Önemlı

  • Önemlı

    Iyı çalışmalar doktor hanım... ben 2009 yılında devlet kontrolunde bı yerde ilişkiye gırdım. bu zamana kadar hep 3-4 ayda bır hıv aıds testı yaptırdım bunların hepsı negatıf degerler ıcınde cıktı... en son testımı bugun yaptırdım 0.400 çıktı... ben artık aidsli değilim diyebilirmiyim... ayrıca...

    Doktor Cevabı:
     Serhat Birengel

    Doç. Dr. Serhat Birengel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Önemli

    Doktor bey size acil bi konuda danışmam gerekiyor ben daha önce kocaeli üniversitesinde overkist amilyatı oldum fakat bi yıl sonra tekrar aynı hastalık overkistler tekrar etti şuan şiddetli bi ağrıyla zeynep kamile gittim kistlerimin boyutları 5cm sağ over sol overde 4 cm olduğunu sağ overdeki kist...

    Doktor Cevabı:
     Teksen Çamlıbel

    Prof. Dr. Teksen Çamlıbel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Önemli

    Hocam eşim guatr hastası. testler sonuç ref.ara. tsh 0,307 0,4 - 4.5 free t4 0,63 0,9 -1.8 free t3 2,67 2,0 -4.4 bu...

    Doktor Cevabı:
     Selim Komar

    Uzm. Dr. Selim Komar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Önemli̇

    Merhaba hocam benim bu soruma cevap verirseniz sevinirim. ayak bileğimden osteoid osteoma teşhisiyle ameliyat oldum kemik transferi yapıldı. patolojim sonucum çıktı doktoruma gösteremdim merak ediyorum yumuşak doku 0,8`x0,4x0,4 cm ve 0,6x0,3x0,2 cm boyutta 2 adet sarı renkli yumuşak kıvamlı doku pa...

    Doktor Cevabı:
     Mehmet Akif Gökçe

    Op. Dr. Mehmet Akif Gökçe

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Önemli

    Mrb. ben 23 yaşındayım kendimi bildim bileli altıma ıslatma sorunum var. şimdiye kadar pek çok tedavi yöntemi uygulandı ama en fazla 1 yıl geçti sorunum. şmdi ise yine tekrarlıyor ve ben evlenmek üzereyim bunun bir sonu var mı acaba gerçekten bana bütün doktorlar zamanla geçer diyor da zamanı ne zam...

    Doktor Cevabı:
     Abdullah Arman Özdemir

    Op. Dr. Abdullah Arman Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Önemli.

    Merhba..20 yasndaım.sakaryada yasıyorum.. hipospadias hastasıyım.. ameliyat olmayı düsünüyorum.. kasım 20snde askere gideceğim.. ameliyatın basarılı olma olasılığı nedir ve askere gidene kadar tam olarak iyilesebilirmiyim.. hatahanede yatmak gerekiyormu.. ve maliyeti ortalama ne olur.. sorularımı ce...

    Doktor Cevabı:
     Bayhan Usta

    Op. Dr. Bayhan Usta

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Önemli

    Nevzat bey merhaba, yakın bir arkadaşımın mr sonucu verilen rapor aşağıdaki gibi. durumun hakkında ve yapılması gerekenlerle ilgili bilgi verebilirseniz çok sevinirim. teşekkürler hipofiz posteriorunda , stalkı öne iten, 12*9 mm boyutta, tia izo-hipointens 12a heterojen sinyalde, postkontras...

    Doktor Cevabı:
     Mustafa Nevzat Firidin

    Op. Dr. Mustafa Nevzat Firidin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Önemli̇

    Ayaklarımda bacaklarımda çok şiddetli yanma ve ağrı var.yeni bugün yaptırdığım potasyum ölçümümde 4.00 çıktı i̇lk dr'a gittiğimde potasyum değerimim 2.7 çıkmıştı ve sağolsun dr'um sayesinde yukarda bahseetiğim gibi 4.00çıktı. drhanım bana aldactone 25 grm verdi ve sabah 3 tane toplamda 7...

    Doktor Cevabı:
     Ali Onur Tirelioğlu

    Op. Dr. Ali Onur Tirelioğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Önemli

    Ben iple olan işlemini çok begendim.burun ameliyatını annem hemşire oldugu için karşı çıkmaktadır. .size hocam bi sorum olacak ben ile kaldırma yöntemini yaptırmak istiyorum adanada isim verebileceginiz doktor varmı?şu bilgiyi sölemek isterim adanada estetik güzellik merkezinde bikaç defa uzman dr t...

    Doktor Cevabı:
     Bülent Cihantimur

    Op. Dr. Bülent Cihantimur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Önemli

    Hocam 32 yaşındayım.maxromen gibi bitkisel sertleştiricilerin yan etkileri olur mu yada bağımlılık yapar mı?bu tarz sertleştiriciler bu yaşta kullanmamın bir sakıncası olur mu?şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     Kaan Aydos

    Prof. Dr. Kaan Aydos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/23 | Toplam 227 kayıt bulundu.
.
x