Pembe adet kanaması

  • Merhaba ocak ayında adetim kesildi doktor adet söktürücü bi ilaç verdi kullandım ondan sonra adetlerim ağrılı geçmeye basladi adet kanamam iki aydırda pembe şekilde geliyor ve artik miktarı azalmaya başladı neden kaynaklanıyor olabilir (ferrarinin değerim düşük bunla bi ilgisi var mi )


Gaziantep Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Adet doneminde siddetli agri ve terleme

    Merhaba hocam, benim adet dönemlerim cok asiri bel ve sag yumurtalik agrisi ile üşüme, titreme , bulanti bazen kusma ve özellikle gece sırılsıklam terleme ile tam bir işkence oluyor.uzun yillardir bu durumdayım. pelvik inflamatuar enfeksiyonu olabilir mi ? bir cok doktora basvurdum ama bir çözüm bu...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Übeyt Akçin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba hocam

    Hocam adetimin 24. günü partnerimle prezervatifli ilişkiye girdim. partnerim boşaldı ilişkiye devam ettik ama vajinamdan çıkarttığında prezervatif içimde kaldı. sonra ben elimle çıkarttım. prezervatifin ucunda meni birikmişti ama çok fazla değildi. sizce hamile kalma durumum var mıdır? 3 gündür göğü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanama ve ağrı

    Merhabalar ben 26 gün önce ameliyat oldum kasıklarımda 13 cm kist vardı over torsiyonu oldu sağ tüpüm alındı şimdi kasıklarımda ağrı ve kanamam var bu kanama regl midir yoksa ameliyat ile ilgili olabilir mi? kapalı ameliyat oldum. teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Șeyma Küçükakça

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Adetdonemi

    Merhaba hocam bugun adetimin uzerinden 18 gun gecti 26 gunde bir adet oluyorum. doktoru kontrole gitmistim. rahim etrafinda sivi var yumurtan catlamis bugunu degerlendir dedi. ama benim yumurtam 12. gun catliyor o gordugu sivi neydi. yumurta catlamis olsa ne kadar sure orada kalir bugunu degerlendir...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kızlık zarı

    Yalvaririm makaleyi̇ yazmayin onu bi̇li̇yorum zaten merhaba.ben size birşey danışmak istiyorum. ben bakireyim daha 2 ay önce kilorise parmakla baski yaparak masturbasyon yapmıştım o baskıyla hıc kanama görmedim kendim de böyle bisey olduğunu da bilmiyordum ilk defa yapmistim. arada tekrarliyordum ay...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karın ağrısı

    Sorumu cevapladığınız için çok teşekkür ederim hocam. fakat bir sorumu cevaplamamışsınız rica etsem bu konu hakkında da bilgi verirmisiniz. 3 eylül’den beri kasıklarımda bir ağrı var ve adet tarihim 22 eylül. her adetimde inanılmaz şekilde ağrı yaşıyorum ve iğne vurdurmadan hiç bir adet dönemini atl...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kızlık zarı

    Merhaba hocam. size ilk gece kanama olur mu diyen birine hayır hiç korkmayın yavaş yavaş ilişki olursa kanama olmaz demişsiniz. ve size soru soranlara canınız yanar demişsiniz ama makalemizde de yavaş yavaş olursa hiç acı hissedilmez demişsiniz. bu durumda masturbasyon yaparken haz aldığı için acı v...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kızlık zarı

    Merhaba hocam size birşey sorabilir miyim? ben masturbasyon yapıyordum regl dönemlerim dışında hiç kan gördüğümü hatırlamıyorum. geçen hafta masturbasyon ile kızlık zarının bozulabileceğini öğrendim o bilgiyi öğrendikten sonra o bölgemde ağrı sızı batma hissettim.baski da hissediyorum arada yani vaj...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Agrili cinsel iliski

    Hocam merhabalar, 20 yasindayim aktif bir cinsel hayatim var ve 2 3 haftadir iliskiye girerken hic yasamadigim bir sekilde aci hissetmeye basladim, sanki iceride bir parca varmis gibi hissettiriyordu iliskimiz esnasinda. sevgilimle fazla mi zorladik acaba diye dusundugumuz icin bahsettigim sure ice...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Test sonucu

    Merhaba hocam ben 31 yasında 1 senelik evli bir kadınım adetimin 2. gunu yaptirdigim test sonuclari fsh 10.40 referans araligi 3-12 lh 10.80 referans araligi 2_ 12 e2 46 referans aralingi 30-90 amh değerim iyise1.80. vajinal ultrasonda yumurtalıklarım değerlendirildi ve iyi dendi. adetlerim hep düz...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Başar Önal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonucu

    Merhaba hocam ben 31 yasında 1 senelik evli bir kadınım adetimin 2. gunu yaptirdigim test sonuclari fsh 10.40 referans araligi 3-12 lh 10.80 referans araligi 2_ 12 e2 46 referans aralingi 30-90 amh değerim iyise1.80. vajinal ultrasonda yumurtalıklarım değerlendirildi ve iyi dendi. adetlerim hep düz...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Engin Korkmazer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonucu

    Merhaba hocam ben 31 yasında 1 senelik evli bir kadınım adetimin 2. gunu yaptirdigim test sonuclari fsh 10.40 referans araligi 3-12 lh 10.80 referans araligi 2_ 12 e2 46 referans aralingi 30-90 amh değerim iyise1.80. vajinal ultrasonda yumurtalıklarım değerlendirildi ve iyi dendi. adetlerim hep düz...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Test sonucu

    Merhaba hocam ben 31 yasında 1 senelik evli bir kadınım adetimin 2. gunu yaptirdigim test sonuclari fsh 10.40 referans araligi 3-12 lh 10.80 referans araligi 2_ 12 e2 46 referans aralingi 30-90 amh değerim iyise1.80. vajinal ultrasonda yumurtalıklarım değerlendirildi ve iyi dendi. adetlerim hep düz...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüseyin Pehlivan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonucu

    Merhaba hocam ben 31 yasında 1 senelik evli bir kadınım adetimin 2. gunu yaptirdigim test sonuclari fsh 10.40 referans araligi 3-12 lh 10.80 referans araligi 2_ 12 e2 46 referans aralingi 30-90 amh değerim iyise1.80. vajinal ultrasonda yumurtalıklarım değerlendirildi ve iyi dendi. benim merak etti...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Filip Taşhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonucu

    Merhaba hocam adetimin 2. gunu yaptirdigim test sonuclari fsh 10.40 referans araligi 3-12 lh 10.80 referans araligi 2_ 12 e2 46 referans aralingi 30-90 amh 1.80 vajinal ultrasonda yumurtalıklarım değerlendirildi ve gayet iyi dendi. yaşım 31. benim merak ettiğim kafamı karıştıran internette fsh 10un...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ece Uslu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x