Önemli mastürbasyon fazlalığı

  • Aşırı mastürbasyon zararı var mı ? 24 yaşındayım ve bazı günler bir cisme sürtünerek 7 kere mastürbasyon yaptığımı bilirim her gün yaptığımıda. Zararı varsa nedir

  • Doktor Cevabı:

    Hiç bir zararı yoktur. kolay gelsin. daha çok bilgilenmek için blog.drkutaybiberoglu.com, ****, doktorsitesi / facebook / instagram / youtube biberoglu linklerinde bulacağınız video ve makalelere (bekaret, gebelikten korunma, doğum kontrol hapları) ulaşabilirsiniz.

    tarihinde cevapladı.
  • Doktor Cevabı:

    Hiç bir zararı yoktur. kolay gelsin. daha çok bilgilenmek için blog.drkutaybiberoglu.com, ****, doktorsitesi / facebook / instagram / youtube biberoglu linklerinde bulacağınız video ve makalelere (bekaret, gebelikten korunma, doğum kontrol hapları) ulaşabilirsiniz.

    tarihinde cevapladı.
  • Doktor Cevabı:

    Hiç bir zararı yoktur. kolay gelsin. daha çok bilgilenmek için blog.drkutaybiberoglu.com, ****, doktorsitesi / facebook / instagram / youtube biberoglu linklerinde bulacağınız video ve makalelere (bekaret, gebelikten korunma, doğum kontrol hapları) ulaşabilirsiniz.

    tarihinde cevapladı.
  • Doktor Cevabı:

    Hiç bir zararı yoktur. kolay gelsin. daha çok bilgilenmek için blog.drkutaybiberoglu.com, ****, doktorsitesi / facebook / instagram / youtube biberoglu linklerinde bulacağınız video ve makalelere (bekaret, gebelikten korunma, doğum kontrol hapları) ulaşabilirsiniz.

    tarihinde cevapladı.
  • Doktor Cevabı:

    Hiç bir zararı yoktur. kolay gelsin. daha çok bilgilenmek için blog.drkutaybiberoglu.com, ****, doktorsitesi / facebook / instagram / youtube biberoglu linklerinde bulacağınız video ve makalelere (bekaret, gebelikten korunma, doğum kontrol hapları) ulaşabilirsiniz.

    tarihinde cevapladı.
  • Doktor Cevabı:

    Hiç bir zararı yoktur. kolay gelsin. daha çok bilgilenmek için blog.drkutaybiberoglu.com, ****, doktorsitesi / facebook / instagram / youtube biberoglu linklerinde bulacağınız video ve makalelere (bekaret, gebelikten korunma, doğum kontrol hapları) ulaşabilirsiniz.

    tarihinde cevapladı.
  • Doktor Cevabı:

    Hiç bir zararı yoktur. kolay gelsin. daha çok bilgilenmek için blog.drkutaybiberoglu.com, ****, doktorsitesi / facebook / instagram / youtube biberoglu linklerinde bulacağınız video ve makalelere (bekaret, gebelikten korunma, doğum kontrol hapları) ulaşabilirsiniz.

    tarihinde cevapladı.
  • Doktor Cevabı:

    Hiç bir zararı yoktur. kolay gelsin. daha çok bilgilenmek için blog.drkutaybiberoglu.com, ****, doktorsitesi / facebook / instagram / youtube biberoglu linklerinde bulacağınız video ve makalelere (bekaret, gebelikten korunma, doğum kontrol hapları) ulaşabilirsiniz.

    tarihinde cevapladı.

Ankara Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Prolaktin yuksekligi

    Tesekkur ederim hocam. prolaktin hormonu yukselten tumorlar malign olabilir mi?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ertan Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kizlik zari kanarmi

    Merhaba hocam ben hic cinsel iliski falan yasamadm fakat aynayla vajene baktigimda giris deliginin yanlari kesik kesik bu normalmii kizlik zariyla alakasi varmi ?

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon tahlili

    Hocam merhabalar. 21 yaşındayım adet düzensizliği vs yaşamıyorum. rutin kontroller için hormon testi yaptırmış idim birkaç değer normalden farklı çıktı. fsh 9.02 (rf: 3.85-8.78) estradiol 19 (rf: 27-122) prolaktin 28.03 (rf: 3.34-26.72) bu değerlerim referans değeri aralığında değil. yorumlayabilirs...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ertan Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Prolaktin yuksekligi

    Merhaba hocam, 25 yasindayim,adet baslamadan 1-1 bucuk hafta once goguslerimde asiri hassasiyet oluyor,adetim duzenli degil ama genel olarak 28-35 gun arasinda anca cok stresli zamanlar 38 gun oluyor. 6 ay hormon testlerimi yaptim ve prolaktin haric hersey iyi cikti,prolaktinin degeri 68 citki. 1 a...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ertan Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Zevk alamama

