Penis altında şişlik

  • Merhaba hocam 5 ay önce kasık fıtığı amaliyatı oldum penis altında makatta yakın yerde fasülye tanesı gibi oynar vaziyette etrafında damar bağlantıları olan deri altında şişlik var bir ay oldu ağrı yapıyor penis te ve kalçalarda bazen sol bacağımada furuyor bunun bulunduğu yerden sol testisin yanında damar yapılımları var penis in sol tarafında da şiş damarlar var peniste bu damarsal tarafa yamuldu ereksiyon oluncada ağrı yapıyor makatta iç dış basur bacaklarda varis var kötü birşeymi diye kafama takılıyor şimdiden bilginiz için teşekkürler hocam

  • Doktor Cevabı:

    Salih bey anlattığınız şişlik kötü bir hastalık düşündürmüyor, ama ultrason ile muayene etmemiz gerekir. sağlıcakla

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Radyolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ampuller kanser

    Hocam yaşım 20. halsizlik ile gittim.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,,total bilurubin 1.47(0.1-1.20) yüksek ldh 262 ( 109-245) yüksek ast 17 alt 10 folat 4.16(5.2-20) düşük birde pct 2.91(1.08-2.82) yüksek . tam bir ay sonra tahlil yapıldı onda alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-30) ldh 20...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kakadan çıkarmı

    Hocam kardeşim muzurluk olsum diye çayımın içine vida atmış.kakadan çıkar mı benim ne yapmam lazım kana geçip damarları yırtar diye korkuyorum teşekkür ederimçok

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid hocam

    Hocam yaşım 20 tsh 2.76 (0.32-5.4) serbest t4 1.42( 0.78-1.81) çıktı. 10 ay sonra tsh 1.46( 0.35-4.94) serbest t4 1.06 (0.7-1.48) annemde haşimato var. gebelik düşünmüyorum en az 5 yıl.tiroidim 2.5 un üstünde çıkması normal mi? tiroidim yeterli mi teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hastalik nedir

    Hocam kırmızı kabarık olmayan yapı ičin yazmıştım bugün,hocam hiç yoksa 3 4 aydır var ve büyüyüp küçülmüyor.bir tane de parmağımda fark ettim o ne zamandır var bilmiyorum.sizce neden olabilir.anjiomsa tehlikeli midir ?tesekkurler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kırmızılık acil

    Hocam günaydın sağ avuç içimde nojta şeklinde kırmızılık var ,uzun süredir değişiklik göstermiyor.sol işaret parmağımda da gördüm aynısından.yaşım 22 bayanım.muayene edilmeden bir şey denmeyeceğini biliyorum ama çok korkuyorum.sizce bunlar nedir ve kötü bir hastalık mıdır ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil hocam lutfeb

    Doktor bey akciğerime küçük bir sakız kaçsa öksürük sürekli mi olur? yüzüstü yattığımda nefesimin sesi hafif ıslığı andırıyor ama nefes darlığı,ağrı čekmiyorum..bir de aciliyeti var mıdır balgam eritebilir sakız kaçsa bile gibi şeyler duydum yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Akciğer nodül

    Hocam meraba covid19 şüphesiyle çekilen bt de covid19 negatif çıktı ancak radyoloji uzmanı btde koyu harflerle yazılan yazıları yeni farkettim. muayeneyi acil doktoru yaptığu için bunları yorumlamadı bir göğüs hastalıklarına görünmemei söyledi. 39 yaşındayım ve ailede kanser geçiren kimse yok 6 yıl...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Orhan Yücel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil hocam lutfeb

    Doktor bey minik bir sakız çiğnerken yanlışlıkla yuttum,öksürme olmadı ama soluk boruma yapışmış gibi geliyor.elimi götürdüğümde elime gelen bir şey yok.akciğerime gider mi ben ne yapayım

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid kanseri

    Usg yapılmış hocam,haşimatoda beklediğimiz değişiklik var sorun yok demiş radyolog.antikorlara bakılmamış ama tanısı 3 4 yıldır olduğu için sanırım.prokalsitonin tiroid kanserinde kaç çıkar? 2.82 sınırken 3.5 çıkması normal mi ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tomografi zararı

    Merhaba hocam 28 yaşındayım 2018 11 ayından iki üç ay arayla 2 beyin 1 akciğer ve 4 kere alt üst abdomen bt çekindim 6 kezde röntgen 2020 2 ayına kadar hocam yıllık dozu aşmışmıyım yada kanser olma ihtimalim nedir bilgilendirirseniz hocam bide kanser olursa hemen mi çıkıyo yoksa yıllar sonra mı hoca...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ömür Gencel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid kanseri

    Hocam haşimato için ileri tetkik neden gerekiyor? tsh t3 t4 falan bakıldı haşimato hastası olduğum da kesin zaten.tesekuurler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid kanseri

    Hocamy 42 yaşındayım kadınım astım ve haşimato hastalığım var.pct değerim hep yüksek çıkıyor wbc bazen artsa da çoğunlukla normal.pct sırasıyla 3.28(1.08-2.82) 0.26 (0.08-0.50) 3.24(1.08-2.82) 0.36 çıkmış referans yazmıyor 0.27 çıkmış referans yazmıyor 0.34 (0.17-0.32)...hocam sırayla böyle.tiro...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sorunum varmı

    Hocam, kızım yaşım 22 sabah ilk idrar turuncu denebilecek şekilde koyu geliyor.tepeden bakıldığında kırmızı gibi ama karşıdan bakınca yok o kırmızılık.su içince açık, bulanık sarıya dönüyor.idrar yaparken yanma şikayetim bir kez olmuştu şimdi yok, vajinal enfeksiyonum vulvada kaşıntım var çok hafif....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sağ göğüs ucunda sert ağrılı top

    Hocam merhabalar radyoloji sonucunda yazan şu "sağ meme üst dış kadranda lobüle kontürlü düzgün sınırlı vaskülaritesi izlenen hafif vertikal uzamlı 15×8 mm boyutta solid lezyon izlendi. sağ meme duktustlarda ekojen içerik izlendi. (sekrasyon?) bilateral memede büyüğü 10×5 mm boyutta olmak üzere mult...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Özdoğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanlı idrar acil

    Hocam dün akşam yemeğinde bamya yemiştim geceçok şiddetli baş ağrım vardı sabaha geçmiş , bugün ilkini bilmiyorum ama ikinci idrarım koyuydu kına rengi gibi hafif kırmızılık vardı.20 aralıkta bt çektirmiştim lenfler için orda böbreklerimde ve idrar yollarında bir terslik yoktu.arada idrarda yanma ol...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x