Panikatak tedavisi

  • merhaba hocam 25 yasindayim ve 16 yasinda babami kaybettim o qunden beridir panikatakla uqrasiyorum yada baska bi sorun basladi bilmiyorum hayattan zevk alamiyorum mutsuz bi evliliqim var disariya cikamiyorum tek basima korkuyorum surekli anlamsiz kavqalar var kafamda sizin yaniniza qelip hipnoterapi tedavisine baslamayi dusunuyorum sizce bu sorunlar cozulebilir mi

  • Doktor Cevabı:

    "shad helmstetter' ın içe dönük konuşmanın gücü kitabında "sorunlar genellikle hedeflerimize giden yolu tıkayan engeller olarak düşünülür. bir an için "sorun" kelimesini "mücadeleye davet kelimeleri ile yer değiştirin hedefler mücadeleyi,mücadeleler de hedefleri yaratır" diye çok hoşuma giden bir cümlesi vardı. yaşadığınız problemleri çözme konusunda beraber plan ve program yapabiliriz. buradaki detay tamamen iki uzman gibi düşünüp bir tarafta yaşayan siz bir tarafta bunlarla bilimsel mücadele eden biz güçlerimizi birleştirebilirsek. büyük bir yol kat edeceğimizi düşünüyorum. terapi yöntemlerini ve planlarını yüz yüze konuşmayı tercih ederim. bu azından bir kahvemizi içip sizlerle tanışmış oluruz. selamlarımla

    tarihinde cevapladı.

Mersin Psikoloji uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Çene, damakta kasılma ve nefes darlığı

    Hocam 1. sorum benim üst çene de ve damakta gerilme oluyor buda nefes açlığı hissi yaşıyom ve kalptede sert vurdular oluyor kardiyoloji anjio ve efç sonuçları temiz çıktı gögüs ve nöroloji temiz fakat bende burun kemiğinde hafif eğrilik var 4 ay öncesi muayenede gittiğimde farenjit denildi 2 sor...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Cıncık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ventriküler taşikardi

    Hocam kolay gelsin 32 yaş bay...hocam yıllardır panik atak anksiyete hastasıyım özellikle kalple ilgili korkularım var...hocam dönem dönem ek atım sorunum var...bir ay hergün 50-100 arası(benim hissettiklerim) ek atım oluyor sonra bir anda bıçak gibi kesiliyor olmuyor...ek atımlarımın olduğu dönemle...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Güllü Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anksiyete kaygı bozukluğu

    Hocam merhabalar 10 yılı aşkındır anksiyete ve panik atak sıkıntılarım var ve çocukluğumdan beri aşırı takıntılı ve düşünceli biriyim. son 1 senedir de tansiyon panik atağa bağlı tansiyon yukselmeleri ve vücudumdaki damarların segirmelerini hissediyorum. anksiyete ve panik atak insan damar tıkanık...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Psk. Sadık Sun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Psikolojik mi?

    Merhaba istirahat halindeyken vücudumda el kol ayak bacak ve gövdemde istemsiz ani atma hareketleri ve kaslarımda güçsüzlük-titreme yaşıyorum. noroloji (mr-emg) ve dahiliyede sikinti cikmadi. 1 haftadır geçmedi, yaklasik 10 senedir panik atak ve kaygı bozukluğum var bunun icin ilac kullanmıyorum ken...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hüsnü Kurtuluş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Damar şişmesi

    Hocam merhaba. iki haftalığına kasiyer olarak çalıştım ve boynumdan ayağıma kadar sol tarafta ağrılarım oluştu. ftr uzmanına göründüm ve boyun bel fıtığı olabileceği söylendi fakat özellikle sol kolumda en ufak harekette kol damarlarım şişiyor bazen de karıncalanma uyuşma yapıyor sinir sıkışması ola...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Süleyman Tanrıverdi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Emdr tedavisi ücret bilgi