    Hocam merhaba ben 18 yaşındayım küçüklüğümden beri cinsel şeyler ilgimi çeker hep yapmak isterdim sonra 14 yaşındayken bir sevgilim oldu onunla yakınlaşmalarimiz oluyordu ve çok zevk aliyordum zaten cinsel içerikli birşey gordugumde fazla hoşuma gidiyordu sonra başka biriyle yakinlastim ve ilk ilis...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Surtunme ile gebelik

    Hocam merhaba makalenizide okudum genclerde çok bilgisizlik var oldugunu anladım forum sitelerininde inanilmaz bir yalan var size bir kac sorum olucak 1.ella hapı kız arkadasimda kanama yapmadi bulgular mide bulantisi kasıkda agri ve karın agrisi yapti suanda hapi ictikten sonra 4.günü sizce norma...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kahverengi akıntı

    Merhaba 25 mayısta adet görmüştüm 2 haziranda korunmansız cinsellik yaşadım boşalma olmadı. 2 gün sonra kan ve kahverengi akıntı geldi bir gün sonra normale döndü. 9haziranda korunmasız bir daha oldu boşalma yine olmadı ama kahverengi akıntım ve kan devam ediyor. bunun belirtisi nedir?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormonal değerler

    Hocam tsh 1.45 esrtadiol 44 fsh 4.88 lh 6.14 proklatn 39 cikti doktor sut hormonun biraz yuksek dedi teklikeli bir durummu bekarim her ay adet göruyorum sadece 8 9 gune kadar uzayabiliyor yok cevabiniz için şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pkos veya hiperandrojenizm?

    Sayın kutay hocam, ben 20 yaşında bir genç kızım. bir süre önce beni uzun süredir rahatsız eden, çenemdeki, göbek deliğimin altındaki ve göğsümdeki tüylerden dolayı ve ailemde birçok hormonal bozukluk öyküleri olduundan dolayı bir endokrin uzmanına başvurdum. durumumu anlatmam üzerine benden adetimi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dheas gebelik

    Hocam aldakton alıyorum 2 ay sürecek tedavim,buna da lazer için başladık, adetim düzenli olduğu sürece tedavi görmüyorum. daha önce bakıldı tahlillere ve adetli olup olmadığımı hatırlamıyorum fsh 5 lh 8 çıktı. hafif pcos görünümü mevcut.adetlerim dedğim gibi çoğunlukla düzenli. dheas deki 690 çıkma...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon tahlili

    Hocam merhabalar. 21 yaşındayım adet düzensizliği vs yaşamıyorum. rutin kontroller için hormon testi yaptırmış idim birkaç değer normalden farklı çıktı. fsh 9.02 (rf: 3.85-8.78) estradiol 19 (rf: 27-122) prolaktin 28.03 (rf: 3.34-26.72) bu değerlerim referans değeri aralığında değil. yorumla...

    Doktor Cevabı:

    Yrd. Doç. Dr. Melih Bestel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon tahlili

    Hocam merhabalar. 21 yaşındayım adet düzensizliği vs yaşamıyorum. rutin kontroller için hormon testi yaptırmış idim birkaç değer normalden farklı çıktı. fsh 9.02 (rf: 3.85-8.78) estradiol 19 (rf: 27-122) prolaktin 28.03 (rf: 3.34-26.72) bu değerlerim referans değeri aralığında değil. yorumla...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dheas gebelik

    Hocam merhaba yaşım 23. dheas hormonum 690 çıktı üst sınır 350 iken.açken yeniden bakıldı 550 çıktı.yalnızca kilo aldığım zamanlarda adet düzenim bozuluyor uzun süredir düzenli. pcos tanısı almıştım,total testosteronum da normal.dheas yüksekliği gebeliğe engel olur mu?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ağrılı ilişki

    Hocam merhaba, kocamla vajinal ilişki sonrasında çok fazla makat ağrısı çekiyorum ve büyük abdestim geliyor. i̇lişkimizde sürekli bu ağrıyı sorunu yaşadığım için düzgün bir birliktelik sağlayamıyoruz. sebebi ne olabilir?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tüylenme sorunu

    Merhabalar.20 yaşındayım.düzenli olarak adet oluyorum,adet dönemim sancılı geçmiyor.sırtımda bazen sivilce çıkıyor,onun dışında sivilce ve kilo problemim yok.ama göğüs arasında ve göbeğimde tüylenme var.bu normal midir, sadece bu şikayetlerle pcos olma ihtimali var mı?sizce kadın doğuma gitmem gerek...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x