Panik atak fibromyalji

  • Dr bey mrb. Ben35 yasindayim. Boyun duzlesmesi, fibromyalji, panik atak hastasyiyim. Yaklasik 2 aydir lustral kullaniyorum. Anestezik bi ilac in yan etkisiyle artan ataklarim nedeniyle 10 gundur 100mg lustral aliyorum. Ama iyi degilim hala zaman zaman bas donmesi, sersemlik, konsantrasyonda zorluk, unutkanlik, nefesimde daralma hissediyorum. Hastaliklar cember oldu agrilarim gecmiyor boyun, sirt...yorgun ve caresizim...bana yol gosterin lutfen

  • Doktor Cevabı:

    Merhabalar, belirttiğiniz rahatsızlıklarda kullandığınız ilaç kaygılarınızı azaltarak etki gösterebilir, ama bu tedavinin yanında anksiyolitik ilaçlar zaman zmaan eklenmesi daha rahatlatıcı olacaktır, ayrıca kendinizi olumsuz yönde dinlemeniz sürdükçe bu yakınmalarınız sürebilir, kendinizi günlük yaşam içinde daha aktif ve sizi memnun edecek roller ve hedefler edinin ve bu yönde çaba sarfedin, daha iyi hissedebilir ve daha az sorunlarınız kalabilir, size kolay gelsin.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Crp yüksekliği

    İzzet hocam iyi akşamlar...32 yaş bay hastayım hocam...hocam yıllardır panik atak anksiyete hastasıyım dolayısıyla sık sık hastanelerin acil servislerine başvuruyor kan ekg vs yaptırıp eve geliyorum...bugün çarpıntı nefes darlığı göğüste farklı bölgelerde iğne batar tarzda ağrılardan dolayı acile gi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Damar şişmesi

    Hocam merhaba. iki haftalığına kasiyer olarak çalıştım ve boynumdan ayağıma kadar sol tarafta ağrılarım oluştu. ftr uzmanına göründüm ve boyun bel fıtığı olabileceği söylendi fakat özellikle sol kolumda en ufak harekette kol damarlarım şişiyor bazen de karıncalanma uyuşma yapıyor sinir sıkışması ola...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rf yüksekliği

    Hocam merhabalar bnde 3 yıldır rf 189 194 cıvarı cıkıyor diger testler tamamı normal antı ccp ana fana kan ure azotu hepatit sedim crp anti hiv kriyoglobin hcv bnlarin tamamı normal cikiyor sadece sirt agrilarım var 3 yıldır ansiyete ve panık atakta aynı zamanlarda olustu birde eklemlerde bazen agrı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • El-ayak yanması

    Hocam merhaba 42 yaşında bayanım, ayrışmamış bağ doku romatizması teşhisim ve panik atak-anksiyete sorunum var....ilaç kullanmadan idare etmeye çalıştım ağrılarım arasıra rahatsız etsede...benim sorum; son 1 aydır ellerim (bazen bileklerimden yukarı), ayaklarım (taban bazende bilekten yukarı) şiddet...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fibromiyalji

    Merhabalar kolay gelsin. fibromiyalji kalp krizine benzer ağrı yapar mı? bundan 2 ay öncesinde kalp krizi geçiriyorum endişesi ile acile gittim ve kalp ekgsi kalp ultrasonu ve tahlil yapıldı hepsi temiz sorun yok ancak ağrım hala geçmedi.. özellikle geceleri ve çok üzgün olduğum anlarda bunu yaşıyor...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Bünyamin Kısacık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yardım edin lutfen

    Hocam merhabalar benim yaklaşık on yıldır sırt agrısı var birturlu care bulamadım sırtımım sah kurek altında yanma var sırtım sureli kasılıyo en son bir fizik dok gittim ilacı kullandım ama gene aynı tanı kamburluk tan oluyomus sureli ergersizi yapıyorum agrılarım dahada artı bir hekime gorundum ban...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fibromiyalji