    Merhaba hocam emrd terapisi panik atak için uygun mudur.daha önce uyguladiğiniz bir panik atak hastaniz var mi birde ücret bilgisi alabilir miyim

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Kl. Psk. Şerife Aksoy Bolat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Aritmi diltizem 90mg

    Hocam merhabalar kolay gelsin ben 4-5 aydır sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ailemden 3 kişiyi kalp yetmezliğinden kaybettim psikolojik açıdan zor durumdayım o günden beri göğsümde ağrı ve çarpıntı hissediyordum tansiyonum 18/12 ye çıktığı bile oluyordu aile hekimime gittim. doktor kalbinde ritim bo...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Güllü Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Panik atak

    Merhaba ben sunilex225 ve corrales 20mg kullanıyorum bir başka doktora gittim bunlar seni sendrom yapar komalık olursun dedi.lütfen yardımcı olun dogru mu

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Semih Bilgin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Panik atak

    Hocam merhaba 23 yaşındayım. kendimi 13-14 yaşlarında bianda ortaya çıkan nefes darlığı ve panik halinde bulmaya başladım doktora gittik büyüme gelisme ergenlik denmişti. zaman geçti panik ataktan bi haber oldugum zamanlarda nefes darlığı tekrar etmeye başladı ozamanlar panik atagi bilemedigim icin...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Emel Koyuncu Kütük

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sabahlari uykudan uyaninca soguk terleme hafif mide bulantisi alt ve ast yu...

    Merhabalar doktor bey gögsumde arasira gun icinde batma sikayetiyle kan tahlili istedim hdl:35 trigliserid:152 ldl kolestrol:190 total kolestrol:230 cikti alt:175 ast:52 diger tum degerler normal cikti kulak iltihapi nedeniyle klomaks kullaniyodum acaba alt ast degeri yuksemis olurmu daha onceden ka...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Metin Işık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sık sık baş ağrısı

    Hocam yüksek hipertansiyon nedeniyle yapilan tahlilerimde kan sonuçlarim normal gelmiş usg de renal arter darliği sekonder bulgusu olan akuat arter ri si sağda 50 olup değerler normal sinirlardadir.klinik korelasyon ve gereklilik halinde anjiyografi önerilir. hocam bir haftalik tansiyon ölç dedi dok...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sabahlari uykudan uyaninca soguk terleme hafif mide bulantisi alt ve ast yu...

    Merhabalar doktor bey gögsumde arasira gun icinde batma sikayetiyle kan tahlili istedim.hdl:35 trigliserid:152 ldl kolestrol:190 total kolestrol:230 cikti alt:175 ast:52 diger tum degerler normal cikti kulak iltihapi nedeniyle klomaks kullaniyodum acaba alt ast degeri yukselmis olurmu daha onceden...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Visual snow

    Hocam çok teşekkür ederim. yurtdışında yaşadığım için kaynaklarım çok sınırlı ve yardımlarınız çok kıymetli. ihh için yapılması gereken tetkiğin belden su alınması olduğunu söylediler. görüştüğüm nörolog klinik bulgun yok, beyin mrı çektirsek bile orada bir şey belli olmaz dedi. ihh’nin belden su al...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fethi İdiman

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Her şeyden korkuyorum

    Hocam merhaba. ben 21 yaşında panik atak ve okb hastasıyım. hayattaki her şeyi yapmaktan çok korkuyorum evden dışarı çıkamıyorum sürekli başıma bir şey gelecekmiş gibi hissediyorum. sürekli yemek yemem gerekiyor yoksa tansiyonum düşecek bayılacak gibi düşünüyorum. bazen iyi olup tamam bunu atlatacağ...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Kl. Psk. Ayça Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çarpıntı hissi

    Hocam iyi günler ben çarpıntı hissiyle kardiyolağa gittim doktor eko yaptı ve kalbin çok sağlıklı dedi ama çarpıntı hissim hala var eko da çarpıntı vs şeyler anlaşılır mı bu arada panik atak hastasıyım

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Güllü Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x