Normal yoldan gebelik şansı

  • 34 yaş,adetin 3.günü bakılan FSH;9,2 ****,7 ****,2 LH;4,15 e2:56 ****,46 bu değerlere bakılarak diğer herşeyin normal olduğu varsayılırsa eğer normal yoldan gebe kalma şansı var mıdır?cevap için şimdiden teşekkürler.

  • Doktor Cevabı:

    Muaneniz normal ise gebe kalabilirsiniz ama tüplerin kontrolü gerekir rahim filmi ile ... eşinizin sperm sonucununda bilinmesi gerekir .. geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.
  • sayın hocam benim doktorum amh sonucunu beklemeden,rezervler için usg bile yapmadan sadece **** olduğunu görünce değerin çok yüksek tüp bebekle belki bir ihtimal gebe kalırsın normal yoldan gebe kalamazsın dedi.dünyamı başı yıktı.size çok teşekkür ediyorum..başarılarınız daim olsun inşallah

  • hocam nasıl bir tedavi?tahlil sonuçlarımın normal olduğunu belirtmiştiniz.normal olduğu halde tedaviye mi ihtiyacım var anlayamadım özür dilerim...

  • sağolun hocam çok teşekkür ediyorum...peki hocam beklenen adet zamanı daha gelmeden öncesinde beta hcg bakılarak gebelik tespiti yapılabiliyor mu?yoksa illa beklenen adet tarihininin geçmesi üzerine mi beta hcg bakılıp gebelik yönünden değerlendirme yapılıyor? yani kısaca adet zamanı gelmeden kanda beta hcg bakılarak gebelik anlaşılabilir mi?

  • hocam ilk kez vajinal usg oldum.prob yerleştirilirken yanma hissettim.normalde ilişki sırasında ağrım olmuyor.akıntı kaşıntı vs enfeksiyon bulgum da yok hiç.o yanma hissini neden yaşamış olabilirim?jelden kaynaklanmış olabilir mi? cevap için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

  • Doktor Cevabı:

    Kaynaklanabilir . ama bunlarda sorulacak soru değil ki ?! lütfen ama . yanmanız hala mı devem ediyor abartmayın lütfen . geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.
  • hocam sorulacak soru olarak görmüyorsanız cevaplamayın lütfen.Yaşamış olduğum acıyı siz yaşasaydınız acaba abartmayın lütfen diyerek böyle rahat konuşabilecek miydiniz?üslubunuzu hiç hoş bulmadım. herkes ne yaşadığını kendi bilir.çok ciddi derecede yanma oldu ve sıçradım bunun üzerine muayene eden doktor vajen girişinde bir problem olabileceğini söyledi.Tekrar usg yaptırmaya korkar oldum.Ben de bir problem olabiilir mi gerçekten diye fikir almak istedim sizden ama hata ettim.insanları bu şekilde rencide etmeye hakkınız yok biz kadın doğum profesörü değiliz beyefendi. elbette soru sorma hakkımız var.Umarım siz de bir gün böyle abartacak düzeyde ağrılar yaşamazsınız!

  • Doktor Cevabı:

    Normalde vaginal muayenede bu kadar yanms agri olmaz. cok yanma olmusssa bir sebep bulunabilinir bulunmayabilir.. bu mecrada herseyin cevabini vermek mumkun degil ayrica, tabii ki sorulariniz sizin icin anlamli gerekli olabilir .. arka arkaya surekli ayni konuda soru sormak ver tum sorunlariniza buradan cevap bulmak dogru degil gecmis olsun ...

    tarihinde cevapladı.

Gaziantep Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ella kullanımı

    Adetin 7. günü kız arkadasımla yüzeysel bir birliktelik yasadık.cinsel organlarımız temas halinde idi fakat cinsel organına yada vucüdunun baska bi yerine boşalma olmadı. ama temas sırasında zevk suyu gelmiş olabilir diye 1 saat içinde ella adlı ilacı kullandı. kız arkadasım 28 günde ve düzenli adet...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Balcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tüp bebek transferi

    Hocam merhaba.. cumartesi 4ab kaliteli blastosist transferim olacak. bugün yapılan e2 165, progesteron 0,65 çıkmış. transfere engel mi bu değerler?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Normal gebelik mumkun mu hsg filmi

    Hocm merhaba hsg sonucumu yorumlarsanız sevinirim ; kavum uteri normal ve her iki tubadan intraperitoneal mesafeye geçmiş ve bu alanda dağılmıştır.sağ tuba normal çaptadır.sol tuba ektaziktir ve fimbral ucu küt bir şekilde sonlanmaktadır.servikal kanal doğal görünümündedir inceleme alanına giren diğ...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hatice Çelik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vajinanada sislik

