Mide üstü ağrısı gastroenterit kolit

  • Hocam merhaba geğirme mide üstü ağrısı göbek bölgesi agrisi şikayetlerim var geğirme ac karnına da oluyor ayriyeten sabahları ac karnına mide kazintisi oluyor yemek yedikten sonra karın ağrısı daha çok oluyorgastroenterit kolit geçirdim diski yaparken dışkının boyutu kopuk kopuk deil de birden uzun uzun geliyor göbek altı kısımlarda ağrıyor yemektej sonra gaz çıkarınca dışkılama sonrası rahatlama oluyor endoskopi yaptırıcam bu ne olabilir yorum yapar mısınız bir de hocam nefes darlığım var endoskopi de zorluk cekermiyim nefessiz kalmak gbi bir durum söz konusu olur mu

  • Doktor Cevabı:

    Geçmiş olsun. bir gastroenteroloji uzmanına görünmenizi öneririm. sağlıklı günler dilerim.

    tarihinde cevapladı.

Ankara Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Gebelik ihtimali ve bir kaç soru

    Sayın hocam merhaba, öncelikle size bilgilendirici makalelerinizden ötürü, bizleri aydınlattıgınız için çok teşekkür etmek istiyorum. ben 31 yasındayım. genelde 22/30 gün arasında regl döngülerim sürekli değişmekte. kanamalarım 4 gün kadar devam edip kalan 2/3 gün akıntı şeklinde devam edip reglim b...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Seğirme ve atma

    Sayın hocam mr eeg iğneli emg hepsi temiz doktorum ısaac sendromundan şüphelenmişti fakat emg de fasiculation çıkmadı kasılmalar geçmiyor kan değerleri de normal lioresal yazdı doktor bey istemsiz parmak atması kol atması bacak atması ve seğirmelerim devam ediyor sizce psikiyatriye mi başvurmalıyım...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelikten korkma

    Hocam merhaba ben 30 yasındayım. regl tarihlerim 22/26 gün arasında her ay değişiyor.. 6 ekim son adetimin ilk günüydü genelde 4 gün kanamalı gecer 5. 6. günler akıntı şeklinde olur ve biter. 12 ekimde ilişki sırasında kondomla korunurken erkek arkadasım bosalma esnasında cıktı ama sanırım kondom kü...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vajinal birleşme olmadan covid sonrası adet gecikmesi

    Merhabalar. son adet tarihim 8 eylül. adetlerim genelde 31 32 gün arayla olur. 14 eylül'de covid oldum. çok hareketsiz ve stresli bir süreçti. 10 gün karantinada kaldım. 28 eylülden 13 ekime kadar 3 4 kez sevgimle yakınlaşmalar yaşadık ama kesinlikle vajinal birleşme olmadı. hala adet olmadım, 9 10...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kızlık zarı

    Hocam merhaba ben 21 yaşındayım yaklaşık 5 senedir klitoral mastürbasyon yapıyorum ancak son zamanlarda yaptığımda kendimi kötü ve suçlu hissediyorum ve bırakmaya çalışıyorum. ancak bu sefer de bazı rüyalar görüyorum ve bu yüzden gece bacaklarımı sıkarak kendi kendimi tatmin ediyorum. bu istemeden o...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Doğum kontrol

    Hocam merhaba ben dienille doğum kontrol hapını kullanıyorum adetten sonra elimdeki yarım tabletten devam ettim yani pazartesi yerine ayın ortasındaki cumayı içtim illa sıfırdan kutu mu başlamam gerekir günleri karıştırarak içebilir miyim?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Nuks edermı

    Invazıv tumorun boyutu 18mm ve 4 mm. hıstolojık derece 2. tubul formasyonu 2. nukleer pleomorfızm 3.mıtoz 1.mıtoz sayıs [10bba] 4-5.tumore hucre nekrozu negatıf tumore lenfosıt cvp hafıf derecede duktal karsınıma ınsıtu hıstolojık derecesı [dcıs]paternı tumöre lenfosıt yanıt hafıf sıddette tumore st...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Meme ağrısı

    Merhaba 21 yaşındayım 2 yıldır düzenli yasmin kullanıyorum. 2 yıldır hiç ağrı yaşamamıştım ama geçen ay reglime yakın çok meme ağrım oldu. hapı bırakıp regl oldum ve o 7 günde meme ağrım tamamen gitmişti. şimdi bu ay hapın 6. gününde tekrar meme ağrılarım başladı. bu ağrının sebebi nedir hamilelik o...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelikten korkma

    Hocam merhaba ben 30 yasındayım. regl tarihlerim 22/26 gün arasında her ay değişiyor.. 6 ekim son adetimin ilk günüydü genelde 4 gün kanamalı gecer 5. 6. günler akıntı şeklinde olur ve biter. 12 ekimde ilişki sırasında kondomla korunurken erkek arkadasım bosalma esnasında cıktı ama sanırım kondom k...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Cilt alerjisi

    Hocam slmlar uyuz tedavisi gördüm geçtiğimiz kış 6 gün iki kür şeklin de kwella da losyon kullandım üç kez de şampuan kafam da vücutta beklettim yaralar geçti zaten 6-7 tane küçüklerdi ikinci kürde kaşıntılı sivilce görünümlü taneler çıktı ama iltihapsız yaraya dönüşmeyen pembe renk de vücut genelin...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Kırmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Meme de fibrokist

    Değerli hocam, babannem teyzem ve annem meme ca. annemin türü triple negatif genetik testi negatif geldi. bende 33 yaşındayım benimde 1 yıl önce ultrason muayenede fibrokistler görüldü. ufak bebeğim olduğu için tekrar muayene gidemedim. bu fibrokist kansere cevirir mi onerebileceginiz birşey var m...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Siroz karaciger

    Mrblar hocam geçen sene bağırsak rahatsızlığından dolayı idrar kan usg bt tetkikleri yaptım tesadüfen karaciğerde yağlanma grade 3 ve alt 90 ast 40 trigliserid 450 ggt 150 çıktı o zamana kadar ağrı hisetmiyordum üst karinda alkol alıyordum o sıralar ve 95 kiloydum alkolü bıraktım 85 kiloya indim ama...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hemoglobin

    Hocam kolay gelsin...34 yaş bay...hocam yıllardır anksiyete hastasıyım dolayısıyla hastanelere biraz fazla gidiyorum...acil poliklinikte bakılan kanlarım wbc:8 ile 14 arası değişik değerler çıktı ekseriyetle 9-12 civarı.....rbc: 5.4-5.7 arası yüksek normal çıkıyor genelde...pct değeri de 0,270---0.3...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alper Can

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aşı vurulan bölge

    Doktor bey aşı deltoide yapılır demişsiniz ama işte benim sorduğumda o . kuduz aşısını vuran kişi deltoid kasıma yapmadı triceps kasıma yaptı bir sıkıntı çıkar mí?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolon kanseri

    Kanseri kanseri kanseri kanseri kolonkanseri kolonkanseri kolonkanseri hocam saygilar esim2yil 3n1 teshisiyleevvel kolon kanserinden ameliyat ve kemo gordu dr kontrolerini 6ay ara ile oluyor geceleri 11-12ye dogru yatiyor sabahya10a dogru uyaniyor bu durum bagisikligini olumsuz etkilerni beslenmesi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x