Nefes darlığı ?

  • Hocam ben 15 yaşındayım sigara içmiyorum 2 ay önce gece başlayan nefes darlığım oldu okula gittim eğlendim onu unuttum nefes darlığı yaşamadım ama tek kalınca bidaha geldi şimdi bidaha yaşıyorum psikolojikmidir ve Mart ayında başka bir hastalık yüzüne MR ÇEKTİM ama akciğerlerde filan hiç sorun çıkmadı bu neden olabilir . TEŞEKKÜRLERR


İstanbul Göğüs Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ultrason sonucu hakkinda

    Merhaba hocam, ultrason sonucum şu şekildedir. (33 yaşında, bayan) yüzeyel ultrasongafi incelemesi sağ labium majusda lateral kesiminde 15x9x25 mm (boyutlarında (trxapxkk), cilt altı yağ doku içerisinde yerleşim gösteren , düzgün konturlu, homejen hipoekoik, rdus'de yoğun internal vaskülarizasyonu i...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mamografi ve ultrason değerlendirmesi

    Merhaba, 47 yaşındıyım.hiçbir belirti olmamasına rağmen kanser riski var mı diye meraktan gittiğim devlet hastanesinde doktor beni mamografiye ve ultrasona yönlendirdi. mamografi sonucu tip a olan sol memede yaklaşık 12 mm boyutunda speküle kontrolü içersinde küme yapmış mikrokalfiyasyonları olan o...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Pelin Basım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ferritin düşüklüğü

    Merhaba hocam ben 2 gün önce hemogram testi yaptım ferritin 6.2 çıktı mchc 31,2 pdw 10,1 çıktı sadece bunlar düşüktü demir eksikliğim olduğu için mi mchc ve pdw düşük çıkmıştır? internete baktığımda bi çok hastalık olabileceği yazıyordu korktum bende fakat çokta düşük değil mchc ve pdw. benimde aklı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ensede şişlik

    İyi günler hocam. benim ensemin üst sol tarafında saçlı bölgede sert şişlik var elledigimde ağrı yapıyor kafamı sol tarafa çevirince de ağrı oluyor daha bugün farkettim şişliği ne olabilir acaba

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ömer Sökmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanser riski

    Hocam öncelikle kolay gelsin. 20 yaşındayım 1 yıldır panik atak hastasıyım ve inanılmaz fazla röntgen ve tomografi çekildim yaklaşık. 50 - 60 adet röntgen ve 30 - 35 adet ilaçlı ilaçsız tomografim mevcut. bu rakamlara nasıl ulaşıldı hiçbir fikrim yok. şuan çok pişmanım fakat iş işten geçti. hayatım...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tetonoz aşısı

    Hocam 2012 6 doz 2014 1 doz 2019 5. ay 1 doz 2019 11.ay 1 doz vurulmuşum şimdi ben kaç yıl korunurum. böyle sürekli aşı mı vurulmam gerekiyor?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tetonoz aşısı

    Hocam 2 ay önce tetonoz vuruldum. bugün parmağıma paslı çivi battı odun taşırken hafif bir delik oldu. tekrar aşı gerekir mi?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hıv bulaşıcılığı riski

    Merhaba hocam ben bir pasif(gay) eşcinselim ilişkiye yok denecek kadar az girerim onda bile kondomsuz asla girilmesinezin vermem, 25 yasındayım suana dek 2 kere girdim ilişkiye ondan 1 yıl sonra hıv testi oldum negatif çıktı.. asıl soruma geleyim ben göğüs tüylerimi banyo tıraş bıçagı ıle alırken me...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhabalar

    Hocam merhabalar geçen lerde size yazmıştım cep yüksekliği nedeniyle doktora gittim benden detaylı test istedi bugün sonuç latin bazı lari açıklanmış alp değeri 159 çıkmış ggt değeri 65 çıkmış korkuyorum diğer değerler normal şuanda acaba kötü birseymidir internette hiç iyi şeyler yazmıyor

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • 1 haftalık holter

    Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için. 33 yaşındayım hocam. atak kelimesini görünce çok korktum açıkçası. ameliyatlık veya kötü bir durum olabilir mi hocam? yoksa normal mi? çok sağolun hocam tekrardan.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Can Özbek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 1 haftalık holter

    Hocam merhaba, ben 1 haftalık holter çektirdim. sonuçlarım min 32 max 149 ort 67 bpm, geceleri ara ara brakardi ara ara belirgin sinüs aritmesi gün içinde sinus tasikardisi ataklrı izlendi, nadir ves izlendi, max r-r 1912 msn, svt vt>2,5sn pause izlenmedi yazıyor. sizce sonucum nasıl? kötü bir şey...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Can Özbek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pemfgus tedavisi

    Hocam öncelikle merhaba. vucudumda sulu büller çıkıyor. gittiğim uzm. dr pemfgus olabilir biyopsi yapılmalı deyip uludağ ü. tıp fakültesine yönlendirdi. yarın biyopsi vericem. mukozal bölgelerimde herhangi bir şey yok ama vucudumda var 3 4 nokta bildiğiniz su toplamış gibi ama diğerleri kırmızı sivi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kaval kemiği agrısı kanser mi

    Hocam merhaba kaval kemiği lösemi ile ilğili soru sormuştum. hocam kan ve idrar tahlillerim çıktı. hocam hemogram degerleri normal ama alp 148 , hdl 36, serbest t3 4.54 ... sedimantasyon normal crp normal... hocam alp yüksek olması kemik kanseri yazıyor napıcagımı şasırdım hocam.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Crp yuksekligi hk

    Merhabalar hocam 29 yasindayim 3 çocuk annesiyim küçük kızım 18 aylık ve emiyor geçen ay mide bulantısı kusma sikayeti ile hastaneye gittim crp yüksek ligin 16 idi antibiyotik verildi daha sonra duzeldim bu ay da ateş titreme ile hastaneye gittim crp yuksekligi 86 denildi tekrar ilaç verildi önc...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer yağlanması

    Hocam iyi günler size ultrason sonucumu yazıyorum karaciğer sağ lob vertikal boyutu midklavikuler hatta 167mm ile artmıştır.(hocam bu bir önceki ultrasonda 19.5 cm idi acaba neden sonradan böyle olmuştur?) karaciğer konturları düzgün olup parankim ekosu grade 2 steatoz ile uyumlu artmıştır. karaciğe...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x