Mide da, karaciğer met. tıkanma sarılığı

  • Hocam merhaba. Babam mide ca karaciğer met. Tedavisi boyunca toplam 27kere kemoterapi aldı. Pet sonucumuzda fayda görmediğimiz ve kan tahlilimiz sonucunda sarılık gözlendi. Şimdi tıkanma sarılığı teşisi konuldu ve karaciğerde tümör büyük diye bi işlem yapılamıyor. Bu nedenle kemoterapi de alamıyor. Tavsiye edeceğiniz bi tedavi var mıdır, umudumu kaybetmek istemiyorum. Lütfen yardımcı olun...

  • Doktor Cevabı:

    Geçmiş olsun. safra kanalının operasyonla açılması gerekiyor. aksi taktirde biz de bir tedavi veremeyiz. operasyon sonrası sarılık değerleri düşünce bu sitedeki numaradan bizi arayabilirseniz yardımcı olalım

    tarihinde cevapladı.
  • Teşekkürler Hocam. Safra kanalına operasyon yapılamıyor çünkü karaciğerdeki tümör çok büyük. Sarılığın düşmesi yada safra kanalının açılması için neler yapmalıyız?

  • Doktor Cevabı:

    Bunun bir yolu yok ama kereviz suyu tüketen bazı hastalar sarılık değerinin düştüğü yönünde bildirimlerde bulunuyor. zararı olmaz deneyebilirsiniz.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Uzmanı uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Prostat biopsi

    Prostat trus biopsi(12 kadran) - prostatik adenkarsinom 5 ve 6 nolu biopsilerde/primer gleason grade:3/kombine gleason grade(skor):6(3+3)/ derece grup 1 /not:5 nolu biopside 8mm, 6 nolu biopside 10mm uzunluğunda tümor mevcut. mide ca total gastrektomili erken evreydi metastaz olmadı, psa 7,32, yaş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İnceleme hasta

    Hocam merhabalar, ultrason sonucumda her iki submandıbuler,vasküler zincir ve scm anteriorunda 1.5 cm ua sahip reaktif özellikte lenf bezleri izlendi. bu şekilde yazı yazmaktadır. doktorum bunun enfeksiyon veya diş eti iltihabına bağlı olduğunu söyleyip,antibiyotik yazdı,hocam diyelim ki bun...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erdal Gül

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lazer tedavisi

    Hocam merhaba.hangi lazer epilasyon türü cilt kanseri vs yapmamaktadır,hangisini önerirsiniz ? bir de düzenli adet olan pcos hastasıyım lazerden önce tedavi için ilaç almam gerekir mi,dheas değerim üst sınır 400 ken 514 çıkmıştı..total testosteron normal aralıkta idi. teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Emine Dilek Bahçekapılı Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Burun ameliyatı

    Hocam merhaba.size iki sorum olacaktı.ilki burun kemerinin yandan bakıldığında belirgin olması normalde olmayan bir durum mudur?yani ameliyat için geçerli bir sebep midir? ikincisi ise hangi lazer epilasyon türü cilt kanseri vs yapmamaktadır,hangisini önerirsiniz ? teşekkürler..

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Arda Katırcıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Burun ameliyatı

    Hocam merhaba.size iki sorum olacaktı.ilki burun kemerinin yandan bakıldığında belirgin olması normalde olmayan bir durum mudur?yani ameliyat için geçerli bir sebep midir? ikincisi ise hangi lazer epilasyon türü cilt kanseri vs yapmamaktadır,hangisini önerirsiniz ? teşekkürler..

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Arzu Akçal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Burun ameliyatı

    Hocam merhaba.size iki sorum olacaktı.ilki burun kemerinin yandan bakıldığında belirgin olması normalde olmayan bir durum mudur?yani ameliyat için geçerli bir sebep midir? ikincisi ise hangi lazer epilasyon türü cilt kanseri vs yapmamaktadır,hangisini önerirsiniz ? teşekkürler..

