Normal yoldan gebelik şansı

  • 34 yaş,adetin 3.günü bakılan FSH;9,2 ****,7 ****,2 LH;4,15 e2:56 ****,46 bu değerlere bakılarak diğer herşeyin normal olduğu varsayılırsa eğer normal yoldan gebe kalma şansı var mıdır?cevap için şimdiden teşekkürler.

  • Doktor Cevabı:

    Muaneniz normal ise gebe kalabilirsiniz ama tüplerin kontrolü gerekir rahim filmi ile ... eşinizin sperm sonucununda bilinmesi gerekir .. geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.
  • sayın hocam benim doktorum amh sonucunu beklemeden,rezervler için usg bile yapmadan sadece **** olduğunu görünce değerin çok yüksek tüp bebekle belki bir ihtimal gebe kalırsın normal yoldan gebe kalamazsın dedi.dünyamı başı yıktı.size çok teşekkür ediyorum..başarılarınız daim olsun inşallah

  • hocam nasıl bir tedavi?tahlil sonuçlarımın normal olduğunu belirtmiştiniz.normal olduğu halde tedaviye mi ihtiyacım var anlayamadım özür dilerim...

  • sağolun hocam çok teşekkür ediyorum...peki hocam beklenen adet zamanı daha gelmeden öncesinde beta hcg bakılarak gebelik tespiti yapılabiliyor mu?yoksa illa beklenen adet tarihininin geçmesi üzerine mi beta hcg bakılıp gebelik yönünden değerlendirme yapılıyor? yani kısaca adet zamanı gelmeden kanda beta hcg bakılarak gebelik anlaşılabilir mi?


Gaziantep Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Spiral sonrası

    Hocam merhaba 23 de adrt gördüm 30ında spiral taktırdım. taktırdığım günden beri az az kahverengi leke şeklinde kanamalar oldu. lakin dün biraz ağır kaldırdım. ve yarım saat sonra kırmızı renkte biraz kanamam oldu. adet olduğumu sandım ama gerisi yine az az kahverengi lekeye döndü. bunun yanı sıra k...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alparslan Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kadın doğum

    Merhaba ben 26 yaşında 155 boyunda 40 kiloyum. evliyim hamilelik düşünüyorum ama zayıf olmam buna engel midir? (adet düzenim çok şükür düzenli) birde ilişki esnasında çok acı yaşıyorum bu durum yine zayıflık la alakalı mıdır?

    Doktor Cevabı:

    Dr. Su Hastanesi Tüp Bebek Merkezi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tüp bebek tedavisi

    Merhaba, hormon test sonuçlarım; amh değerim 1.44 çıktı prolaktin 12.62 fsh 7.63 cex tsh 1.98 estradiol 89,45 tam kan (hemogram) 7.94 lüteinlestiren hormon (lh) 3.16 bu test sonuçlarını yorumlayabilir misiniz? rahim ağzı yumurtalıklar ultrason ile kontrol edildi bir sorun olmadığı söylendi. te...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kadın doğum

    Merhaba 40 kilo 155 boyundayım.. daha önce zayıf olduğumu düşündüğüm için doktora gittim hemde defalarca ama sağlık yönünden bir sıkıntımın olmadığını yapacak bir şey olmadığını söylediler tahlilde yaptılar.. evliyim ve çocuk istiyorum zayıflık engel midir yani 40 kilo hamile kalabilir miyim? birde...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nilgün Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cocuk sahibi olabilme

    Hocam çok özür dileyerek söylüyorum ama hangi numaraya güvenip arayabilecegimizi bilmiyoruz herhangi bi sorun yaşamamak için emin olmak istiyoruz başka numara da var internette resmi siteniz olarak gözüküyor

    Doktor Cevabı:

    Dr. Hakan Özkul

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil ne olur

    Bbm ilk gebeliğin tansiyon probleminden bilinmediğinden erken sonuçlandı peki şimdi tekrar gebe olmak istiyorum dr coraspin ve ilacım alfamed verdi bu sefer tansiyom 13/9 şuan sizce bnm de sağlıklı bir çocuğum olur mu riskli bir gebelik geçirdim bu tabloda başarı sağlanıyor mu gizle

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Cocuk sahibi olabilme

    Hocam eşim azosperm hormon bozukluğu sebebi. testesteron seviyesi düşük fsh yüksek testis masajini önerir misiniz?

