Mide kanaması siyah dışkı

  • Merhaba doktorum bel fıtığım İçin etol fort ve parofin verdi bilmeden bu ikisini Arka arkaya içip on beş dk sonrada arveles içtim unutup mide yanmam çok oldu reflümde var boğazıma kadar yandı reny tablet içtim sabaha karşıda kustum rahatladım gibi oldu ama mide yanmam devam ediyor ve dışkım siyaha yakın çıktı bugün korktum gerçi iki gün önce Demir hapı alımını kestim ama ynede korkuyorum acillik bir problem olabilir mi şeker hapım ve mide koruyucundan başka ilaç içmedim başka lansor verdi midem dinlensin diye kullanmadım zehirlenmiş olabilir miyim çok korkuyorum geçer mi bu dışkı ve mide yanması mide de kanama olabilir mi acaba teşekkürler şimdiden

  • Doktor Cevabı:

    Kullanmış olduğunuz ağrı kesiciler kanamaya beden olmuş olabilir,bir sağlık kuruluşuna müracat etmenizi tavsiye ederim,geçmiş olsun.

    tarihinde cevapladı.

Konya Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Mide bağırsak

    Hocam merhaba kolay gelsin, 28 yaşındayım . benim 1,2 aydır mide mi bağırsak mı anlayamadığım ama düzenli karın ağrısı ve sabahları dışkılama isteği vardı. alışkanlığa dönmesin diye kendimi tuttuğum zamanlar oldu. özel bir has. gastroenteroloji prof. başvurdum. batın usg, tam kan, ggk tahlillernde...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ast alt amilaz yuksekligi mr sonucu

    Hocam merhaba kolay gelsin kanlı ishal geçirdim bu sırada karaciğer enzimleri yükseldi ast alt bununla birlikte crp de yükseldi bu sırada nidazol flagy çipro uzun süre kullandım largopen kullandım ardından bu sürede alt 65 ast 45 e düştü crp ggt de normale döndü daha sonra aradan biraz zamn geçti ho...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Makattan kan

    Merhaba akşam büyük abdestten sonra makattan yoğun kan geldi. pıhtı da vardı. acile gittim tansiyonumu ölçtüler. düşük değil şu an beklemene gerek yok daha sonra polikinliğe gel dedi. eğer iç kanama geçiriyor olsaydım acil müdahale mi ederdi? iç kanamada makattan kan gelir mi? basur vs. varsa onun...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Anti-hiv test sonuç: negatif(0,10) hocam nolur kızmayın bana net cevap veri...

    Yani kadri hocam kesinlikle net olarak negatif miyim sizcede ve bu konuyu ömrümün sonuna kadar kapatabilir miyim bu gün testimin sonucunu aile hekimine gösterdim o da kesin negatifsin dedi hocam beni unutmayın diye çok kısa özet geçeyim; şüpheli ilişkimin üzerinden 2 yıl geçti istanbul’da özel gözte...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide koruyucu ilaç

    Teşekkür derim hocam cevap verdiğiniz için.peki hocam annem famodini 20 mg mı 40 mg mi kullanmalı.birde ablam da 2 yıldır lansor kullanıyodu.biz artık istemedik.onun yerine esopro 40mg vermiş.bu ilaç uygun mudur hocam.hayırlı günler.saygılar.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamilelik riski

    Hocam partnerim bugün adet oldu hala gebelik riski var midir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Melih Atahan Güven

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Teşekkür ederim

    Hocam iyi geceler bu kuduz sorusunu aklımdan bir türlü atamıyorum pskoloğada başladım aklıma durmadan geliyor temmuz 2020 de 4 doz aşı aldım ocak 13 de kedi sol elimi çok az ince çizik kanadı 19 ocak ta hatırlatma aşısı oldum bu yeterli mi lütfen hocam kuluçka süresi hakkında bir sürü yazı var sizde...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • B12 ve demir eksikliğim ve ozofa reflüm var bunka ilgisi var mıdır??

    Hcm 10. ay anti hiv antikor 1/2ab negatif geldi dönme durumu

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken gebelik testi

    Feyza hanım merhaba.. ben 19 mart tarihinde erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım. benim üzerimde ince bir iç çamaşırı vardı. arkadaşımda ise hiçbirşey yoktu. vajinaya veya yakınına boşalma gerçekleşmedi. fakat zevk suyu iç çamaşırıma geçip vajinama temas ettiyse diye korktuğum için tam...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Feyza Ağaca Güler

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tüp bebek ile ilgil

    Iyi yumurta ve iyi sperm seçimi kesin ve kolay seçilir mi eger seçilirse neden bazen döllenme olmuyor

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Feyza Ağaca Güler

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Reflü gastrit

    Hayırlı akşamlar selçuk bey boğazımda sanki bişey tıkalı doluluk hissi de var mide bulantısıda oluşuyor agzıma acı su da geliyor bazen sebebini söylermisiniz rica etsem

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Selçuk Onart

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfennn hocam

    Merhabalar hocam rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın şubat ayının 18 de adet olmuştum 24 şubatta adetimin son günü sevgilimin penisini elledikten sonra kendi vajinamı silmek içn elimi götürdüm herhangi bi boşalma ya da vajen penis teması olmadı ben baya strese girdim ilşki den 27 gün sonra iki tane...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dostinex 0.5.mg gebe kalır mıyım

    Hocam merhabalar ben 2 yıllık evliyiz ve 1.5 senedir çocuğumuz olmuyor doktora gittik ve hormon testi yapıldı prolaktin hormonumun yüksek olması sebebiyle (31.38) hamile kalkmadığımı ve dostinex 0.5 mg 8 tablet kullanmamı ve 31.38 olan prolaktın degerımı asagıya indirerek hamile kalabileceğimi söyl...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Übeyt Akçin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alt ast amilaz yüksekliği kontrastlı mr

    Hocam merhaba kolay gelsin kanlı ishal geçirdim bu sırada karaciğer enzimleri yükseldi ast alt bununla birlikte crp de yükseldi bu sırada nidazol flagy çipro uzun süre kullandım largopen kullandım bu sürede alt 65 ast 45 e düştü crp ggt de normale döndü daha sonra aradadn biraz zamn geçti hocam al...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam tehlikeli bir şey mevcut mu yorumlar mısınız

    Peki hocam anti nükleer antikorun pozitif çıkması kappa ve lambda hafif zincirlerinin yüksek olması anormal mi durum olduğunu mu gösterir? önemli bir şey mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özkan Güngör

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x