Minoxil forte yan etki

  • Hocam iyi günler,18 yaşındayım minoxfil forte sakal serumu kullanmaya başladım.Çok fazla yan etki yaptığı muhabbetleri dönüyor özelliklede cinsel açıdan kalıcı sorunlar oluşturabilir diyorlar böyle bir durum söz konusu mu?Varsa yan etkileri nelerdir?


İstanbul Dermatolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hipotiroid

    İyi akşamlar. değerlerim;tsh 6.35iu/ml, t3 değerim 1.37 pg/ml t4 0,78 ng/dl 75 mg levotiron kullanıyorum ama hala cildim çok kuru saçlarım çok dökülüyor ayaklarım çok üşüyor hep buz gibi hep kabızlık çekiyorum spor yapıyorum ama hiç terlemiyorum. sanırım hücre t3 e doymuyor. uygun t3 ve doz ne kull...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbrek üstü bezleri

    Hocam merhabalar 25 yasındayım aldactone ve diane 35 kullandım şiddetli saç dokulmem için 6 ay kadar ancak ilaçları bırakalı 3 ay oldu şiddetli kas kemik ağrıları yasıyorum ve şiddetli göz ve ağız kuruluğu ve mide bulantısı şikayetim oluştu ilaclardan sonra dheaso4 hormonum eskiden 390 ken şu an 11...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tragus önü şişlik

    Merhaba murat hocam, 40 yaşındayım. 1.85 boy 70 kg. ailemde ve bende ciddi bir sağlık sorunu yok. 3-4 gün önce sol kulağımın ön tarafında tragusun hemen ön tarafında yüzeyen derinin hemen altında dışarıdan bakılınca 8-9 mm. büyüklüğünde, düzgün yuvarlak şekilli, el ile hareket ettirilebilen alt tar...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Murat Koçyiğit

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hiv elisa testi

    Hocam cevabınız için teşekkür ederim. bu virüs dış ortamda saniyeler içerisinde öldüğü söyleniyor. 30 dakika sırf benim saç traşım sürdü. 5-10 dakikada saç traşım sürdü en son biterken küçük sivilce patlaması kadar bir zedelenme oldu. riskli bir durum mudur bu?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Turan Uçkun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroit nodülü

    Hocam öyle ciddi hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen , biraz çarpıntım biraz halsizlik ve saç dökülme sorunum vardı. tüm tetkikleri yaptırdım d vitaminim 6 çıktı bir de tiroit usg gireyim dedim. rutin kontrol için. kan tahlillerinde tsh, t4, t3 hepsi normal yıllardır da referans araliklarinda çıkıyor....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kondom cıkması hıv

    Hocam merhaba kardesim 5 6 yıl önce yazlık yerde otelde calısırken yabancı kadınla kondomlu ilişki olmus ama kondom cıkmıs sonra bırakmıs gitmis hemen dus almıs kardeşimde 3 4 yıldır seboreit var yüz ve sacında sırtındada komple sivilceler var belirgin sekilde doktorlar ilac verip gönderiyor seborei...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Alopesi areata

    Merhabalar. yaklaşık 2 ay önce kafamın arka kısmında saçkıran diye tabir edilen hastalık çıktı. anca randevu alabildim ve 23 şubat tarihinde, ankara şehir hastanesi dermatoloji bölümüne gittim. doktorumuza, 4 gün önce sadbe'ye başladığımı söyledim. kendisi, alopesi areata teşhisi koydu ve aktif old...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Emine Dilek Bahçekapılı Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fatma Şahan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Baş dönmesi ağrı halsizlik

    Ben 28 yaşındayım.sürekli halsizlik yorgunluk hissi,uyuma isteği,sersemlik,eklem ağrısı ayakta mecburi duruyorum,saç dökülmesi,çok kuru cilt,harekette azalma,düşük tansiyon,zaman zaman bayılma gibi durumlarım son günlerde sıklaştı ama bayılmıyorum,ellerimde uyuşukluk, yürürken denge kaybı,dikkatimi...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Saç mantari ve yarattiği sorunlar

    Hocam yaklaşık 3 ay önce saç derimde mantar çıktı ketoral yazdı doktorum kullandım o zamanlar hiç saçımda dökülme yapmamıştı mantar fakat şampuan bittikten sonra bir kaç yerde mantar küçük şekilde duruyordu ve kuçuk bir yerde saçlarımı döktü ve hala duruyor geçmesi için ne önerirsiniz ve mantar sonu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fatma Şahan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kesenin yanında kanama görüldü. ikinci kese olabilir mi?

    Hocam 7+0 haftalık gebeyim. 5+4te ultrasonda keseyi ve yolk sacı gördük fetüsü göremedik. kesenin yanında çok küçük bi alanda kanama olduğu için progestana başladım. bu karartının kanama değil de 2. kese olma ihtimali var mı? dışarıdan herhangi bir kanamam hiç olmadı.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipoekoik nodül

    Hocam öyle ciddi hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen , biraz çarpıntım biraz halsizlik ve saç dökülme sorunum vardı. tüm tetkikleri yaptırdım d vitaminim 6 çıktı bir de tiroit usg gireyim dedim. rutin kontrol için. kan tahlillerinde tsh, t4, t3 hepsi normal yıllardır da referans araliklarinda çıkıyor....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Saç dökülmesi.

    Merhaba hocam ben 16 yasindayim saçlarım da dokulmeler olmaya başladı sulalemizde kimse kel degil, kan tahlili yaptim ondadan problem cikmadi, ama stresli bir kisiyim acaba o yuzden mi dokuluyor ayriyetten kașım da döküldu

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Emine Dilek Bahçekapılı Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göz ile ilgiliii

    Hocam merhaba. arkadaşımın saçı uzundu uçuk çıkarmıştı. ön saçları uçuğuna temas ediyordu sürekli. şakalaşmamız esnasında bu uçuğuna temas eden saçı gözümün içine girdi. bu oküler herpes yapar mı?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Melis Palamar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroit nodülü

    Hocam öyle ciddi hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen , biraz çarpıntım biraz halsizlik ve saç dökülme sorunum vardı. tüm tetkikleri yaptırdım d vitaminim 6 çıktı bir de tiroit usg gireyim dedim. rutin kontrol için. kan tahlillerinde tsh, t4, t3 hepsi normal yıllardır da referans araliklarinda çıkıyor....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x