Pangastrit soruları

  • Hocam merhabalar. Hocam bende yutma güçlüğü ve halsizlik şikayeti var. Endeskopi yaptırdım ben verilen raporda tanı alanında Pangastrit yazıyor. Parca alındı patoloji sonuclari bekliyorum.hocam mide kanseri olması için midede kitle görünmesi lazım dime mantık olarak ? Çok teşekkür ederim hocam

  • Doktor Cevabı:

    Mide kanseri olması için midede kitle görünmesi lazım dime mantık olarak: genel olarak öyle ancak tipta her zaman istisnalar da olabilir, patoloji raporu önemli, geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Pankreas kanseri

    Hocam merhabalar, yaklaşık 2.5 haftadır süregelen sürekli karın guruldaması, hazımsızlık, iştahsızlık ve tuvalete çıkma bozukluğum mevcut. yaşım 23. hayatımda hiç sigara, alkol vs kullanmadım. ailemde kanser öyküsü mevcut değil. uzman doktora gittiğimde tüm batın usg, bütün kan testleri amilaz ve li...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçları

    Hocam dün kan tahlili verdim. kas ağrılarım, iştahsızlık ve mide ve alt bölgede gurultular, göğüste olan bazı ağrılar, boğaz kaşıntı hissi için çıkan sonuçlar burada bir bakabilirseniz. glukoz 70 - 80 değer 82 , demir bağlama 110 - 370 değer 214 , wbc 3.8-10 değer 6.25 , rdw 12-15 değer 12.4 , rbc 4...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolon kanseri

    Merhaba doktor bey ben 21 yaşındayim 16 yıldır diyabet hastasıyım insülin kullanıyorum geçmeyen karın ağrım var gitmedigim doktor kalmadı en son genel cerrahi uzmanina gittim 3 kez bt çekildi kalın bagirsagimda birikmiş gaz çıkıyor devamlı bulantı karın ağrısı iştahsızlık doktor kesin bı tanı koymad...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yusuf Akcan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Heliko bakteri

    Hocam merhabalar ben 24 yaşında kadınım midemde geğirme problemi olduğu için erkenden endoskopi çektirmek istedim biraz evhamlı olduğum için midemden biyopsi aldılar ben dahiliye doktoruma gösterdiğimde ufak bir bakteri var bunun için antibiyptik vermiyim çok ağır kaçar vücudun kendi kendine rahat t...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Durum hakkında

    Hocam dün kan tahlili verdim. kas ağrılarım, iştahsızlık ve mide ve alt bölgede gurultular, göğüste olan bazı ağrılar, boğaz kaşıntı hissi için çıkan sonuçlar burada bir bakabilirseniz. glukoz 70 - 80 değer 82 , demir bağlama 110 - 370 değer 214 , wbc 3.8-10 değer 6.25 , rdw 12-15 değer 12.4 , rbc...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pet çekimi

    Merhaba, benim 6 ay önce pet çekimim oldu. akciğerimde kitle bulunmuştu ve bu yüzden pet çekimine girmiştim. 21 yasında kadınım. sonuçlar temiz çıktı hatta kitlelerim geçmişti. fakat bir şey öğrenmek istiyorum. akciğer için girdiğim pet çekiminde sadece akciğere odaklanmıyorlar değil mi? baştan ayağ...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Polip olabilir mi

    Merhaba hocam. yaşım 28 2 senedir her ay 1 hafta ishal 3 gün kabız oluyorum kabızdan sonra dışkılamada zorluk yaşıyorum koyun dışkısı gibi geliyor. 3 ay önce kan değerlerimin düşük olduğunu öğrendim. 3 hafta önceki sonuçlarım d12 196, folat 2.24, ferittin 6.5, sedim 21. dedem kolon kanserinden öldü...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 5 cm. miyom hk.

    Sayin hocam merhaba, geçen sene pelvik doppler incelemesinde uterus arka duvarda 23.2×21.3 mm, ön duvarda 50×37 mm boyutlarinda periferik yerlesimli birer adet miyom mevcut. bu sene yapilan takipte uterus ön civarinda 54 mm çaplarinda subserozal myom izlenmektedir. degerli hocam, iki doktora gittim...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat kanseri mi?

    Merhaba hocam babamın prostat tahlil sonucunda ilkinde psa değeri 5.25 bugün yaptırdığında 8.09 çıkmıştır. doktor biyopsi alınması gerektiğini %80 %90 prostat kanseri olduğunu belirtmiş fakat babam behçet hastası bundan dolayı biyopsi alınması uygun mudur yoksa farklı bir tedavi yöntemi olabilir mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Karın ağrısı

    Hocam merhaba geçmeyen karın ağrısı, karnda şişlik çamur ve kalem gibi dışkılama ile demir eksikligim var.bunun için kolon kanseri belirtileri olsgnu söylediler. sanal bt kontrassiz virtual kolonoskopi incelemesi yaptırdım barsak temizliği sonrasında kolona gaz verilerek supim ve pron pozisyonu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fikrinize ihtiyacım var

    Merhaba doktor bey sol dizimin arkasında fındık büyüklüğünde bir şey fark ettim damarmıdır kitlemidir bilmiyorum en son 2 ay önce usg yaptırdım diz arkama bir şey yoktu . tekrar yaptırmalımıyım sizce bu nedir? kanser olabilir mi ?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Özyazgan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diz arkası beze

    Merhaba murat bey dizimin arkasında fındık büyüklüğünde bir şey fark ettim damarmıdır kitlemidir bilmiyorum en son 2 ay önce usg yaptırdım diz arkama bir şey çıkmamıştı. tekrar yaptırmalımıyım sizce bu nedir kanser olabilir mi çok endişeliyim

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pankreas kanseri olabilir mi?

    Pankreas kanseri hocam merhabalar, yaklaşık 2 haftadır süregelen sürekli karın guruldaması, hazımsızlık, iştahsızlık ve tuvalete çıkma bozukluğum mevcut. yaşım 23. hayatımda hiç sigara, alkol vs kullanmadım. ailemde kanser öyküsü mevcut değil. uzman doktora gittiğimde tüm batın usg, bütün kan tes...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Parapsöriazis

    Merhaba sevgili hocam, abimin vücudunda oluşan lekeler sonucu biyopsi yapıldı.1-parapsöriazis,1-mf,3-kontakt dermatit ön tanısıyla bx alındı.histolojik tablo yüzeyel perivasküler dermatittir bulgular klinik uyumlu ise parapsöriazis olarak değerlendirilebilir şeklinde rapor geldi. bu hastalık nedir?...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Emine Dilek Bahçekapılı Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Helico bakter

    Hocam merhabalar ben 24 yaşında kadınım midemde geğirme problemi olduğu için erkenden endoskopi çektirmek istedim biraz evhamlı olduğum için midemden biyopsi aldılar ben dahiliye doktoruma gösterdiğimde ufak bir bakteri var bunun için antibiyptik vermiyim çok ağır kaçar vücudun kendi kendine rahat t...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mustafa Kaplan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x