Paratiroid ameliyatı

  • Sayın Yusuf Bükey hangi hastanelerde (paratiroid) ameliyat yapıyor acaba? Sigortam belli hastaneleri ödemediği için sormak istedim. Teşekkürler.

  • Doktor Cevabı:

    Florance nightingale tercihim gayrettepe

    tarihinde cevapladı.
  • Çok teşekkür ederim.


İstanbul Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hasimato hastalıgı

    Merhaba hocam yaptırdıgım test sonuclarına göre anti tpo : 141 referans aralıgı :0-60 ant. tg : 25 referans aralıgı :0-60 serbest t4 :1,15 referans aralıgı :0,93-1,7 serbest t3 :3.02 referans aralıgı :2-4,4 tsh : 1.89 referans aralıgı :0,27-4,1 bu değerlere göre hasimatodan söz edebilirmiyi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hasimato hastalıgı

    Merhaba hocam yaptırdıgım test sonuclarına göre anti tpo : 141 referans aralıgı :0-60 ant. tg : 25 referans aralıgı :0-60 serbest t4 :1,15 referans aralıgı :0,93-1,7 serbest t3 :3.02 referans aralıgı :2-4,4 tsh : 1.89 referans aralıgı :0,27-4,1 bu değerlere göre hasimatodan söz edebilirmiyi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Opere meme ca

    Hocam merhaba hastamız 72 yasında. 2019 yılında sol meme koruyucu cerrahi ameliyat oldu. sadece rt aldı ve şu anda endokrin tedavi alıyor. bu süreden beri femara 2.5mg kullanmaktadır. çektirdiği son mamografisinde ise kalın yerler aynen şu şekildedir. sol meme opere mkc 'li olgu; sol meme sağa...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid nodulleri

    Hocam merhaba annemde tiroid nodülleri var. 60 yaşında ailesinde kanser öyküsü olduğu için endişeleniyoruz. 6 ay önceki ultrasonu bu şekilde. tirold bezi boyutları ve parankim ekojenitesi olağan, konturları duzgundür tiroid bezi sol lob orta ve ait polde en büyükleri orta polde 8 mm ölçülen mult...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipofiz emar

    Hocam ben 2 senedir cerrahpaşa tıp fakültesinde tedavi görüyordum normalde şuan coronodan dolayı gidemedim ondan böyle size danışmak istedim ama oradaki endokrin doktorları bana hiç ameliyat olma diyorlar sürekli ilaç verip yolluyorlardı

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Erdem YILDIRIM

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipofiz mr

    Cevapladığınız için teşekkürler hocam. prolaktin 46ydı o da kullandığım ilaçla 9a indi. dahiliye doktorum da yönlendirme yapmadı. ilaçla devam edicez olmazsa sonra endokrin birimine yönlendiririz dedi.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nezih Oktar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid nodül ultrasyon

    Çok sağolun. biyopsi denilince biraz korkup hiçbir şey soramadan çıkmıştım. içim rahatladı.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid nodül ultrasyon

    Merhaba. boğazımda şişlik hissettiğim için doktora gittiğimde tsh t3 t4 degerlerim normal çıktı fakat b12 eksikliği demir ve magnezyum eksikliği çıktı. ultrasyon sonucum ise tiroid boyutları normal, isthmus lojunda yüksek ekolu yaklaşık 1 cm nodül izlendi kanlanması doğaldır. juguler ve submendibula...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid bezleri

    Tiroid bezleri tiroid bezleri mrb hocam 03.02.2021 tarihinde çekilen ultrason sonucu sağ lob boyutu 15x19mm sol lob boyutu 16x22mm ölçülmüş olup homojen parankim yapisindadr bilateral tiroid lobu ve istmu kanlanmasi tabidir.12.02.2021.çekilen ultrason sonucu hocam sağ lobda 3,5x2mm boyutunda hipoek...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroit ilacı

    Hayır hocam kullanmıyor sadace 3 4 sene önce gittiği doktor tiroitlerinde sorun var demiş hap vermiş babannemde bir kutu kullanmış bırakmış bakımından halam sorumlu oda takip etmemiş halsizliği ve arada sırada tutan sıtmalanma nöbetleri için doktora gitmişti doktor kabızlık var demiş tiroit ilacın...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroit ilacı

    Merhaba hocam benim 82 yaşında ki babannem doktora gitti doktor tiroid hapı yazmayı unutmuş sonuçları tsh 0 .02 serbest t3 2.35 serbest t4 1.22 hangi hapı kaç mg kullanması lazım

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pskolojik iskemi

    Endokrinolojiye gittim hocam bir çözüm bulamadı nasıl bir yol izlemeliyim kolay bir çözüm yok mudur önerebileceğiniz

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Semih Keskil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Atrofik ve retraktil testis

    Hocam merhaba oglum 2 yasinda.7 aylikken sol inmemis testis ameliyati oldu.dun cektirdigimiz ultrason raporunu yorumlar misiniz?sag retraktil,sol atrofik.sag testis boyutu konumu konturu parankimal ekojenitesi normaldir.sol testis atrofik izlendi.her iki testis te skrotumtadir.sag testis boyutu 11,5...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Çelik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyunda şişlik

    Hocam merhaba, size daha öncede yazmıştım. 6 ay önce usg sonucum aşağıdaki gibiydi. yeni gittiğim kontrolde doktor ameliyat olmayacaksan takibin bı anlamı yok dedi. sadece usg istedi ancak onu da henüz cekim günü gelmedi. merak ettiğim tiroidlerimde ameliyatlik ne sıkıntı var ki ben ameliyat olacağı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid nodülü

    Merhabalar, ultrasyon sonucum aşağıdadır.biyopsi yaptırmamı söyledi doktorum.en fazla tiroid kanseri olursun dedi.biyopsi kesin olarak yaptırmalıyım.? her iki tiroid lobu boyutları ve istmus kalınlığı normaldir (sağ tiroid lobu ap boyutu 9,2 mm, sol tiroid lobu ap boyutu 9,1 mm ve istmus kalı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Çağatay Çifter

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x