra, sonuncusu ise 98 gün sonra idi. i̇lk beşi 0.20 sonuncusu 0.100 geldi. testler güvenilirdir değil mi? güven problemi çekiyorum ve sürekli karnımın şiştiğini hissediyorum. sizce tek...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 4.metekarpal kırığı

    Hocam merhaba,sol el 3. te çatlak 4.metakarpal da yere düşme sonucunda kırık oluştu. acilde doktor ilk etapta yarım alçı yaptı.ertesi gün ortopedi bölümüne gittiğimde doktor ameliyat önerdi fakat ben ameliyatsız da bir çözüm varsa onu öğrenmek istiyorum.röntgen görüntüme bakarak ne önerirdiniz ameli...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hakan Özben

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Betahcg testi yardım edin lütfen 🙏🏻

    Merhaba hocam ilki tek ve şüpheli ilişkiden 13 gün sonra, sonuncusu da 98 gün sonra olmak üzere üç farklı özel laboratuvarda toplam 6 kez betahcg testi yaptırdım. i̇lk beşi 0,2 geldi, sonuncusu da 0,100 geldi. sizce kanda betahcg testi yanılabilir mi? yoksa gebeliğin olmadığı kesin mi? ultrasona ger...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ofke problemi

    Merhaba simge hanim benim eşim asiri sinirli bi insan. yani aslinda cabuk parlayan demek daha dogru olur. aniden sinirleniyor yarim saat sonra geciyor. fakat o cok sinirlendiginde bi seyleri vurup kiriyor ve ben defalarca onu uyardim en son elindeki tisortle elime vurdu. kavga etmedigimiz zamanlard...

    Doktor Cevabı:

    Psikoterapist Simge Cesur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kizlik zarı

    Merhaba hocam yardımınıza ihtiyacım var sizin görüşleriniz benim için önemli hocam ben 2 defa doktora gittim kızlık muanesi ne erkek arkadaşımla sürtünme yaşadık diye ilk defa olunca korktum hocam ama ondan sonra 2 defa doktora gittim doktorun biri ic dudakları asılarak baktı doktor herşey normal de...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Çaresizim lütfen yardım

    Sevgili hocam benim sorunum median arkaut lümen denen bir rahatsızlıktan şikayetçiyim yaklaşık 3yıldır devam ediyor son zamanlarda çekilmez bir hal aldı hastaneye i̇lk tesadüfen gittiğimde direk ameliyat dendi ilaç tedavisi yok olduğu söyleniyor çaresizlik içerisinde ağrı çekiyorum

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zekai Serhan Derici

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kizlik zarı

    Merhaba hocam yardımınıza ihtiyacım var sizin görüşleriniz benim için önemli hocam ben 2 defa doktora gittim kızlık muanesi ne erkek arkadaşımla sürtünme yaşadık diye ilk defa olunca korktum hocam ama ondan sonra 2 defa doktora gittim doktorun biri ic dudakları asılarak baktı doktor herşey normal de...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kemik iliği nakli sonrası takip

    Merhaba, babam aml flt3 pozitif hastası. aralık 2017'de kız kardeşinden tam uyumlu kök hücre nakli yapıldı. şu an remisyonda. nakilden sonra rbc: 3.60-3.90, hgb: 12-13, hct: 35-39, degerleri bu aralıkta ve referans değerlere göre düşüklük göstermekte. wbc: 7 ve plt: 250 ortalama değerlerde. yukarıda...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leylagül Kaynar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kalça ağrısı

    Hocam merhabalar, benim 3 aydır süren şikayetlerim var. şikayetim ilk olarak kuyruk sokumu ağrısı olarak başladı oturup kalktığım zaman kaktığım anda kuyruk sokumun sızlıyordu. daha sonra ağrı sağ kalçama ve bacağıma yayıldı. şuan kuyruk sokumununun sağ tarafından başlayıp makata kadar inen bir ağrı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bahtiyar Demiralp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vasoxen çarpıntı

    Hocam merhaba. yasim 31. sigara kullanmıyorum. carpinti sikayetiyle, yaklasik iki aydir sabah aksam yarim dideral alıyorum kardiyoloji muayenesinden sonra.. i̇lk önce beloc kullandim, o beni daha kotu yapti sonra diderale gectim. i̇lk basta rahatlatti ama suan pek faydasini gördüğüm soylenemez. vaso...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Şan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kızlık zarı

    Hocam iyi günler ben ilişkı yaşadım ama girip girmediğinden emin değilim kızlık zarımın yırtılıp yırtılmadığını öğrenmek istedim jinekoloja gittm saat dokuz yönünde yırtığın var dedi emin olamadım başka doktora gittim zarın duruyor dedi evli de olsan ben şu kız bakiredir derdim rahatladım eve döndü...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kizlik zarı

    Merhaba hocam yardımınıza ihtiyacım var sizin görüşleriniz benim için önemli hocam ben 2 defa doktora gittim kızlık muanesi ne erkek arkadaşımla sürtünme yaşadık diye ilk defa olunca korktum hocam ama ondan sonra 2 defa doktora gittim doktorun biri ic dudakları asılarak baktı doktor herşey normal de...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kizlik zarı

    Merhaba hocam yardımınıza ihtiyacım var sizin görüşleriniz benim için önemli hocam ben 2 defa doktora gittim kızlık muanesi ne erkek arkadaşımla sürtünme yaşadık diye ilk defa olunca korktum hocam ama ondan sonra 2 defa doktora gittim doktorun biri ic dudakları asılarak baktı doktor herşey normal...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hakan Kılavuz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sinir ameliyatı sonrası

    Hocam merhabalar. 2 ay önce bileğimden median sinir onarımı ameliyatı oldum.avuç içimde yanma ve işaret parmağimda da uyuşukluk ve karıncalanma var gidip geliyor bunlar normalmidir? 3 hafta alçılama uygulandı, alçı çıktığı ilk günden beri fizik tedavi sürecindeyim. fizik tedavi sürecinde haraketl...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Özyazgan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x