Penis eğriliği

  • Hocam merhaba ben 27 yaşındayım penisim önce aşağı doğru eğriydi ve şimdi de penisimde sonradan sola doğru bir eğrilme oldu ayrıca rengi de iyice koyulaştı testislerle beraber sizce bunun nedeni nedir ve ne yapmalıyım ?

  • Doktor Cevabı:

    Bir üroloji uzmanına gidip muayene olmalısınız. yırtık oluşmuş ve kanamış olabilir. düzeltilmesi gerekir.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Psa değerleri hk.

    Yaşım 61 yılda bir kere üroloğa gidip psa larıma baktırıyorum.devlette ürolog randevusu düşürümedim.başka bir doktora rica ettim.başka tahlillerim vardı.ekleme yaptı.sonuçlar şöyle total psa 1.13 free psa 0,381 glukoz 94 kreatinin 1,14 üre 30 i̇drarda dansite 1009 ph 6 diğerleri normal hocam psa...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Penis kökündeki damar

    Doktor bey 18 yaşındayım penisimin üst tarafta kök kısmında belirgin,damar gibi birşey var kendimi bildim bileli var.ben ayaktayken belli oluyor oturuyorsam belli olmuyor.bir zararı var mıdır? endişeleniyorum

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Testis muayene

    Kendi kendime ayda bir nasıl muayene yapabilirim nasıl tek kalan testiste tekrardan tümörün oluşabileceğini anlarım. diğeri zaten alındı tümör nedeniyle. nasıl dikkat etmeliyim.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ürotelyal karsinom

    Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum. sol nefroüreterektomi sonrası çıkan sonuç invaziv ürotelyal karsinom. peripelvik yağ dokusuna invaze. pet sonucunu yorumlarsanız çok sevinirim. f-18 fdg tüm vücut pet/bt (pozitron emisyon tomografi/bilgisayarlı tomografi) tani/ön tani ve endi̇kasyon (ic...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat serbest psa

    Sayın hocam.yas 49.kan tahlilinde total psa 0.45 ( referans değerler 0 / 4 ng/ml) serbest psa 0.15 (referans değerler 0/1 ng/ml) serbest psa / total psa 0.33 ( referans 0.10 / 0.99 ng/ml) rektal muayene normal.prostat hacmi 37 cc.aile yakın akraba prostat kanseri yok.bu arada prostat ile ilgili h...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Testis tümörü

    Doktor bey ben yaklaşık 8 ay önce sağ testis tümöründen ameliyat oldum. testis alındı 2 kür kemo aldim 1. evre yayılım yok idi. ilerleyen süreçte diğer testiste de tümör çıkma olasılığı var mi bilgi verirmisiniz neye dikkat etmeliyim digerine zarar gelmemesi için teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lustral&erektil disfonksiyon

    Sn. hocam, fizyolojik olarak gerekli testler zamanında yapılmıştı. hormonal vs hususta problem yoktu. lustral alternatifi bir ilaç başlayacağım dr randevum dan sonra. sizden ricam: vücuduma da zararı olmayacak ereksiyon ve cinsel dürtü için önerebileceğiniz ilaç&gıda takviyesi ne olabilir? sa...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lustral&erektil disfonksiyon

    Ferhat hocam selamlar, travmaya bağlı kulak çınlaması vs şikayetler için lustral 20 mg kullanmaktayım. erektil disfonksiyon a neden oluyor. alternatif ilaç& diğer tavsiyeleriniz nedir? saygılarımla

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Işlem kararım ve sizin düşünceniz

    Merhaba dr bey ben oğlum olursa sünnet ettirmek istemiyorum sünnetin zararli olduğu kanısına vardim okudugum makalelerde ve benim düşünceme göre de zararlı o yüzden sunnet ettirmeyeceğim bu konu hakkinda düşuncenizi merak ediyorum kesilen yerde belli bir sinir hücresi de kesiliyor siz ne düşünuyorsu...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Varikosel saptandı

    Hocam bende sol varikosel saptandı 3.1 mm valsalva ile reflü akımı izlendi diyor. uzman jandarma komando için engel teşkil edermi heyette.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Penis hasarı

    Hocam hayırlı günler ben 24 yaşındayım bekarım yaklasık 4 ay önce penisime bir darbe aldım o anlık acıdı sonrasında penisimde his kaybı oluştu idrar yapmamda felan bir sorun yok ama sertleşmeden hareket ettiremiyorum sarkık duruyor ereksiyon oldugunda ise sol aşşağı eğik duruyor normal koşulda süre...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Renal pelvis üroteryal karsinom

    İyi günler hocam. babam 1 ay önce sol radikal nefreoüreterektomi operasyonu geçirdi.60 yaşında ve diğer böbrek fonksiyonları ile genel sağlık durumu şu an iyi. bundan sonrası için ne önerirsiniz? medikal onkoloji tavsiye edildi. kemoterapiye dirençli bir kanser türü olduğunu okudum.tek böbrekle siz...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gittikce buyuyen beyazlik

    Hocam selamlar pipime yanlislikla sertce dokundum dokunurkende zevk hissettim sonrasinda baslarda kasinti sonrasinda renk degisimi oldu (uç kisimlarinda gittikce buyuyup baska bolgelere dagilan beyazlik) ve pipim cok hassas deriye degince veya camasira degince bosalacakmis gibi oluyorum dokundugumda...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çocuk şansı

    Perhiz :2.5 gün kruger morfolojisi normal : %6 baş anomalisi : %54 boyun anomalisi : %20 kuyruk anomalisi : %20 akrozom anomalisi : spermiyogram miktar : 3ml ph : 8 görünüm : opak koku : özel viskosite : normal likefaksiyon süresi : 30 dk sperm sayısı : 105 milyon total sperm sayısı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Testis tümörü

    Yaklaşık 7 ay önce testis tm ameliyat oldum dün kontrole gittim kan tahlili yapıldı 2 kür kemo almıştım kemoyu bitireli 5 ay oldu beta hcg 0.200 albümin 5.33 sonuç cıkmış bu normal mi hocam simdiden tesekkurler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x