Moloscum tedavi

  • Hocam merhaba vajinamda moloscum virüsü vardı asiviral kremle geçti şimdi de parmagımda ona benzer bir lezyon gördüm asiviral krem el içinde sürülebilir mi ?


İstanbul Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kızlık zarı

    Hocam merhaba ben size daha önce bir soru sormuştum vajinaya parmak girmesi ile hocam ben 4 5 defadan gazla farklı aralıklar vajina içindeki ete yani girişin için deki ete zara parmakla biraz bastırdım önceden sağ tarafda çentik vardı adet günüme bir gün kala parmağımla yine içeri bastırdık yani gi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uzun süreli regl

    Hocam benim yaklaşık bir aydir vajinal kanamam var arada parçalı geliyor usg, hormonlar temiz çıktı. usgnin çekildiği zaman önemli adet olduğum zamanı bilmiyorum tabi ama kist vs varsa her zaman belli olmaz mı birde idrar yolu enfeksiyonu filan böyle uzun kanamaya sebep olur mu başka ne sebep olur?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beta hcg düşüklüğü

    Merhaba1 hafta önce beta hcg değerim 69 çıktı iki gün sonra tekrarladım 144 çıktı bugün yaptırdım 16 cikti kese var bugün ultrasonda görüldü ama sebebini anlayamadım doktorum sağlıklı gebelik değil dedi 5hafta 5 günlük ...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Derman Başaran

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Doktor onerisi ricasi

    Merhaba doktor bey. bir sey daha danisabilir miyim? benim kardesimde optik norit suphesi oldugu soylendi. ms iliskili bir rahatsizlik olup olmadiginin arastirilmasi gerekiyormus. acaba ankara'da sizin guvendiginiz noroloji ve goz doktoru var midir? sizin gorusleriniz ve onerileriniz guven veriyor. o...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Betahcg değeri

    Merhaba regl dönemime 4 gün kala test yaptırdım 1.20 çıktı ,reglim gecikti ,gecikmesinin 3.gunu yaptırdım 2.40 çıktı sizce yükselir mi bu değer ? reglim gelecekmis ağrım oldu birkaç gün sonra ağrı kesildi sadece hafif bir bel ağrısı mevcut.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kizlik zari

    Peki hocam ilk gece kanamam olurmu şimdiden çok teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kizlik zari

    Hocam bastirma fazlaydi kizlik zarinin oldugu bolgeye yine de bir sey olmaz deguk mi kiyafet varken ? ilk gece kanamam olur ?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tah sonuç değerlendirme

    Merhaba hocam. bi düşük iki kimyasal gebelik yaşamıştım. tahlil sonuçlarım şu şekilde. sıkıntı var mı acaba? şimdiden teşekkürler amh 5.60 fsh. 7.40 estradiol. 30.90 tsh. 2.160 lh 16.30 prolaktin 20.00 trombofili paneli 6lı - normal i̇nositol kullanma önerisi geldi ama işe yarar mı bilemedim tekrar...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Reglim kahverengi

    Merhaba reglim yaklaşın 10 gün önce başladı koyu kahverengi ve mukuslu bir şekilde az grliyor sebebi nedir acaba

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kizlik zari

    Acillll bakın lütfen hocam ben 12 yaslardayken vajinama tek bir parmak soktum ne ağrı hissettim nede kanamam oldu ama bir tane daha sorum olacak hocam ben kizlik zarima baktım da küçük delik görünüyor ama ıkınınca 4 ve 11 yerinden açılıyor kizlik zarim bozulmusmu oluyor lütfen bilgilendirin

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Betahcg değeri

    Merhaba eşim ile gebelik planlıyoruz. 18 eylül de regl oldum , en son cinsel birlikteliğim ise 30 eylül-2-3-4 ekim de oldu kan testini ayın 13 ünde yaptım reglime 4 gün kala sonuç

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Derman Başaran

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tah sonuç değerlendirme

    Merhaba hocam. bi düşük iki kimyasal gebelik yaşamıştım. tahlil sonuçlarım şu şekilde. sıkıntı var mı acaba? şimdiden teşekkürler amh 5.60 fsh. 7.40 estradiol. 30.90 tsh. 2.160 lh 16.30 prolaktin 20.00 trombofili paneli 6lı - normal

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kızlık zarı

    Merhaba hocam,size kızlık zarı hakkında ayrıntılı bi şekilde soru sormak istiyorum nolur her soruma cevap verirseniz çok mutlu olurum altımda pijama varken koltuk kenarına sürtünerek kızlık zarı bozulur mu?bu arada koltuk tahta,metal vs değildi sert kırlent gibi düşünün koltuğa sürtünerek orgazm old...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kemal Özerkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tah sonuç değerlendirme

    Merhaba hocam. bi düşük iki kimyasal gebelik yaşamıştım. tahlil sonuçlarım şu şekilde. sıkıntı var mı acaba? şimdiden teşekkürler amh 5.60 fsh. 7.40 estradiol. 30.90 tsh. 2.160 lh 16.30 prolaktin 20.00 trombofili paneli 6lı - normal

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kizlik zari

    Orgazm olunca kucuk dudaklarin acilmasi sonucu zar zarar gorme ihtimali var midir ya da bastirma sonucu oraya giris bu penetrasyon dedikleri sey ?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x