    Doktor Cevabı:

    Dr. Hakan Özkul

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hsg sonucum

    Merhabalar, hsg sonucumu değerlendirmenizi rica ederim; bulgular: kavim uteri 'y' formundadır. uterin kavite normal hacimdedir. uterus istmusu bölgesinde yaklaşık 3x5 mm boyutlarında polipoid dolum defekti görülmektedir. kontrast madde her iki tubadan intraperitoneal mesafeye geçmiş ve bu alanda s...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Gülten Karabay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aşılama h. k

    Merhaba hocam 02. 10.2019 çarşamba günü aşılama yapıldı bugün 9.gün kasıklarım da inanılmaz bir ağrı var ve gögüslerim çok hassas sanki adet olcakmısım gibi bu arada lutinus 100 mg vajinal tablet kullanıyorum. hocam suanda test yaptırmak için erken mı birde bu ilacı kullandığım için adet olamam mı

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Histeroskopi

    Merhabalar doktor hanım 30 yaşındayım yaklaşık 4 yıllık evliyim 2 yil oncesine kadar hic bi şekilde gebelik yasamadim.gebelik olmayınca doktorum film.istedi filmde sol tüp tamamen kapalı sağ tüp ucu tikali ve rahim yarim olduğu öğrenildi. vakit kaybı olmadan tüp bebek önerildi. 3. transferde hist...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nermin Köşüş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ana pozitifliği

    Ana pozitifliği hocam cevaplarsanız çok sevinirim. ana pozitifliği mevcut 1/100 ve plequenil ile corasprin kullanmaktayım. ana pozitifliği düşüğe sebep olmakta mı? böyle hastalarınız var mı? sonuçları nasıl düşükle mi sonuçlanıyor?ve nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz? düşük oluyorsa tedavi için hiç y...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Dilek Ulusoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Asilama sperm

    Merhaba, eşim 2 yıl once testis tümörü ameliyatı ve kemoterapi gordu.yaklasık 8 aydır korunmuyoruz.sperm test degerleri;konsantrasyonu 5.6,,toplam hareketlilik %23,,ileri hareketlilik %2,,yerinde hareketlilik %21,,kruger morfoloji %3,,diğer değerler (hacim,viskosite,ph vb normal)..örnek tipi washed....

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tüp bebek tedavisi

    Sayın hocam merhaba 25 yasında 7yıllık evli polikistik over sendromu rahatsızlığım var belli süreçlerden gectikden sonra tüp bebeğe karar verildi ve gonalf150mg iğneyle tedavimiz başladı 3.gün 8mm büyüdü estradiol degerimde 333çıkmıstı 7.günü 12mm büyüdü estradiol degerimde 1234çıktı ve iğne dozunda...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ayşecan Enmutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pcos olabilir miyim

    Hocam merhabalar ağustos ayında adet düzensizligim olduğu için doktora gittim ve subrabubik usg yapıldı.” her iki overda 6 mm boyutlarında multiple foliküller izlenmiştir” yazıyor. ayrıca hormon testi de yapıldı ama o dönemde adet değildim. sonuçlarım ise prolaktin 11,42 estradiol 60pg fsh 5,65, lh...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ali Enver Kurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pko muyum?

    Merhaba hocam.hormon degerlerimi yorumlar misiniz lutfen.fsh 5.20 lh 6.90 amh 1.98.troid ve prolaktin normal degerlerim.adet dongum 29 gun.killanma vs. yok.bir doktor pko sun dedi.diger doktorlar hayir diyor.bir doktor da yumurtaliklarda pko gorunumu var dedi.10 kilo fazlam var.2 yildir bebek istiyo...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Dilek Ulusoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x