Ne olabilir

  • Ayşen hocam merhabalar, size daha önce aynı konuda soru sormuştum tekrar yazmak istedim.22 yaşındayım. Benim sol göğüs kafesimin altında uzun süredir(1 yıl kadar) şiddetli ağrı oluyor. Başlarda eğilip kalktığım zaman oluyordu fakat şuan normal otururken de oluyor. Bu ağrı akciğerden kaynaklı mı yoksa başka bir organdan mı bilmiyorum. 2 ay kadar önce bir dahiliye uzmanına muayene oldum ve tüm batın ultrasonda organların hepsi normal çıktı. Kas gevşetici ilaç kullandım bir fayda etmedi. 1 hafta kadar önce tekrar muayene oldum ve kan testleri yapıldı. İdrar, biyokimya, hematoloji, ve TSH Ferritin VB12 ALT CRP VİTAMİN D testlerinin hepsi normal geldi. Hocam bu kadar çok tetkik yapıldı bir şey çıkmadı fakat bu ağrı neden kaynaklı oluyor bulamıyorum. Zira ağrı olduğu zaman bıçak saplanmış gibi oluyor ve hareket dahi etmeye korkuyorum çok şiddetli oluyor. 10-15 dakika sonra geçiyor ve bazen gün boyu aralıklarla tekrarlıyor. Düşüncenizi, yorumunuzu merak ediyorum. Saygılarımla

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba hakan bey, ağrınızın bir hastalığa bağlı olması halinde mutlaka tetkiklerde, bu kadar süre zarfında bir şey çıkardı. gaz sancısı olabilir. terleyip, rüzgara maruz kalmaya bağlı adale ağrıları böyle bıçak saplanır tarzda ağrı yapabilir. sağlıcakla kalın.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Otoi̇mmün ti̇roi̇d

    Hocam merhaba, romatoloji doktorum romatizmal hastalıklarla ilgili olduğunu söyleyerek crp, rf, sedimentasyon, ast, alt, aso, tsh, ft3, ft4, anti tg, anti tpo ve hla b27 testlerini istedi. ft4 0.64, tsh 41, anti tg>1000, anti tpo> çikti, diğerleri normal, hla b27 henüz çıkmadı. göğsümde ve boğazımd...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Haşimato guatr

    Doktor bey merhaba 19 yaşındayım ve yaklaşık 10 senedir haşimato guatr hastasıyım bugün doktora gittiğimde doktor bey benden fsh,lh,prolaktin,ödtradiol,prolaktin ve 17-oh progesteron testi istedi bunu istemesinin sebebi nedir ? beni bilgilendirirseniz çok sevinirim 🙏

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sırtta üşüme

    Sayın hocam öncelikle selamlar. saygılar dilerim. size bir konuda danışmak istiyorum. 1 haftadır sırtımda bir üşüme hissediyorum. bu genel bir üşüme değil. sadece boyun kısmının alt bölgesinde anlık gelip fazla uzun sürmeden geçen bir üşüme otururken veya yatarken bir üşüme söz konusu değil ama mese...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Haşimato guatr

    Doktor bey merhaba 19 yaşındayım ve yaklaşık 10 senedir haşimato guatr hastasıyım bugün doktora gittiğimde doktor bey benden fsh,lh,prolaktin,ödtradiol,prolaktin ve 17-oh progesteron hormon testi istedi bunu istemesinin sebebi nedir ? beni bilgilendirirseniz çok sevinirim :) 🙏

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipertiroidi

    Peki hocam doktorum graves teşhisi koydu covid aşısı olabilirmiyim dideral ve probycil kullanıyorum bir sorun teşkil edermi ve sol gözümde büyüme şişme herhangi bisey yok agri oluyor ara sıra ne yapmam lazım

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Süleyman İpekçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid kanseri şüphesi

    Mehaba hocam. 42 yaşındaki annemin 6 ay önce çektirmiş olduğu tiroid ultrasonunda sol lob anteriorda 8.7 mm çapında kistik nodül izlenmişti. şimdiki ultrasonundaysa sol lobda 12x9mm boyutunda semisolid nodül izlendi. nodüldeki bu 6 ay içerisinde gerçekleşen büyüme hızlı mı? kistik nodülden semisolid...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Erdal Kan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gaz sorunu

