Nötropeni hastası

  • İyi günler hocam benim 8 aylık kızımın nötrofilleri düşük 4 aylıkken aşılardan sonra başladı 300 lere kadar düştü şu anda 1300 lerde ama sağlık durumu çok iyi bir defa enfeksiyon geçirdi enfeksiyon anında nötrofil yükseliyor çocuk hemotoloji takip ediyor sizce iyi huylumudur diğer tahlilleri normal teşekkür ederim

  • Teşekkür ederim hocam aşılarını yaptırmalımıyız immün değerleri alerji testleri normal çıktı t ve b hücreleri ve yayması normal iyi çıktı değerli yorumlariniz için teşekkürler


İstanbul Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Tiroid karsinomu

    Hocam merhaba kan değerlerime bugün bakıldı biyokimya kreatinin 0.68 düşük sodyum potasyum kalsiyum fosfor normal hormon t4 1.00 tsh 7.38 bir ay önce 0.87 'di parathormon 29.3 hemogram ly 47.8 yüksek ne 39.2 düşük diğerleri normal euthyrox 250 kullanıyordum 275 yaptı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Terleme lenf buyunesi

    Hocam 3 yaşında erkek çocuğunun yatarken sırttan terliyor,gece uykusunda da gündüz uykusundada terliyor,ateş kilo kaybı iştahsızlık ve şikayet yok ancak boyun usg de 18*9 sağ ve 18*9 mm sol tarafta hulusi izlenen lenf büyümesi var,1 hafta öncesine kadar enfeksiyon geçirmişti ve antibiyotik kullanmı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ağır notropeni

    Hocam saygı ve sevgilerimizle bugün notropenimozin tam 3. yılı doldu dua 3 yas 9 aylık oldu oğlumuz ve mide ağrısı ile hastaneye gittik nötrofil değeri 6920 cıktı çok.sukur ilk kez midede gaz cıktı söylediğiniz gibi 3 yas sonra si giderek yükseldi çok teşekkürler hocam fakat b 12 si 1440 cıktı coc...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Notrofil sayisi

    Teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Notrofil sayisi

    Hocam saygılar,ucbucuk yaşında ikiz erkek çocuklarımdan birisinin notrofil sayısı 1600 çıktı,sizce normal mi bu değer,diğer değerler normal araliklarda

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram anormalliği

    Merhabalar hocam 8 yaşında bir kızım var rutin doktor muayenesi için kan alındı. hemogram tahlilinde referans dışı olan değerler hgb-148 , hct-42 , rdw-11 , pdw-14.5 , lym%-49.9 , lym#3.57 , bunlar referans dışı çıkmış ferritin 21 kızımda boy ve kilo sorunu var ufak tefek bir çocuk genel durum...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Plt yukseklıgı

    Hocam 9 yasındaki kızım bogaz enfeksıyonundan dolayı crp ve wbc yuksek çıkmıştı antıbıotık tedavısıyle degerlerı 2 ve 6 ya düştü fakat plt 449 normalmı

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ferritin yüksekliği

    Merhaba hocam 6 yaşındaki kızıma tam-kan sayımı yapıldı aile sağlığı merkezinde... bütün sonuçlar normal ama feritinin değer aralığı 4-67 iken feritini 92 çıkmış ... değerlendirme yapmanız mümkün mü acaba sorun teşkil eder mi? şimdiden teşekkür ederim...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Şükrü Cin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ferritin yüksekliği

    Merhaba hocam 6 yaşındaki kızıma tam-kan sayımı yapıldı aile sağlığı merkezinde... bütün sonuçlar normal ama feritinin değer aralığı 4-67 iken feritini 92 çıkmış ... değerlendirme yapmanız mümkün mü acaba sorun teşkil eder mi? şimdiden teşekkür ederim...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hemogram tahlili

    Hocam sorularıma bıkmadan cevap verdiğiniz için minnettarım çok teşekkür ederim. kızımın gıda alerjisi konusunda dikkatimi çeken bir şey olmadı yada ben farkedemiyorum bilmiyorum. ama şunu diyebilirim ki kızımın gece ilk uykuya daldığı sıralar çok hızlı nefes alışverişi hatta bazen horlama kalbinin...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nötrofil düşüklüğü

    Çok teşekkür ederim hocam.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cocuk kan degerleri

    Hocam merhaba ben birsey sormak istiyorum geniş kan testi yaptırdık oglumda doktorumuz bilgi bıle vermedi kucuk bıryerde yasıyoruz o yuz den burdan yardımcı olabılecegınızi düşündüm sonuc lar wbc13.5 rbc3.97 hgb10. 1htc30.3 plt184 mğv7. 8gra10.03aclık 123 kreatinin 0.5 iha 5 ıgg513 tskler hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Nötrofil düşüklüğü

    Merhaba hocam bebeğim 2.5 aylık 24 günlükken rota virüsü geçirdi ve 2 gece hastanede yattı ayrıca uzayan sarılığı vardı bu dönemde 11 civarıydı takibe alındı kan ve idrar tahlilleri yapıldı idrar kültür sonucu temiz çıktı nötrofili düşük bulundu hastanede yattığı dönemde nötrofil 980 çıktı daha sonr...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf nodu buyumesi

    Sayin doktorum daha once yazmistim size oglumla ilgili,bogazin sag ve solunda 11 mm ve 14 mm,oksipital bolge 5 mm lenf nodu vardi..aradan 6 ay gecti bogazi bilmiyorum ama kafasindakiler gecmedi..birkac doktora goturdum biri bunlar patalojik degil dedi onemsemedi,digeri bunlar cok ufak ben bu durumda...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram tahlili

    Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. burada ki çocuk doktorumuza gittik kendisi ameliyatta olduğu için yerine asistanı bakıyordu, sizin dediğiniz gibi normal herşey dedi. fakat sık hasta olmasının alerjik olabileceğini düşündü ve hiç bir test yapmadan bir alerji çiğneme tableti verdi bunu 3 ay...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x