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Harun Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kontrastsız beyin mri

    İyi çalışmalar. 24 yaşındayım./erkek bana kontrastsız beyin mri çekildi. herhangi bir lezyon saptanmadı, rapor normal geldi. ailemizde beyin kanseri olduğu için biraz endişeliyim bu konuda. sorum: kontrastsız olması güvenilir midir, herhangi bir madde vs. enjekte edilmedi, yine de bu mr'a güvene...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ebru Ergin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs ağrısı ve hemogram testi

    Merhaba. birkaç hafta önce göğüs ağrısı ve çarpıntı şikayetiyle acile müracaat ettik. kalpten şüphelendiğimizden dolayı ekg ve efor testlerinde sorun çıkmadı, hormon testleri de normalmiş fakat kanımda hidroksi vitamin d 16,8 düşük magnezyum 2,27 yüksek çıktı. hemogram testinde ise ne% 48,5 düşük pl...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sinan Demircioğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardima ihtiyacım var

    Covid 20 ekimde pozitifti. 31 ekimde yapilan kan testi tamamen normale donmustu. 2 kasimda pcr negatife döndü. 12 kasimda kusma bulanti hazimsizlik halsizlik bagirsaklarda hassasiyet midede tatsizlik ve istahsizlik icin yeniden doktora basvurdum. crp artmisti yine(2,5). lenfosit dusmus notrofil ve...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahlil sonucu

    Erhaba hocam ben 3 ay önce korunmasız ilişkiye girmiştim ilk başta penisin baş tarafında sinek ısırıgı gibi bir kırmızlık vardı sonrasında akıntı gelmeye başladı hastaneye gittim bel soguklugu denildi 3 ay sonunda 3 kere hiv testi yaptırdım anti hbs (mikropartikül immün assay-meia veya benzeri) s...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yavuz Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pangastrit soruları

    Hocam merhabalar tekrar. hocam patoloji sonucum cıktı karantinada olduğumuz için doktora gösteremedim randevu al dediler fakat karantina nedeniyle sistem kapalı. hocam hemşire hanıma orda gösterdim kanser varmı diye bence yok dedi. sizden de yorumlamanizi rıca edicem. nasıl bir yol izlemeliyim hoc...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İstemsiz kilo kaybı ve reaktif lenf nodu

    Hocam ben 10 ayda istemsiz 25 kilo kaybettim hala da kilo kaybı durmuyor 8 ayda 20 kilo kaybetmişken dahiliyeciye gittim kan tahlili yapıldı ultrasona bakıldı bt toraks çekildi cea ve ca 19-9 kanser testleri hiv hepatit b crp sedim tsh ft4 d vitamini normal çıktı yani bakılan herşey normal çıktı.bir...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kabuklu yaralar ve roucutane

    Hocam iyi günler benim 20 yıldır yaygın sivilcem var ve bu 3 yıldır sıvilcelerim şekil değiştirdi. özellikle kalçamda kabuklu yaralar şeklinde oluyor. sivilce gibi irinli değiller. daha çok kabuk atan mor renginde skarlar bu üst bacagımada yayıldı. 2 aydır roucutana başladım ams vucufumda hiç iltiha...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Şerafettin Saraçoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs ağrısı

    Hocam merhaba, öncelikle yaşım 21 sol göğsümde dokununca bir acı hassasiyet hissediyorum acının olduğu yer sol tarafımda koltuk altının hemen altında göğsümün yan kısmında elle kontrol ettim ve sanki biraz şiş gibi geldi diğer tarafa göre ama belirgin bir kitle hissedemedim bu ne olabilir hocam yaşı...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sibel Gelecek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ekstra sistoller

    Hocam sağolun ilginiz için evet cengiz bey cok pahalı biliyorum özel muayenede yıllardır..hatta 10 yıl önce ona gitmiştim o zaman ekstra sistoller yoktu tiroitte yoktu gece tasikardi ile uyanmakta yoktu.normal günlük nabzim 155 lere çıkardı holterlerde uygunsuz sinüs tasikardisi demisti kendisi ted...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x