    Hocam selamlar. hocam yaklaşık 3-4 ay önce bana i̇rritabl barsak sendromu teşhisi konuldu. i̇laçlarımı kullanıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum fakat geçmeyen tek bir şikayetim var o da gaz sorunu. çok sık gaz oluyor ve bazen şiddetli ağrı yapıyor. bunun için herhangi bir ilaç var mıdır? eczaneden...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Erdal Kan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid usg sonucu

    Tiroidit usg sonucum tiroid usg sonucu hocam merhaba.tiroid usg sağ lob ap çapı 22 mm, sol lob ap çapı 22 mm,ısthmus kalınlığı 4 mm olup tiroid lob boyutları artmıştır.parankimi kaba granülerdir(tiroidit?) sınırlandırılabilen kistik yada solid lezyon izlenmedi.servikal zincirde lap izlenmedi. hocam...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Erdal Kan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroidit usg sonucum

    Tiroid usg sonucu hocam merhaba.tiroid usg sağ lob ap çapı 22 mm, sol lob ap çapı 22 mm,ısthmus kalınlığı 4 mm olup tiroid lob boyutları artmıştır.parankimi kaba granülerdir(tiroidit?) sınırlandırılabilen kistik yada solid lezyon izlenmedi.servikal zincirde lap izlenmedi. hocam tiroid usg sonucum b...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Elif Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ti̇roi̇d anti̇ tpo yüksekli̇ği̇

    Merhaba hocam yaklaşık bir yıldr t4 yüksek çıkıyor usg de 1.5cm nodül çıktı anti tpo nedr son tahlilde yüksek çıkmış cevaplarınız bekliyorum teşekkürler iyi çalışmalar

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Yusuf Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troid hastalığı

    Hocam merhaba yaşım 41 yaklaşık 4 yıldan beri troit hastalığım var ultrasyonla bakıldı nodul vs sıkıntı görülmedi euthyrox 25mg la başladığım tedaviye şuan 100 mg kahvaltıdan yarım saat önce ilaç kullanarak devam ediyorum 6 ay arayla kan verip değerlere baktırıyorum en son gelen değerlerimde t4 ve...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Elif Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh yüksekliği

    Hocam merhaba yaşım 41 yaklaşık 4 yıldan beri troit hastalığım var ultrasyonla bakıldı sıkıntı görülmedi euthyrox 100 mg kahvaltıdan yarımsaat önce ilaç kullanıyorum 6 ay arayla kan verip değerlere baktırıyorum en son gelen değerlerimde serbest t4 1,88 serbest t3 3,22 tsh 10,5 ne yapmam gerekiyor şu...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Erdal Kan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İyi günler hocam

    Merhaba hocam, iyi çalışmalar. size bir konuda danışmak istiyorum. tiroid rahatsızlığı olan levotron ilacını devamlı kullanan 21 yaşında erkek birine hangi covid-19 aşısını önerirsiniz. biontech mi daha iyi olur sinovac mı. zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Erdal Kan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troid sıkıntısııı

    Hocam merhabalar. ben 25 yaşındayım 2017 yılında troidlerimden ameliyat oldum troid bezlerim alındı papiller kanseri teşhisi konulmuştu 2018 yilinda ise atom aldim şuan 5 gün 125 2 gün 100 levatiron kullanıyorum. en son tahlillerimde triglobulin e baktiramadim fakat en son baktirdiklarimdan tsh biri...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipofiz ve tiroid

    Merhaba doktor hanım benim tsh :1.62, serbest t3: 3.90 , serbest t4: 1.67 değeri çıktı tiroidimde yada hipofiz bezimde sıkıntı varmıdır ? saç ve kaş dökülmem var doktora gittim sadece ferit’in düşük çıkmıştı tavsiyeniz nedir korkuyorum tiroid hipofiz de sıkıntı varmıdır diye şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x