Panik atak

  • Merhaba ben 1yil önce psikiyatriste gittim panik atak için ama ilaç kullanmadim idare ettim çarpıntı ölüm korkusu geçti ama basımda çok kotu ağrı yanma patlama hissi garip basımda panikten kurtulamadim gittim de citoles verdi 10mg. İlacı şimdi kullanıyorum ama korkuların ağrıları geçmedi birde ilaçla birlikte İbrahim saracoglunun ıspanak maydanoz tere suyu iciyorum sabah akşam napayim ilacı kullanmaya devam edeyimmi 4gundur kullanıyor cvp bekliyorum saygilar

  • Doktor Cevabı:

    Iyi günler diliyorum elif hanım; bahsettiğiniz şikayetler için ıspanak, maydonoz, tere suyu faydalı olmayacaktır. panik bozukluğu iyi seçilmiş ve dozu iyi ayarlanmış ilaç tedavileri ile tam şifa ile sonuçlanabilir. saygılarımla.

    tarihinde cevapladı.
  • Merhaba citoles 10mg azmi sizce bir tane alıyorum günde sizce iki tanesi icmeliyim lütfen yardımcı olun sanki daha kötü oldum basım çok ağrıyı sol tarayıcı patliycak gibi 4gundur kullanıyorum kalabalığa çıkamiyorum saygilar

  • Doktor Cevabı:

    İyi günler elif hanım; muayene etmeden sizi muayene etmiş bir hekimin ilacını değiştirmem ya da dozunu değiştirmem doğru olmaz. beni bu konuda anlayışla karşılamanızı umuyorum. panik bozukluğu tedavisinde uygun ilaç uygun dozda ilk olumlu etkilerini 4. haftada sergilemeye başlayabilir. saygılarımla.

    tarihinde cevapladı.

Antalya Psikiyatri uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Üst üste tomografi

    Merhaba hocam ben korona atlattım ancak tedavim sırasında panik atağım tuttu iki gün acile gidip geldim defalarca acilde her nefes alamıyorum dediğiimde tomografi çektiler bi hafta içinde 5 tomografi çekildi bir tanesi bt anjiyo şeklinde geçen hafta doktora gittim göğüs hastalıklarına bana bu kadar...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Bülent Taşel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sabahları kalkınca yorgunluk kaslarda güçsüzlük

    Alt 135 (0-41) ast 56 (0-40) anti hcv negatif hbsag negatif tsh 1.81 (0.270-4.20) total kolestrol 207 (0-200) trigliserid 220 (0-200) alp 53(40-130) albumin 49(34-48) ggt 42(7-60) kreatinin 0.93(0.5-1.4) ure 29(10-50) total bilirubin 0.79(0-1.2) direk bilirubin 0.29(0-0.6) total protein 82(64-83) bu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolon polip

    Sayın hocam kusura bakmayınız endişeli ve panik atak hastasiyim.hocam bende 2 bucuk sene önce yaptırdığım kolonoskobi sonucunda hiperplastik polip diye sonuç gelişmişti 1 adet hiperplastik polip hocam buna iyi huylu polip dediniz .acaba bu 2 buçuk sene zarfında başka kanser yapıcı bi polip çıkıp d...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ritim bozukluğu

    Hocam merhaba kolay gelsin. bugün üçlü prizden elektrik çarptı titredim biraz bunun kalbime bir zararı olur mu? aradan 5 saat geçti internette kalp durabilir sonradan diyor. bide panik atak hastasıyım biraz taktım göğsüm ağrımaya başladı ve internette ritim bozukluğu olabileceği falan yazıyor. cevap...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Feridun Koşar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gece kalp çarpıntısı

    Rahşan hocam merhaba, 23 yaşındayım. geçmiş yıllarda bazı dönemlerde panik atak yaşadım. şu dönem özellikle gece uyurken, kalbimde uykuya dalarken çarpıntı yaşıyorum. internetten araştırdığımda sinüs taşikardi bulgularına benzettim. anksiyite bozukluğum olduğunu düşünüyorum. koronadan önce yine bu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Rahşan Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Emdr terapisi

