Netrofil yuksek lenfosit dusuk

  • hocam merhabalar kizim ateslendi dun dr gittik kan degerleinde h**** araligi(10.2/12.7)****,Ne%:referans araligi(22/69)****,LYM%:referans araligi(20/40)****,Vitamin B12:referans araligi:(191/771)**** bu degerler disinda digerleri normal bogsz enfeksiyonu yok idrar temiz ateslendigi icin drumuz agumentin bid yazdi endiselenecek bir durum varmidir kizim 3.5 yasinda saglikli gunler...

  • hocam kizim cuma gunu halsizlik istahsizlik cumartesi 40 derece ates sonrasi siddetli ishal oldu bugun kan tahlilinde wbc degeri dusuk cikti crp de yuksek druz bagirsak enfeksiyonu geciriyor dedi igneye basladik ishal wbc dusuklugu yaparmi birde fmf ten dolayi kolsisin kullaniyoruz oda dusukluk yapmis olabilirmi kan tahlilini 1 hafta sonra tekrar yapicaz cevaplarsaniz cok sevinirim sglikli gunler...

  • Doktor Cevabı:

    Kolşisin önce düşüklük sonra da tam tersi yükseklik yapabilir ama bunları kendi dr unuzla değerlendirmeniz en sağlıklı olandır.

    tarihinde cevapladı.

Ankara Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Talasemi ve aplastik anemi ??

    Hocam merhabalar annemin (58) kansızlığı mevcut tam kan sayımı hgb :10 wbc : 3.30 hct : 31 mcv:65 neu : 1.92 diğer değerleri normal demir ferttin de normal elektroforez testinde hba 96.5 hba2 : 3.5 çıktı talasemi taşıyıcısı olduğu söylenmişti. hocam anneme genetik test yapılmadı annemde acaba baş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik vajinal enfeksiyon

    Hocam ben 10 eylül’de ilişki yaşadım. ilişkiden 9 saat sonra ertes72 kullandım. 29 eylülde tarlusala başladım 2 ekimde adet oldum. 11 ekimde de yani ilişkiden 32 gün sonra betahcg baktırdım. sonuç kısmında 0,08 yazıyor. gebelik yok ve daha sonrasında betada herhangi bir artış olamaz değil mi ? birde...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv konusu

    Merhaba hocam bir gün önce condomlu oral ve öpüşme oldu korkmalimiyim nasıl bir yol izlemeliyim

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hiv belirtisi

    Hocam en son yaklaşık 1.5 sene önce cinsel ilişkiye girdim ilişkiden 90 gün sonra devlet hastanesi elisa testi negatif kasık penis yumurtalık makat ve kalçamda kaşıntı sonrası kabarıklık ve içi siyah yara oluşuyor nedeni ne olabilir doktorum 6. ayda bir elisa daha yaptır demişti fakat 3 ay yeterli d...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv suphesi

    Hocam cevabıniz için tşk ederim. hiv suphesine internette gördüğüm içerikler nedeni ile sahip oldum. ama sorum şuydu: yani hiv ilk evresi belirtileri 3 ay sürebilir mi ciltte bu şekilde

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sünnet sonrası ates ve kızarıklık

    Acilllll ...merhaba bu saatte rahatsiz ediyorum kusura bakmayin doktor bey acil yardimci olurmusunuz dun sabah sunnet yapmistiniz oglum bugun 18.00 de atesi çıktı koltuk alti 38.5 calpol verdim dustu acile gittik sunnet bolgesinde enfeksiyon gorunmuyor dediler hametan ve fito verdiler ama 23.30 da y...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Olgaç Fazlı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kuduz hakkındaki endişem

    Merhaba doktor bey. ben psikolojik olarak bu aralar pek iyi değilim size kuduz hakkında birkac soru sorabilir miyim? öncelikle 2 gün önce yanımdan bir köpek geçti pantolonumun dibinden ve o köpek geçtikten sonra bacağım ağrımaya başladı. ve ben dayanamayıp 1 gün sonra kuduz aşısı olmaya gittim....

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ani başlayan şiddetli öksürük

    Hocam merhaba 5 yaşında kızım bir anda şiddeli öksürük başladı öksürdükçe karnı ağrıyor diyordusonra.aradan 24 saat gećince 40.5bulan ateşi oldu kan sonuçları wbc :17 eos:0 neut 12.34 glukoz 113 kreatinin 0.27 crp 93.07 hocam bu sonuçları bu şekilde hocam boğazları temizmiş akçiger filmi temizmiş....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kuduz alkol ilişkisi

    Hilmi hocam öncelikle iyi günler dilerim.bundan yaklaşık 3 ay önce 4 doz abhayrab markalı kuduz aşılarını tam günlerine uyacak şekilde olup tamamladım.daha sonradan alkolün aşı tesiri üzerinde bir takım etkilerinin olduğunu okudum bir sağlık forumunda.genelde aşı günü alkol almadığımdan eminim ki gü...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hiv suphesi

    Hocam mrb. vücudumda 3 aydir kizarklik ve kaşıntı var doktorumuz folikülit dedi. i̇laçlar pek işe yaramadı hiv suphem var. hiv ilk evre belirtileri 3 aydan fazla sürer mi?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tetanoz aşısı koruması hakkında

    Hocam yanıtınız için teşekkürler, peki cumartesi günkü çizik için 2020 yılında yaptırdığım aşının koruyuculuğu altındayımdır değil mi?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sarı akıntı

    Hocam merhaba, 28 yaşındayım, adetime 15-16 gün var, bu ayki periyodumun başında yani adetimin tam bittiği gün (kc çamaşırımda ufak lekelenme vardı) eşimle ilişkiye girdik korunmadan, en son ilişkimiz bu oldu. son 4-5 gündür ağrı acı vb his olmadan ic camaşirimda sarı, kokusuz, mukus kıvamında bir l...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kürtaj sonrası vajinal enfeksiyon

    Hocam merhaba 18 ağustos tarihinde kürtaj işlemi gerçekleşti ( 8 haftalık) 4 hafta sonra sarı kokusuz akıntı şikayetiyle doktora göründüm. neopenotran fitil yazdı doktor.1 hafta kullandım ve kontrole gittim sorun kalmadığını söyledi. 10 gün sonra ise tekrar yoğunluğu az şekilde tekrar başladı ve fit...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüseyin Pehlivan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Enfeksi̇yon sonrasi reakti̇f artri̇t

    Merhaba hocam,ağustos ayında vdrl pozitifliği ile ayda bir olmak üzre 2 doz 2.4 lük deposilin tedavisinin ardından eylül ayında vdrl tpha testlerim negatife döndü.ekim ayı içinde sağ ayak başparmağımda beni yürütmeyecek derecede güçlü bir ağrı oldu topuğumdada daha az bir ağrı gelişti parmak bölgem...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tetanoz aşısı koruması hakkında

    Hocam merhaba, 1983 doğumluyum doğumdan itibaren tüm aşılarım tam, yani lise bitene kadar devlet tarafından okullarda yapılan tüm aşılarımı oldum (son doz 1997 veya 1998 idi) bildiğim kadarı ile onların içerisinde tetanoz aşısı da var. daha sonra 2006,2015 ve 2020 ocak ayında çeşitli çizikler dolayı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Şahin Alpay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x