Mide kazinmasi mide bulantısı

  • Hocam merhaba rahatsız ettiğim için özür dilerim hocam aç kalinca midem kaziniyor ve midem bulanıyor basım dönüyor gibi oluyor yemek yediktenn sonra mide ağrısı oluyor hazımsızlık yemeklerin ağza gelmesi geğirme oluyor su içsem geğirme oluyor rahatsızligim gastrit olabilir mi sadece ihtimal olarak düşüncelerinizi yazar mısınız yeni KoLit gecirdim antibiyotik kullandım Flagy çipra bunların etkisi War mıdır yorum yapar misiniz


İzmir Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hiv belirtisi mi

    Hocam merhaba tat var koku almada bozukluk hiv belirtisi midir böyle bir belirtisi varsa ne zaman ortaya çıkar

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anti hiv testi 232.gun

    Merhabalar şüpheli durumdan sonra yapilan 232. gun 4. nesil test yeterli midir?sonuc negatif. antikor oluşmadiysa antijen de azaldigi icin test zamanini kacirdim mi?.7 buçuk aydir halsizlik, 2.5 kilo kaybi, mide bagirsak sorunu, ilk ay kendimi sicak hissetme,karin agrisi,sık idrar, son 3.5 ay kuru...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik var mıdır hocam

    Hocam kanda yaptırdım yumurtlama gününe denk gelen ilişkiden 25 gün sonra 1.16 çıktı normal ya da dış gebelik yoktur diyebilir miyiz

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Emrah Beyan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vajinal enfeksiyon

    İdrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç kullanıyorum ondan sonra daha da arttı bu yüzden olabilir mi acaba

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Atilla Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolit hakkinda

    Hocam merhaba tekrrar size yazıyorum ama bulunduğum cewremde gastroenteloji yok göbek ağrısı sebebiyle kolonoskopi yaptrdim aç tok farktemeksizin ağrılar var uzun süreden beri yemekten sonra daha çok oluyor uykudan uyandırmıyor içinde sindrilmemis gıdalar var gbi bazen aniden dışkılama geliyor ama...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ella vücuttan kaç günde atılır acil

    Merhabalar. ben 10 gün önce bir ilişki sonrası ella ertesi gün hapı almış ama 4 saat kusup tekrar korunmasız ilişki yaşamıştım. şuanda midemde yanma kasıklarda da batma mevcut. ilaç kusmaya rağmen etki etmiş midir bunlar ilaçtan kaynaklı mı yoksa gebelik belirtisi midir? cevaplarsanız sevinirim. teş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kızlık zarı

    Hocam merhabalar benim okuduklarından ve duyduğum şeylerden gerçekten kafam çok karıştı ve moralim bozuldu hocam ben 14 yaşında idrar yolu ameliyatı oldum ve üretyaya sonda takıldı 8 kere falan kapalı ameliyat oldum bu şekilde ve şuan 21 yaşındayım herhangi bir vajinama giriş bulunmadı sadece sürtü...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karın ağrısı guruldama

    Fmf/mefv geni hedef bölge/mutasyon analizi kurum adı referans değeri sonuç: mutasyonu var kurum adı sonuç birimi sonuç hemozigot normal referans değeri kurum adı sonuç birimi sonuç homozigot normal. hocam sonuçların hepsi böyle bi tane farklı heterizigot normal var. siz değerlendirirsiniz ona göre....

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv elle okşamak

    Hocam, hiv şüphelisi birinin iç çamaşırı üzerinden 1 dk vajinasını okşamakla risk yüksek midir? teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Akut belirti

    Hocam hivin ilk akut belirtilerini vücut antijene karşı savaşmak için antikor üretiyor ve bu sırada vücudun verdiği tepkiler ortaya çıkıyor diye yorumlayabilir miyiz

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tüp bebek tedavisi

    Sayın hocam merhaba tüp bebek tedavisi sürecindeyiz gonalf kullandım 225mg 14.günü yumurtalıklarım toplandı 18 20mm büyümüştü polikistik över sendromu var 20 tane yumurtam toplandı daha önceden de tüp bebek geçmişimiz var ozamanda 17tane toplanmış yumurtalıklar kalitesiz denilip tedavi iptal edilmiş...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Murat Erdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Osteokondral lezyon

    2 hafta önce bacak bacak üstüne attım bacağımı indirdim ayağa kalktım ve bir sorun oldu ayağım uyuştu parmaklarımı bile açamadım ertesi gün acile gittim, doku zedelenmesi dedi ve krem ağrı kesici verildi. dört beş gün sonra ortopedi doktoruna emar çekildi ve bir hafta sonuc beklendi o dört beş gün i...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüsrev Purisa

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide ağrısı

    Hocam merhaba.22yaşındayım ve panik atak hastasıyım dün doktor mide ağrım için esopro 40mg ilaç verdi.kullandıktan sonra göğüs ağrısı ve kolumda uyuşma oldu.bu ilacı tek bir kullanımda kalp krizine vb. şeylere neden oalbilir mi ?yoksa ben herzaman ki gibi kuruntumu yapıyorum? cevap verirseniz çok s...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam bakabilirseniz çok sevineceğim

    Hocam merhabalar. size soru sormamak için 3 gündür sürekli bahsettiğiniz makaleyi okuyorum aklıma kurt düştükçe. kendimi inandırıyorum tam ama bir doktorun bana verdiği ve bazı doktorların başka sorulara verdiği cevap geri içime kuşku düşürüyor. gerçekten sorarken bile saçma geliyor ama maalesef içi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemanjom tüm usg

    Hocam çok teşekkür ederim. şimdi daha geçmiş usg işlemlerine de baktım. 17.05.2018 normal sonuc.27.05.2020 deki usg de yine normal .en son yapılan kan tahlillerinde alt 34 normal ast 56.41 referans (0 - 41 ) .total kolesterol 189 (50-200) hdl 40 dldl 135 (130-159 sinir deger) trigliserid 164 ( 30 -...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Oğuz YILMAZ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x