Mide rahatsızlığı

  • Hocam iyi günler. Annem mide kanseri kemoterapi aldı ve şu an bitti. PET çekilecek. İlk doktorumuz sizdiniz ama artık hiç bulamadık sizi. Sormak istediğim annemin midesi şiş gaz ver. Son kontrolde doktorumuz meteospasmyl bağırsak/gaz giderici hap verdi ama hiçbir işe yaramadı. Çok rahatsız midesi; yemek yemekte zorlanıyor patlayacak gibi diyor. Yani ne yapabiliriz, başka ilaç mı kullansak, ne kullanabiliriz?

  • Doktor Cevabı:

    Öncelikle geçmiş olsun . esnek çalışma ve coronda dolayısıyla her zaman kliniğimizde bulunamıyoruz.bu hafta öğleden önce hastanede bulunacağım .tarafımıza başvurmanızı öneriyorum.muayene sonucuna göre yeni ilaç tedavisi başlanabilir.

    tarihinde cevapladı.

Sakarya Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Yağ dokusu

    Kas grupları homojen görüntülenmiştir büyümüş lenf bezi izlenmemiştir diyor doktor bey,normal mi acaba bu

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Seminel vezikulde kitle

    Seminel vezikülde kitle merhabalar, babamın psa değeri 8,5 çıkınca ürolojiye basvurduk. renkli emar istendi. hemen akabinde boğazındaki bezeyi farkedince genel cerrah pet-bt istedi. onkolojik f18-fdg pozitron emisyon tomografi (pet-bt) raporu: bulgular: baş-boyun görüntülerinde; solda supraklavikul...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ca15-3 değeri

    Merhaba, ananem şuan 77 yaşında kendisine 2018 yılında meme kanseri teşhisi kondu ameliyatla kitle ve lenf bezleri alındı. evre 3 olduğu söylendi.kemoterapi ve radyoterapi gördü fakat kemoterapi sırasında meydana gelen idrar yolu enfeksiyonu vücuduna yayıldı ve sepsis teşhisi ile yoğun bakımda kaldı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hamılemıym

    Merhaba beta hcg sonucum 9.13 cıktı hamılemıyım acaba bılgılendrme yaprmısınz normal degerler nasıl olmalıdır ılk defa yptrıyorm

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Engin Korkmazer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yağ dokusu

    Hocam usg çektirdim doktor rektusun tümörü ya da kılıfı var dedi,anlamadım seslerden. içinde rektusun obliği var dedi.rapor yazılı çıkmadı sorun varmış. rektus kasının tümörü böyle mi olur ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hasimato hastalıgı

    Merhaba hocam yaptırdıgım test sonuclarına göre anti tpo : 141 referans aralıgı :0-60 ant. tg : 25 referans aralıgı :0-60 serbest t4 :1,15 referans aralıgı :0,93-1,7 serbest t3 :3.02 referans aralıgı :2-4,4 tsh : 1.89 referans aralıgı :0,27-4,1 bu değerlere göre hasimatodan söz edebilirmiyiz ?sedef...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sedimantasyon yuksekliginu

    Sayin hicam be diabet hastasiyim hicam ben 2018 sedimantasyon 65 crp17 ciktigindan benden ct pet yaptirdilar hocam hic bir sey cikmadi sinuc malinglite uyumlu fgd tutulumu saptamayan tum vucut taramasi hocam 2018 yilinda sodyum dusuklugunden dolayi ve 600 seker yuksekliginden 3 gun hastanede yattim...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sizden görüş almak istiyorum.

    Merhaba hocam, annemin sol böreği yanlış ameliyat sonucu alındı. sol böbreğinin olduğu yerde toplamda 4 tane iç içe geçmiş kistik yapı(görüntüsü 10x10 cm) ve börek ameliyat izinin altındaki karın duvarını infiltre 5x6 cm kitle görünüyor. annem şuan elazığ'da. ben ankara'dayım. annem de koah olduğu i...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hpv hakkında soru

    Doktor bey merhaba ben 26 yaşındayım. 5 senelik bir ilişkim var 4 senedir oral ve sürtünme yoluyla birliktelik yaşıyoruz. en son 1 sene önce cinsel anlamda yakınlaştık. daha önce herhangi bir kişiyle yakınlaşmamız olmadı. benim genital bölgemde sivilce tarzı bir çıkıntı var. tam kıl kökümde ortasınd...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lenf sisimesi ve tiroid

    Hocam merhaba usgde en büyüğü sağda 25x11 mm solda ise 25x12 mm boyutta üsttekiler kalın korteksli olmak üzere her iki üstte ağırlıklı anterior ve posterior servikal zincirde reaktif görünümlü birkaç adet lenf nodu. tiroid gland her iki lob ve ve isthmus boyutları normal sınırlarda ölçülmüştür. ko...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yağ dokusu

    Hocam merhaba,ben de sağlıkçıyım yaşım 23,kızımgeçen gün karnımda göbek deliğinin etrafında ve altında beze gibi yapılar hissettim hareketsiz. dahiliyeye gittim doktor bana deri altı yağ dokusu eline pütürlü geliyor dedi ben usg istemesini rica ettim ama gerek yok dedi. yağ dokusunun elde kayması ge...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalsifiye lenf nodu

    Merhaba, daha önce covid şüphesiyle çektirmiş olduğum tomografi raporunu gördüm. sol aksillada en büyüğü 7 mm çapında çok sayıda kalsifiye lenf modu izlenmiştir yazıyor. önemli bir durum var mıdır? nedir öğrenebilir miyim? şimdide değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özlem Er

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Meme kanseri riski

    Merhaba doktor bey , 26 yaşındayım 6 yoldur fibroadenom dolayısıyla takip altındayım. mr da çekildim. internette ve burada fibroadenomların triple negatifle karıştırıldığını öğrendim bende öyle bir şey yaşamış olabilir miyim? ailemde öykü yok 20 li yaşlarda meme kanseri riskim mevcut mu sizce ?hocam...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Meme takıntısı

    Serdar hocam merhaba, 26 yaşındayım fibroadenom takibi altındayım 7 senedir bunlar bende var. ama ben hep çok tedirgin oluyorum hocam. ellerim sürekli göğüslerimde sürekli yeni bir şey varmı diye bastırıp duruyorum. psikolojik anlamda çok kötü oldum artık. ailemde öykü yok. her bastırdığım şeyi kitl...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterolyuksekligi

    Kolesterolyuksekligi kolesterolyuksekligi kolesterolyuksekligi hocam saygilar esimin tahlilerini yaziyorum degerli ve tecrubeli bir uzman olarak gorusunuzu ogrenmek istiyorum tkol 278 hdl68 ldl200 trig 78 ldlyi dusuremiyoruz seker tansiyon yok beslenme oneriniz yokmu bimden aldigimiz tava yogurdu z...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erdinç Nayır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x