    Emdr terapisi için fiyat ögrenmek istıyorum travmaya baglı panık atagım var benım şuan ilaç kullanıyorum ama terapi almam gerekıyormuş yardımcı olursanız sevinirim

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Kl. Psk. Bilal Akyüz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kalp atışını hissetmek

    Doktor hanım iyi akşamlar. kalp atışlarını hissetmek zararlı mıdır? şuana kadar eko ekg hep temiz çıktı. sadece exstrasistol denilen hastalığa sahibim. zararsız oldukları için umursamamaya çalışıyorum. benim sorunum kalp atışlarımı bu aralar çok fazla hissediyorum. yattığım yerde deprem oluyormuş gi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Güllü Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tansiyon ve çarpıntı

    Hocam iyi günler ben çarpıntı şikayetiyle doktora gittim eko ekg kan tahlilleri yapıldı normal çıktı fakat tansiyonum 13-9 çıktı bana dideral verdi ben hergün sabah çeyrek olarak attım çok iyi geldi çarpıntılarım geçti tansiyonumda 11-6 lara düştü doktor bırakmamı söyledi ama bırakınca tekrar aynı ş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Feridun Koşar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Okb depresyonn panik

    Hocam merhabalar ben 24 yasindayim 19 yaşından beri psik sıkıntılar yasiyorum once teşhis panik atakla başladı daha sonra dissiof kmlik bozuklugu tedavi oldum gayet iyiydim sonra tekrar krinik baska bi rahatsizluga yakaladım bagirsak hasyasi oldugum öğrenildi tekrardan depresyona girdim yabancilasma...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hamdullah Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kalp ritmi

    Kalp atışlarimdanhizlanma oluyor.ozellikle gece yatarken bu durumla birliktr ellerimde uyuşma titreme baş donmesi de oluyor.nefes alırken de zorlanma hissediyotum.bazen kalbim duracak gibi hissediyorum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Alper Onbaşılı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mitral kapak

    Hocam benim yaklaşık 1.5 senedir ani çarpıntı nefes darlığı ve bayılma hissi oluyor ardından geceleri ani kalp sıkışması da eklendi geçer diye bekledim fakat geçmedi özellikle efor sırasında kalpte sıkışma başım kazan gibi olup çene ve şakaklarda gerilmeler oluyor dinlenince geçiyor tekrar hareket...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Süleyman Tanrıverdi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anjio şartmı bu sonuçlara?

    Hocam merhaba 30 yaşında kadınım. ergenlik dönemimden beri yaygın anksiyete bozukluğu okb ve panik atak yaşıyorum.bu sebeple pek çok kardiyolojiye gittim. ek atımlar, ves suprventriküler taşikardi var. beloc 25 liği yarısını ritim bozukluğu çok arttığında kullanmamı önermişti 2 ay önce gittiğim dr....

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Güllü Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide problemi ve gegirme

    2 ay önce psikiyatri muayene anksiyete bozukluğu denilmişti. zestat 15, ativan 2.5 verildi kullandım 15 gün boyunca son gün boğazım yağ gibi ve aşırı gegirme halsiz hissettim bıraktım daha sonra cipralex, xanax, zestat eklendi bunalttı beni dr kesti ve zestat ve ativan devam dedi ben sadece zesta...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bilgi alma

    Slm lar bende yaklaşık bir ay oldu nefes alamama problemi yaşıyorum sabah kalkıyorum kahvaltımı yaptıktan sonra durduk yere başlıyor uyursam da olmuyor bunun psikolojik olma ihtimali varmı dır kalp yetersizliği belirtileri olsa geceleri de olmazmı ydı birde merdiven çıkınca kısa süreli nefes darlığı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Güllü Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp sıkışması

    Hocam merhabalar benim yaklaşık 3 aydır bi kalp sıkışması şikayetim var bunun için 2 defa kardiyolojiye başvurdum ama kalbimde bi problem çıkmadı tek ihtimal psikolojik bi problem olduğu kaldı internet üzerinden kendi çapımda araştırdığım kadarıyla panik atak başlangıcı var ancak panik atak belirtil...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fikret Poyraz Çökmüş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x