Ne kadar damla vermeliyim

  • 1 aylık bebeğim için d vitamini tetrazinc damla kullanıyorum reçetede 1ml verilmeli diyor 1ml vermem için damlanın pipetinin hepsini doldurmalı mıyım yada kaç damla verirsem 1ml eder


İstanbul Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Çocuk da saç dökülmesi

    Merhaba hocam 5 yaşındaki kızım da ara ara saç dökülmesi oluyor elime geliyor tutam böyle azda değil bundan bir kaç ay öncesinde de böyle olmuştu nedir hocam endişelenmelimiyim saygılar

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayten Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbrek yetmezliği

    Hocam selamlar, babamin 4. evre böbrek yetmezliği var 69 yaşında .kalp krizi geçirdi iki stent takıldı.panto plavix coraspin verildi.bu ilaçları kullanmaya başladıktan sonra halsizligi fazlalasti. 1 ay sonra.yapilan rutin tetkiklerinde b12 eksikliği ve hafif demir eksikliği çıktı.gaita testinde ha...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sac dökülmesi

    Hocam merhaba bende aşırı saç dökülmesi var kapalı biriyim sac dökülmem kapandıktan sonra daha fazla oldu. şimdi d vitamini çinko demir ilacı kullanıyorum ama bir faydası olmuyor çok fazla seyrekleşti . sizce kapanmamdan dolayı mı böyle oluyor eğer öyleyse açılmayı düşünüyorum da cevabınız için şimd...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Özlem Tuncayengin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • B12 vitamini ve sedimentasyon neden yüksek çıkar??

    Merhabalar 12 yaşındaki oğluma halsizlik, el parmak uçlarında devamli soyulma, stres sebebiyle doktora götürdüm bazı kan tahlilleri yapıldı b12 vitamini ve sedimentasyonu biraz yüksek çıktı. et sevmez ve fazla tüketmediği halde değerlerin yüksek çıkması düşündürdü. doktor normal karşıladı fakat...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayten Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alkalen fostafaz acil

    Merhabalar 2 ay once alerjik astım tanısı kondu. bu nedenle foster inhaler(kortizon var) ,singulair ve claritine kullaniyorum.yaklasik 1 senedir de reflu sebebiyle nexium 20 mg kullaniyorum. hashimato olduğum icin endokrine gidiyorum. yapilan tahillerimde bazi degerler normalin dışında cikti. cok...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Son hocam lütfen

    Hocam bu konuyla ilgili sizi son kez rahatsız ediyorum ama bana yardım edin hocam bu kadar zaman geçti 11 ekimde kedi 19 ekimde yarasa muhabbetinin üstünden hala benim kuduz riskim var mı hala kuluçka süresinde miyim sizi çok rahatsız ettim bu konuyla ilgili farkındayım ama bir yeniyorum korkumu boş...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Cengiz Güney

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lütfen yardım edin 🙏

    Hocam merhaba babamın kan testi sonucu 12.9 mhc 26.8 mchc 32.6 rdw-cv 18 diğer değerleri normal idrar testi de normal ultrason da her sey normal prostat büyüklügü 52 mm bu sonuclara göre doktor kan değerin cok düşük mide kanseri ya da prostat kanseri olabilirsin demiş lütfen cevap verin sonuclar nas...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Demir lekeleri

    Doktor bey merhaba, 2 buçuk yaşında bir oğlumuz var. demir eksikliğine bağlı kullandığımız ilaç nedeniyle çocuğumuzun dişlerinde siyah lekeler kaldı. görüntü olarak bizi oldukça rahatsız ediyor ve lekeler oldukça yoğun. bunlar çürüğe yol açar mı? temizlemek için ne yapmalıyız? bu konuda bize yol gös...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Alphan Özen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Baş da dinmeyen ses!!!

    Ilginiz için teşekkür ederiz.fakat cipralex gibi ilaç da alıyor.hiç faydası yok. son bir yıldır baştaki gürültü daha da arttı gece 2 saat uyusa kalp çarpıntısından uyanıyor.kalp doktorunun verdiği ilaçlarında bitirip bir şey değişmedi.(tahlil sonucu demir eksikliği de aldı) -boyun vertebral ar...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yeşim Abanoz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pltyüksekliği

    Merhabalar, 8 aylık bebeğimin kan değerleri plt 437 ,pct 0,359,lym% 57,3 lym# 4,73 . diğer değerler normal aralıktadır çocuk doktorumuz çocuk hematoloji sınav yönlendirdi ciddi bir problem olabilir mi sizce yardımcı olursanız çok sevinirim ne gibi bir problem olabilir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dusuk gercekleme

    Hocam merhaba kolay gelsin gebelik icin muayene gittigimde sag yumurtaligim tembel oldugunu soyledi.sidefer gb verdi 2 ay icinde hamile kaldim dusuk oldu.sidefer gb disetlerimde kanama yapti en ufak carpmada vucudumda morarma olustu.bende biraktim. 1-sizce sidefere devam edimmi 2-dusuk yumurta...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ne% eksikligi

    Hocam aynı zamanda demir eksikliği teşhisi de kondu ve enfeksiyon geçirdiği zaman netrofili yükseliyor bunlar arasında bir bağlantı var mi ya da neden oluyor

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Qvitrelle ile hamile kalınır mı

    Merhaba hocam ben 2 aylık evliliğim doktorum estrofem iiaci ve demir eksikliği ilacı verdi. ardından âdetimde muayene oldum bana klomen hapı verdi onu kullandım birde qvitrelle iğnesi vuruldum. cumartesi öğlen 2 de iğne vuruldum doktorum pazar salı günü beraberlik olacak dedi. ancak o günlerde bir b...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İsmail Temur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Periferik yayma

    Hocam sorumu cevaplamıştınıız çok teşekkür ederim ama doktor periferik yayma yaptırdı. anizositoz +1 trombot normal nötrofil 65 monosit 5 lokosiut %30 sizce endişelenmelimiyim? yş 46, ms hastası, bayan

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ne% eksikliği

    Hocam benim benim oğlum 4:50 yaşında malatya’da yaşıyorum üç ay önce araştırma hastanesi’ne gittik ne% eksikliği var her hafta gittik altı hafta takip ettiler genetik testi gönderdiler oğlum bir senedir hiçbir şekilde grip olmuyor sadece düşük olduğu zaman ateşlendi hemen araştırmaya götürdük ne%...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x