Pelvık agrısı

  • Mrb hocam benım regıl donemınden bır gun sonra pelvık bolgenın en alt orta bölümünde bır agrı basladı regıl agrısı gıbı şık şık idrar yapıyorum internette arastırıca bagırsak sorunlarıda olabılıyormus hocam kasık agrım yok. Ben onları okudukça ordakı belırtılerı gecırıyorum kafama çok takıyorum strese gırınce işallah oluyorum her korktuğum da ısal oluyorum hocam sızce bu agrının sebebı nedır tsk

  • Doktor Cevabı:

    Geçmiş olsun; stresle ilişkili ishal bağırsaklarınız ile ilişkili ancak yaşadığınız ağrının nedeni idrar yolları gibi görünüyor. bir üroloji uzmanı ile görüşmenizi tavsiye ederim.

    tarihinde cevapladı.

Bursa Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kemikte şişlik

    Merhabalar, ben yakınım için sormak istiyorum. 53 yaşında, kadın. sağ köprücük kemiğinde 6-7 aydır bir şişkinlik ve sertleşme söz konusu kemik üzerinde ve bu süre zarfında bi büyüdüğünü fark ediyor. ciddiye almadığı için doktora gitmedi. ta ki aile hekimi tesadüfen fark edip kötücül bir hastalığa iş...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yemek borusu hakkında

    Muammer bey merhabalar ben 23 yaşındayım, bir aydan fazla bir süredir öğünlerden sonra öksürük ve ses kısılması yaşıyorum. ara sıra da lokmalar boğazıma takılıyor, ağrı oluyor gibi hissediyorum. i̇nternette yemek borusu kanserini araştırdım ve bilmiyorum belki de psikolojik oluyordur. 3 sene önce en...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hastalık teshisi

    Hocam merhaba şimdiden teşekkür ederim cvb verebilirseniz.benim yakınmaların yaklaşık 1 yıldır devam ediyor.yutkunmada bogazda yanma ve hırıltılı bi şekilde bogaz temizleme yaşıyorum.bi çok kbb doktoruna gittim farenjit alerji denip bi ton antibiyotik ilaç fayda etmedi.endeskobide gastrit ve özofagu...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yutma güçlüğü

    Hocam merhaba ben bundan 6ay önce yemek yerken yemek boğazıma geldi o süreçten sonra kati yemek yiyemiyorum endoskopi oldum antril gastrit çıktı ilaçta yutamadigim için kullanmadım çok zayıfladım yemek yerken yemek boğaza yapışıyor asagi indirmekte çok zorlanıyorum ve bogulucakmis gibi oluyorum psik...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide boşalması

    Ama sindirim bitmeden 15dk önce içilen bir takviye veya biraz ceviz tüketilmesi nasıl bir duruma yol açar ?yani,15dk da takviye veya ceviz sindirilmez zannediyorum.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide boşalması

    Selamun aleykum .hocam şöyle bir sorum var.mide tam boşalmadan gıda takviyesi,ilaç içilirse midenin boşalma süresi 1 saat kadar uzar mı yoksa erken mi boşalır?çinko takviyesi boş karna alınması emilim açısından daha iyiymiş.mide aşağı yukarı 3 saatte boşalıyor.2saat sonra çinko içilirse mide boşalma...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yemek borusu kanseri

    Hocam merhabalar tekrar. hocam göğüste baskı ve yutkunma güçlüğü yemek borusu kanseri belirtileri yazıyor internette yaş 28 . internetten okuduğum kadarıyla biraz endişelendim. :(((

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yorgunluk ve kas güçsüzlüğü

    Alt 135 (0-41) ast 56 (0-40) anti hcv negatif hbsag negatif tsh 1.81 (0.270-4.20) total kolestrol 207 (0-200) trigliserid 220 (0-200) alp 53(40-130) albumin 49(34-48) ggt 42(7-60) kreatinin 0.93(0.5-1.4) ure 29(10-50) total bilirubin 0.79(0-1.2) direk bilirubin 0.29(0-0.6) total protein 82(64-83) b...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yorgunluk ve kas güçsüzlüğü

    Merhabalar doktor bey 32 yaşında bir erkeğim.benim 3 aydır göğüs ağrım künt bir ağrı değil sağa sola öne doğru kendimi gerince ağrı oluyor.sersemlik hissi,dengesizlik,saç dökülmesi,kaslarda sabah başlayıp akşama doğru azalan kas güçsüzlüğü mevcut.boğazımın sağ tarafında hemen hemen her gün olan 3 sn...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boyun nodül

    Merhaba,benim çene altında ve yanaklarımın içinde 2 yıldır geçmeyen fasulyeden biraz daha büyük,ağrısız bezeler var.önemli birşey değildir diye doktora gözükmedim.enfeksiyon mevcut değil vücudumda,son zamanlarda bacaklarımda gereksiz ağrılar başladı,sizce bir doktora gözükmeli miyim?şimdiden teşekkü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kusma hakkında

    Merhaba hocam acil bir soru olduğu için size sordum 8 aylık çocuğum otururken arkaya düştü ağlamaya başladı ve kustu sadece bir seferlik kustu ama şimdi oynuyor yüzü rengi değişmemiş ateşi yok ser bir yere düşmedi siz doktor olarak bilginiz var acile gitmelimiyiz

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yemek borusu

    Hocam 10 aralık randevu aldim sizden çok rahatsizim yemek borum çok yanıyor midemde hiç sıkıntı yok ama özellikle yemek yerken yanıyor yemek yemesem azaliyor.bu kötü bir durummu

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid tsh degeri

    Cok tesekkurler hocam.dr. 1 ay bekleyelim dedi belki degerler kendiliginden duser diye.insallah omur boyu ilac kullanmak zorunda kalmam bu beni urkuttu.hicbir belirti olmadan bugune kadar hep normal olan degerler nasil bir anda degisti boyle birsey mumkun mu hocam.allah razi olsun sorumu cevapladini...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid tsh degeri

    Merhaba hocam.size daha once de danismistim cok yardimci oldunuz allah razi olsun.rutin yaptirdigim bir testte tsh:0,1 cikti t3 ve t4lerim hafif yuksek cikti.cok endiselendim anti tiroglobulin antikor 27 cikti.anti tpo 124 cikti.crp sedimentasyon normal.hemogram normal.tiroid usg normal.doktorum 1...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Değerlendirme talebi

    Değerli hocam öncelikle merhaba, sağ kaburga altımda ağrı ve büyük abdest'de tam boşalamama ve mide borusunda yanma sorunu ile genel cerrahiye başvurdum.biyokimya: (ldh 230) referans 135-224. hemogram: (wbc 10,85) referans 0,24 - 0,79 (mono 1,01) referans 0,24-0,79 ultrason batın içerisinde yoğun...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Fatih Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x