Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili bilgilenmek için Sağlık Bakanlığı ve Türk Tabipler Birliği sitelerini ziyaret edin.

Mrb hocam cevaplar sanız sevinirim

  • Merhabalar hocam 3 ay önce karnımda guruldama, hazımsızlık, mide bulantısı, karında gaz, sürekli cıvık dışkılama sorunlarıyla başlayıp 1 ay sonunda sağ göğüs kafesimin altında içten gelen ağrı şikayetlerim baş gösterdi. Bir süre sonra sağ kürek kemiğime bu ağrı vurdu. Endoskopi kolonoskopi oldum. Endoskopi sonucum kronik gastrit çıktı. Bt tomografisi çekildim iç organlarımda sorun çıkmadı. Akciğer grafiği çekildim bir sorun çıkmadı. Bu ağrı o kadar kötüki sağ göğüs kafesimden sağ kaburgama kadar etki ediyor. Sağ göğüs kafesimde 4 5 defa batma oldu. Sağ göğüs kafesim den sırtıma yayılan yanar tarzda sızlar tarzda ağrı olduğu oluyor. Bir kaç defa sol sırtımda da yanma oldu ve nefes alırken sol kaburga altımda da batma tarzda sorunla karşılaştım. Bazen 2 3 gün geçiyor hiç ağrım olmuyor sonra bir bakmışım tekrar başlamış. Geceleri ağrım olmuyor gün içerisinde oluyor. Akciğer tomografiside çektirmelimiyim? Radyasyon almaya başladım çok endişeliyim ne önerirsiniz? Bu hastalıklar başlamadan önce çok feci sulu ishal geçirmiştim ateşim 40 dereceyi geçti ölçmüştüm. Yavaş yavaş bağırsak düzenim bozuldu ilgisi olabilirmi? 33 yaşında bayanım. Teşekkür ederim

  • Doktor Cevabı:

    Bence öncelikle iyi bir iç hastalıkları uzmanına gözükün. göğüsten gelen ağrıların kalp ya da akciğer kaynaklı olup olmadığına baksın. kalp ya da akciğer sorunu yoksa ve ağrılar sürüyorsa bir romatoloji uzmanına gözükürsünüz.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kas eklem ağrıları ve seğirmeler

    Merhaba hocam. 30 yaşında erkeğim. hocam özellikle ayak bileklerinde içe bakan taraf, dizlerde içe bakan taraf, omuzlarda ve daha nadir bi şekilde el bilekleri ve dirseklerde, göğüs kafesi özellikle göğüs ucları ve çevresinde ağzı-sızı oluyor. tam olarak bi kemik ağrısı değilde daha çok kaslarımda h...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ani ter basması

    Değerli hocam merhabalar. hocam benim şikayetim son 2 aydır otururken , uzanırken,ayaktayken en fazla 2 saniye süren irkilme tarzı bişey oluyor aniden vücudumun her yeri anlık hızlı bir şekilde terliyor ve hemen duruyor.bazen 2-3 günde bir , bazen günde 2-3 kez oluyor. bu bende korku oluşturmaya baş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sedimentasyon

    Çok teşekkür ederim kıymetli hocam, iyi günler dilerim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sedimentasyon

    Merhaba sayın hocam, değerli fikrinize ihtiyacım var. yaşım 32. kadınım. astım şikayetlerim için göğüs doktoruna gittim. ciğer röntgenim temiz. tam kan sayımım normal. crp’em 0,4. fakat 1 saatlik sedim’im 34 çıktı. sedim sonucunu kafama taktım. endişe etmem gerekir mi? çok teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fibromyalji

    Iyi günler hocam.fibromyalji hastasıyım ve daha önce sağlıklı yaşam merkezine gittim.bana 10 seans fizik tedavi almam söylendi.bende 3 seans gittikten sonra tedaviden bir fayda göremeyeceğimi düşündüm ve sonrasında gitmemeye karar verdim.acaba yanlış bir tedavi mi yapıldı yoksa fibromiyalji hastalığ...

    Doktor Cevabı:

    Fzt. Mehmet Kartal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Distoni&fibromiyalji

    Merhaba, kök hücre veya prp uygulaması servikal distoni ve fibromiyaljide ne kadar etkili?botox'tan daha mı iyidir?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Özyazgan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mrb hocam cevaplar sanız sevinirim

    Hocam cevabınız için öncelikle çok teşekkür ediyorum. kardiyoloji bölümüne gittim ekg muayene benle ilgili değil dedi. göğüs hast ve cerrahisine ayrı ayrı gittim akciğer grafiğimin temiz olduğunu tomografi isteyip istememe durumunu bana bıraktılar. gastroentoloji dahiliye dr larına çok gittim fakat...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yardımm.....

    Merhaba doktorun verdiği ilaca tekrar baktım adı lodux.. öncelikle hızlıca yanıtladığınız için çok teşekkür ederim... umarım bu ilaç da diğerleriyle aynı özelliklere sahiptir... zamanınızı aldığım için çok üzgünüm.. be n fazlaca kaygılı biriyim elimde değil bazı şeyler.... doktoruma sormayı denedim...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Melih Vural

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şiddetli sırt ağrısı

    Hocam merhaba: yaklaşık 2 yıldır sırt, boyun ağrısı çekiyorum, her iki yerden de mr çekildim ancak fıtık olduğu ve çok önemli olmadığı, romatoloji bolümünde ise herhangi bi iltihabı hastalığımın olmadığı söylendi ama bu ağrılar beni çok rahatsız ediyor, sabah ilk uyandığımda yorgun oluyorum ve yar...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Soner Avcılar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yardımm.....

    Merhaba benim boynumda fıtık var ayrıca fibromiyarjim var çok fazla ağrım vardı... doktor bana lodux diye bi antidepresanla verdi 15 gün oldu kendimi daha iyi hissediyorum... ama ben bu ilacı alırken bi eczane bu ilacın cymbalta adlı ilacın muadili olduğunu bunun çok kullanılmadığını yan etkilerinin...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Melih Vural

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam değerli görüşlerinize

    Hocam cevabınız için teşekkür ederim sadece crp değerim kafama takıldı birde eklem ve kas ağrılarım var bununla ilgili olabilirmi teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam değerli görüşlerinize

    Hocam iyi günler bugün kan tahlilleri yaptım anormal çıkan sonuçları yorumlayabilirmisiniz hocam crp (sbyeni)5.2 ref. aralığı 0-5. vldl kolesterol 68.4 referans aralığı 0-30, crp türbidimetrik 0.52 referans 00-0,5.hdl kolesterol 35.6 referans aralığı 40-70.kolesterol 225 ref. aralığı 0-200. triglise...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fibromiyalji

    Hocam bugün gittim fakat 1 ay sonraya randevu var özel bir hastanede bulabilirsem gideceğim fakat bu tarz bir şey olsa crp değerimin yükselmesi gerekmez mi teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fibromiyalji

    Tamam hocam çok teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fibromiyalji

    Hocam merhaba ben 22 yaşındayım erkeğim şikayetlerim sinüzit atağından sonra başladı 3,5 4 aydır sol alt karın kasık ön uyluk kasları ve baldırımda çekme oluyordu kasık lenf bezlerimde büyüme olunca korktum ve belime kalçama dizime mr çektirdim sadece dizimde sıvı artışı çıktı kasığıma ultrason be r...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x