    Tsk hocam ailede kanser gecmisi yok damar gibi sey beni cok dusundurdu hocam pandemi nedeniyle beklemem lazim birazdaha.acisi agrisi olmayan kaygan sanki damar usunde hocam tsk ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alparslan Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajinanada sislik

    Mrh bocam benim bartolin kistim var zaman zamn buyup kuculuyor ve bana herhangi bir rahatsizligi yok hocam ust dudak tarafinda icte sanki damar gibi bir setlik hissettim diger taraftada var ama sanki bu daha belirgin acisi yok saga sola kaydirabiliyorum adet duzensizligim kasintim agrim yok ben nasi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alparslan Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pkos gebelik

    Hocam merhaba ben polikistik over hastasıyım inci gibi dizili kistlerim her 2 yumurtalıktada. 28 yaşındayım kilom 65 kg ve şekerim hastalıgım yok. 1 bucuk senedir korunmasız ilişki yaşıyoruz gebelik oluşmuyor. klomen 3 ay kullandım yumurtam 10 mm büyümüyor. ara verdik 6 ay sonra tekrar dr gözetimind...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İleri yaş gebelik

    Mrb ilk eşimde 1oğlum var.2.evliliğim 1yıl oldu gebelik yok. eşimin yaşı 45 fsh bazen 9, 23 enson çok yüksek çıktı. sperm 24milyon yüzdürme sonunda 9ml. aşılama yaptık olmadı. hsg de 1yumurta açık.yumurta sayısı çok değil az imiş. tüp bebek düşünüyoruz yardımcı olursanız çok seviniriz. ikametgah ola...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sezgin Sönmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Amh değeri?

    Hocam yaşım 36 adet ikinci gün fsh 7 amh 1.31 e2 48 ultrasonda 7-9 arası folikul görünüyor. bazı doktorlar durumun iyi diyor bazısı amh kötü diyor. anlamadim hicbirsey... sizce nasıl hocam?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Marker kromozomun spermlere etkisi

    Merhabalar hocam! 3 yıllık evliyim. evliliğimden bir yıl sonra sperm testi yaptım ve 100 bin spermim olduğu belirlendi. varikosel ameliyatı oldum. ameliyattan 9 ay sonra yaptığım testte sperm sayım ml'de 1 milyona çıktı. kan alınmak suretiyle genetik inceleme yapıldı ve x ile y koromozomlarının n...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Cyclo prognovya kullanırken adet

    Cyclo progynova kullanıyorum ilaç bittikten kaç gün içinde adet olmam gerekir,normalde ilk 3 kutuda ilaç bitmeden adet oluyordum bu sefer gelmedi hamilelik testi yapsam doğru sonuc verir mi ?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Suat Hazer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erkekte zoretanin kullanımı

    Merhaba. dört gün önce zoretanin tedavisine başladım. ve çocuk düşünüyoruz. erkeklerin bu ilacı kullanması, doğacak çocukta sakatlık vb. gibi durumlara yol açıyor mu? endiseliyiz ve açıkçası ilacı da bitirmek istiyorum. ilacın prospektusunde sadece kadınların kullanması sakıncalı yazıyordu. cevaplar...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüseyin Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Azosperm hastası

    Merhaba hocam benim eşim azospermi ilaç tedavisi gördü 2 yıl mikrotese düşük kalitede sperm elde edildi tüp bebek tutmadı tedaviye devam ediyor azosperm hastası normal yolla çocuk sahibi olabilir mi tek şansımız tüp bebek mi bunu öğrenmek ıstiyorum

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hsg çekilinen ay gebelik tehlikeli mi ?

    Merhaba hocam, size birşey danışmak istiyorum. 2 yıllık evliyim eşimde sperm hızı düşüklüğü var, bu ay afetimin 2. günü doktora gittim ve hsg istedi. çekildim herşey yolunda bir sorun çıkmadı, aşılama düşünebilirsiniz dedi ve ben sormayı unuttum. bu ay korumamız mı gerekiyor. hsg çekilinen ay gebeli...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormun bozukluğu

    Merhabalar hocam bu ay tüp bebek tedavisine basliyacam hormon tahlili yaptım prolaktin yüksek bu durumda tüp bebeğe başlanir mi değerlerim fsh: 6.34 progesteron:0.3 prolaktin: 30.26 lh :5.16 serbeest t3 :3.08 tsh :2.49 serbest t4 :0.98 estradiol :76...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet görememe

    30 yaşındayım ve sadece ilaç kullanarak düzenli adet görebiliyorum.doktor sürekli kullanmam gerektiğini söyledi. kullanmadığım da ise hiç adet olamıyorum. ultrasonda yumurtalık görünmüyor. kan testlerimde östrojen 21 seviyesinde, fsh hormonu 0.05 seviyesinde. primer amenore teşhisi kondu. bu durumu...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x