Otizmde beslenme

  • Merhaba hocam atipik otizmde beslenme konusunda size başvurabilir miyiz. randevulumu calisiyorsunuz.tesekkurler


Gaziantep Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Zoretani̇n tedavi̇ süreci̇ ve karaci̇ğer enzi̇mleri̇

    19.10.2020-- cildiyede 2 aylık eritretin jel yazıldı sivilcelerimden dolayı. 04.12.2020 -- cildiyeye gittim bana sivilcelerimden dolayı tekrar eritretin jel yazıldı 2 aylık. ve benim isteğimle kan testi yapıldı sonuçlar : (üre:21) ( alt: 108) ( ast: 19) bu değerlerden dolayı beni dahiliyeye yönle...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Serdar Cenk Güvenç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer ankara'ya kan tahlili ursocti̇ve

    Hocam merhaba kolay gelsin karaciğer enzimlerim ılımlı olarak yüksek daha öncesinde ilaçlar kullandım gaziantep de profesör bir doktora gittim ultrasonda incelendi ve tüm tahlillerim yapıldı sorun görülmedi ilaçlı mr da temiz endoskopii kolonoskopi de hocam doktorum ankara'ya kan gönderdi bakır biri...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer ankara'ya giden kan tahlili

    Hocam merhaba kolay gelsin karaciğer enzimlerim ılımlı olarak yüksek daha öncesinde ilaçlar kullandım gaziantep de profesör bir doktora gittim ultrasonda incelendi ve tüm tahlillerim yapıldı sorun görülmedi ilaçlı mr da temiz endoskopii kolonoskopi de hocam doktorum ankara'ya kan gönderdi bakır biri...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Biotinidaz eksikliği

    Hocam merhaba, 4 haftalık oglumuzun ilk gün topuk kanı biotinidaz: 39.86 , 7nci gün 56.25 çıktı ve sağlık ocağı tarafından bilgilendirilerek ilimiz şehir hastanesi metabolizma hastalıkları'na yönlendirildik ve test için kan alındı. i̇lk gidisimizde elimizde topuk kanı sonuçları olmadığından ilaç baş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Glukoz yüksekliği

    Ay inşallah hocam çok teşekkür ederim allah'im her zaman sizinle olsun inşallah ben bi kaç defa sizi rahatsız ettim soru sordum anında cevap yazdın hocam allah sizin gibi doktorlarımız in sayılarını artırsın inşallah siz ve haran üniversitesi hastanesinde doçent doktor doğan köse ve metabolizma dokt...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Als ve emg

    Als olabilir mi hasan hocam öncelikle iyi çalışmalar size son sorum ondan sonra als kafamdan atacam hocam yaklaşık 5 aydır vücudumun çeşitli yerlerinde elektrik çarpması gibi seyirmeler oluyor ve sayirmeler 3 4 saniye sürüyor yaklaşık 1 yıldır kaslarımda erime falan yok ama size nasıl anlatayım güçs...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Glukoz yüksekliği

    Hocam cevap verdiğin için çok çok teşekkürler hocam ac karnına yapıldı ama sadece mandalina suyu ve pekmez karışımı vermiştim ama çok çok az bişi içmişti yani en çok bi kaşık kadar içmiştir diye düşünüyorum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ti̇p 1 di̇yabet mi̇ acaba ???

    Mehmet hocam i̇yi̇ akşamlar.14,5 yaşinda oğlumuzun açlik şekeri̇ çok dalgali seyredi̇yor.bazi sabahlar 100 ün altinda bazi sabahlar i̇se 100-120 arasinda..bu sene ramazan ayini tam oruç tuttu.ramazanin son günleri̇nde tesadüfen i̇ftardan 1 saat sonra yaptiğim ölçümde 170 ölçtüm.başka günlerde gün i̇...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Glukoz yüksekliği

    Merhaba hocam 4 yaşındaki oğlumun tahlilinde glukoz referans aralığı 74ile 106 oğlumun glukoz değeri 122 ne yapmalıyım acaba hocam cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahlillerim allah rızası için hocam yardım ediniz

    Hocam tahllilerimi yorumlar mısınız 1 er hafta arayla 1. tahlil alt 130 ast 95 amilaz 145 bld +1 neu 40.4 diğer değerler.normal 2. tahlil alt180 ast 85 direk biluribin 0.24 ldh (90 240 arası) 257 amilaz 102 3. tahlil alt 175 ast 76 b12 185 4.tahlil (ursovef ilacı kullanmaya başladım) alt150 ast 86 ü...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Muayene hakkında

    Hocam çok tşkr ederiz ilginiz için içimiz rahat etti çok sağolun iyiki varsınız kolay gelsin..

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Muayene talep

    Hocam iyi günler kızım için randevu almak istiyorum. online randevular kapalı gözüküyor. randevu alabilecegim iletişim numarası var mıdır

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boy uzatma

    Hocam kızım 12 yaşında ilk adetini gördü.boyu 153 .anne boyu 164,baba boyu 179 daha ne kadar uzar halası 155 olduğu için endişeliyim.çocuğunu size getiren arkadaşlar var boyları çok uzadı .yapabileceğimiz birşey var mı?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boy uzatma tedavisi

    Hocam randevu alamıyorum.kızım 12 yaşında ilk adetini gördü boyu 153 baba tarafının boyu kısa endişeliyim.yapılacak birşey varmı bilgilendirirmisiniz.05362530382 randevu verebilirseniz sevinirim iyi çalışmalar

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ast alt amilaz yuksekligi mr

    Hocam merhaba kolay gelsin kanlı ishal geçirdim bu sırada karaciğer enzimleri yükseldi ast alt bununla birlikte crp de yükseldi bu sırada nidazol flagy çipro uzun süre kullandım largopen kullandım ardından bu sürede alt 65 ast 45 e düştü crp ggt de normale döndü daha sonra aradan biraz zamn geçti ho...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x