Panik atak

  • Selam samuray hanim... bana bundan 5 ay kadar once panik atak teshisi kondu selectra 25 mg verildi dr 4 gun once ilacimin dozunu 50 mg cikardi bundan sonra bende istahsizlik ve sabahlari bulantim basladi bunlar ilac dozumun yukseltilmesindenmi oluyor hocam...

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba özlem hanım, kullandığınız ilacın etken maddesi olan sertraline bağlı mide bulantısı ve benzeri sindirim sistemi şikayetleri doz artırımını takiben sık gördüğümüz yan etkilerden olup, korkulacak bir yan etki olmadığını söyleyebilirim. süre ve şiddeti kişiden kişiye değişmekle birlikte, ortalama bir hafta içerisinde azalarak kaybolacaktır. şikayetlerinizin devam etmesi, şiddetlenmesi ya da daha önce yaşamadığınız yeni bir yan etki görmeniz durumunda doktorunuza yeniden başvurmanızı öneririm. sağlıklı günler dileğiyle,

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Psikiyatri uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Abizol 5mg

    Doktor bey merhaba doktor bana abizol 5mg yazdi o ilaci baska bir ilacla kullanmam şartmı abizol tek içsem ne olur?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Serhat İpekçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uzun zamandır eş zamanlı kronik ekstrasisrol tekleme ve kabızlık şişkinlik...

    Mrb hocam şikayetler uzun biraz k. bakmayin..8 yıldır kalpte tekleme düzensizlik şikayeti var 2012de başladı. başladığı zaman günde 1000 civarı ekstra ve seri carpinti oluyordu. ama gitgide sayı azalarak şu zamanlarda 100 lerin altına indi ama geçmiş değil hatta bazı günler şikayet yapmıyor ama baze...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Selahattin Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aldığım nefes bana yetmiyor

    Merhabalar, durumumun psikolojik olup olmadığını danışmak için yazıyorum. uzun zamandır yaklaşık 1 senedir hiçbir şekilde nefes alamıyorum. sabah burun tıkanıklığı ve başımda bir ağırlık ile uyanıyorum. akşama doğru bazen öksürük krizlerine giriyorum. ama sabah ve akşam her gün nefes alamama şikayet...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Kl. Psk. Güzide Türkyılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dilrengidwgsiikkigi

    Hocam iyi günler bı sorum olacaktı benim dilimde yara falan yok sadece dilimin ustunde yeşil sarı beyaz gibi renk var prozac kullaniyorum prozac dili sarı veya yeşil yaparmi hocam panik bozukluğu var surekligi dusnuyorum

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Selahattin Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Crp yüksekliği

    Hocam merhabalar crp değerim son bir yılda yapılan üç kan testinde 18-21 arasında seyrediyor ve her seferinde buna nefes darlığı eşlik ediyor. ekg,ultrason,akciğer bt temiz görünüyor.ek olarak panik bozukluğu rahatsızlığım var. crp yüksekliği enfeksiyon ve nefes darlığıyla ilişkili midir kosaca görü...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Levent Kurşun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Heyecan ve nefes darlığı

    Ayşen hocam merhabalar. benim size bir sorum olacaktı. 20 yaşında bir kızım. küçüklükten beri demir eksikliği anemisi ve ekstrasistol yaşıyorum. bunun için kardiyolojiye gittim ve muayenem normaldi. ayrıca panik bozukluk tedavisi görüyorum. benim size sormak istediğim bu gece uyumadan önce kalbimde...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Acil bilgi istemi

    Hocam merhaba kalp ritim bozukluğu panik atak veya konuşma bozukluğuyla bir ilgisi varmı düzelebilirmi ani heyecanlanmalar nefes kontrol sorunları takılmalar gibi tansiyon inme

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zekeriya Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çarpıntı ve oruç

    Merhaba hocam. daha önce birçok kez soru sordum allah razı olsun cevap verdiniz hepsine bıkmadan. tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama kafama takılan bisey var. özet geciyim çarpıntı sorunum vardi dinlenirken bir anda düzenli ama 150 160 larda atmaya başlıyordu sadece çarpıntı ve onun oluştu...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uzun zamandır kalp teklemesi çarpıntı ve kronik kabızlık şişkinlik ve ilaçl...

    Hocam 8 yıldır ekstrasisrol kalpte tekleme düzensizlik şikayeti var 2012de başladı. başladığı zaman günde 1000 civarı ekstra ve ard arda seri şekilde oluyordu. ama gitgide sayı azalarak şu zamanlarda 100 lerin altına indi ama geçmiş değil hatta bazı günler hiç şikayet yapmıyor ama bazende geçiyor de...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fuat Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ventrikular atim

    Hocam kolay gelsin...hocam 10 yıldır dönemsel eksrasistol tanısı konulan şikayetlerim mevcut...bir akşam birkaç tane oluyor sonraki bir iki ay boyunca günde 100(benim hissettiğim) civari atim oluyor sonra bi anda bi kesiliyor 6 7 ay çok nadir oluyor...bu dönemlerde holter taktiriyorum 100-150 civarı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Depresyon ankisiyete

    Ben reksapin 2 5 ve zedpreks 20 mg kullaniyorum ama surekli uyuyorum halsizim.reksapin sirekli uyuturmu bide 2 5 yariya bolup icsem bi sikinti olirmu surekki uyumamk icin napmaliyim panik atak ve depresyon ankisiyete bozuklugu var bende

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Levent Soylu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uzun zamandır kronik ekstrasisrol tekleme ve kabızlık şişkinlik şikayetleri...

    Hocam 8 yıldır ekstrasisrol kalpte tekleme düzensizlik şikayeti var 2012de başladı. başladığı zaman günde 1000 civarı ekstra ve ard arda seri şekilde oluyordu. ama gitgide sayı azalarak şu zamanlarda 100 lerin altına indi ama geçmiş değil hatta bazı günler hiç şikayet yapmıyor ama bazende geçiyor de...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kendini suclaamk

    Hocam ben 15-16 yaşlarımda parodi diye bir şey kullanıyordum şöyle bir şey ünlü kişilerin fotoğraflarını instagram'da paylaşıyorduk kendimiz gibi konuşturuyorduk ama biz olmadığımız belliydi burda arkadaş olunuyordu sevgili olunuyordu ve bu ortamda genelde küçükler takılıyordu mesela 12 yaş falan ve...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fırat Çelik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anemi demir eksikligi

    Hayırlı günleriniz olsun.hocam sonçlarımı yorumlar mısınz? hemoglabin: 12.8 (12.3-15.3) eritrosit(rbc): 5.3(4.1-5.1) **** (80-93) ****(28-33) ****(33-36) rdw-cv: 15.0(11.5-14.5) bazofil ****(0.2-1.0) ****(4.4-11.3) nötrofil oranı: 46.7 (40-74) trombosit(plt): 281 (150-400) kansızlık var mı diye bakt...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ekstra atim sorunu

    Sayin doktor bey merhaba,23 yasindayim,uc yildir devam eden ek atim sikayetim icin iki ay once doktora gittim eko kan testleri normal yapisal bozukluk yok sadece gevseklik var o da genc kizlarda olabilir dedi,raporda nadir ves yaziyordu doktor 21 adet dedi baska bir sey yoktu.fakat doktordan geldig...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zekeriya Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x