    Merhaba, bir yıl önce panik ataklar yaşamaya başladım. panik atak olduğunu bilmeden birkaç kez hastaneye gittim ve bir şeyin yok dediler panik atak olabileceği teşhisiyle psikiyatriye yönlendirdiler. psikiyatri ilaç verdi ve ataklarım kesildi ama ilaçlar sonucunda mide sorunlarım ortaya çıktı. boyun...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ağrıdan kurtulamıyorum

    Mrb.hocam ben 3 senedir hasta bakıyorum evdeyim dışarı fazla çıkamıyorum.hareketsiz bir yasamim var.ayrica panik atak tedavisi gördüm yaşım 30, 1 aydır sol kolumda sızlama ağrı var fakat sabit değil elimde dirsekte damarlarda bazen omuzda ensede ama en çok koltuk altı ve sırtla birleşen yerde dokunu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüste baskı

    Doktor bey iyi günler.yaklaşık bir senedir ara ara nükseden ve günler süren bir şikayetim var. göğüs kafesimin üstünde boğazımın altında bir gerginlik, baskı hissi meydana geliyor. bir ağrı ya da başka bir semptom eşlik etmiyor. son 1,5 senede 3 kez efor testine girdim birşey çıkmadı. akciğer filmi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sürekli idrara çıkma isteği gece idrar damlatma

    Hocam yaklaşık on gün önce panik atak nöbeti geçirdim. o günden beri idrara sürekli çıkma isteği duyuyorum. yaklaşık saatte bir idrara çıkma isteği başladı. sabah çamaşırımda idrar damlamış olduğunu görüyorum. kan idrar tahliller ve ultrason sonuçları tamamen temiz çıktı. fibromiyalji rahatsızlığım...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Fettah Tosun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kas agrılarım ve seyirmelerim

    Hocam merabalar . ben 20 yaşında bir tıp öğrencisiyim . 3 hafta önce geçirdiğim panik atak krizinden sonra vücudumda kas seyirmeleri ve bacaklarımda inanılmaz kas ağrıları başladı. iğneli emg normal sonuç .tüm kan tetkikleri yaptırdım b12 130 şuanda dedox vurdurmaya başladım . anksiyetem var cibrale...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Sümen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kas agrıalrım ve seyirmelerim

    Hocam merabalar . ben 20 yaşında bir tıp öğrencisiyim . 3 hafta önce geçirdiğim panik atak krizinden sonra vücudumda kas seyirmeleri ve bacaklarımda inanılmaz kas ağrıları başladı. iğneli emg normal sonuç .tüm kan tetkikleri yaptırdım b12 130 şuanda dedox vurdurmaya başladım . anksiyetem var cibrale...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Candan Hundemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Göğüs daralması

    Merhabalar kolay gelsin hocam, hocam yaklaşık 2 ay önce kalbim de taşikardi oldu buna bağlı olarak 5 ay öncesin de zatürre hastalığına yakalanıp atlattım (5 günde antibiyotikle) daha sonra bu taşikardi oldu nasıl mı oldu ? önceki gün ağır eşyalar taşıdım yağmurlu bir gün de terlemiştim bir de..sonra...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. İlker Önder Ferah

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Degerlerim

    Bunlar ctesı gunkı degerlerım :wbc 10.55 4-10 mchc36.6 26-36 sedımentesyan 1 saat 5 0-20 ben panık atak hastasıyım dıger degerlerım normal farklı olan sadece bu ıkısı.wbc kanser gostergesımı cok korkuyorum bugun yenı bır tahlıl yaptırdım ondakı su degerler anormal wbc: 11.49 4/10 mchc 36.2 20/36 lym...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. İlker Önder Ferah

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs ağrısı

    İsmail bey merhabalar sorunum şu ki 3 senedir geçmeyen göğüs ağrılarım mevcut...sternum kemiğimde batma tarzı oluyor genelde...genel cerrahi,kardiyoloji ,fizik tedavi,dahiliye hepsine gittim...testlerim yapıldı...akciğer temiz,kalp temiz,boyunda düzleşme çıktı gastroya gittim en son reflü ve gastrit...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. İsmail Eroğulları

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x