Metobolik hastalık

  • Hocam iyi günler benim böbrek taşı sorunum var nefroloji doktoru tahlilime baktı metebolik bi sorum olabilir dedi müsaitseniz sonucumu yazıyorum. PH: 7.38 normal PCO2: 44.8 normal PO2: 31.5 yüksek BE: 1.5 normal SO2: 62.1 düşük tHb: 17.8 yüksek Hct: 54.3 yüksek Na: 141 normal K: 3.9 normal Cl: 109 yüksek cHCO3: 26 normal Bili: 3 yüksek COhb: 1.4 normal O2hb: 59.7 düşük Methb: 2.5 yüksek iCa: 1.29 normal Lac: 1.8 yüksek.Okuduğunuz için teşekkürler..

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba çok geçmiş olsun böbrek taşı düşürme öykünüz sık ise metabolik bir neden var mı diye bakmak gerekir demiş, kan gazınız da bir sıkıntı yok, taş düşürme etiyolojisi araştırmak iyi olur endokrine başvurunuz hayırlı günler dilerim.

    tarihinde cevapladı.
  • Doktor Cevabı:

    Merhaba çok geçmiş olsun böbrek taşı düşürme öykünüz sık ise metabolik bir neden var mı diye bakmak gerekir demiş, kan gazınız da bir sıkıntı yok, taş düşürme etiyolojisi araştırmak iyi olur endokrine başvurunuz hayırlı günler dilerim.

    tarihinde cevapladı.
  • Doktor Cevabı:

    Merhaba çok geçmiş olsun böbrek taşı düşürme öykünüz sık ise metabolik bir neden var mı diye bakmak gerekir demiş, kan gazınız da bir sıkıntı yok, taş düşürme etiyolojisi araştırmak iyi olur endokrine başvurunuz hayırlı günler dilerim.

    tarihinde cevapladı.

Ankara Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Sivilce sorunu

    Hocam merhaba, ben 26 yaşındayım hipogonadizm tedavisi için devamlı olarak sustanon 250 ilacını kullanıyorum ve bundan dolayı yüzümde sivilce , siyah nokta ve komedon sorunu yaşamaktayım. kalıcı bir tedavi yönteminiz varmıdır teşekkür ediyorum

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipogonadizm

    Hipogonadizm hastasıyım sustanon kullanıyorum eskiye göre cinsel istekte daha çok artış olduğunu hissediyorum. bu ilaç hormon seviyelerinde düzelme sağlanır mı sağladığı taktirde meni akışı olur mu saygılarımla

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sustanon ampul

    Hipogonadizm hastasıyım sustanon kullandım bundan sonra tedavim nasıl devam edecek aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Elif Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Testogel kullanimi

    Hocam merhaba,testesteron hormonun da düşünlük var. testogel aldım ama kullanmaktan cekiniyorum. doktorum kullanma vücut üretimi hazır geldiği için keser dedi. gerçekten boylemidir

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Neden,ısrarla sustanon verilir?

    41 yaşında bir erkeğim. 17 yaşında,primer hipogonadizm hastası,olduğumu öğrendim.doktara her gittiğimde,sustanon inne verildi. fakat,hiç faydasını görmedim desem yeridir. ilaçlar %15 işe yaradı. cinsel gelişimde,yerine koyma ve testesteron takviyesi için,başka ilaç (nebido) yok mu? doktorlar,bana ne...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sadece dht düşük. sebebi nedir ?

    Doktor hanım merhaba. ben 19 yaşındayım. kontrol amaçlı kan testi verdim ve dht hormonum 120-950 olması gerekirken 60 çıktı. bundan 3 yıl öncede kan vermiştim ve o zamanlar sakalım bile yoktu ama dht hormonum 450 çıkmıştı. diğer hormonlarımda normal değer aralıklarında. total testosteron: 5,20 fsh:1...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Testiküler hipofonksiyon

    Merhaba hocam, 29 yaşındayım, testiküler hipofonksiyon hastalığım var. bu hastalığımın kesin tedavisi var mıdır, çocuk sahibi olabilir miyim, testis ve penisim çok küçük, kemiklerin zayıf ve kaslarım az tedaviyle gelişir mi, cevabınız için şimdiden teşekkür ederim, sağlıklı günler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akne sorunu

    Hocam merhaba, ben 26 yaşındayım hipogonadizm tedavisi için devamlı olarak sustanon 250 ilacını kullanıyorum ve bundan dolayı yüzümde sivilce , siyah nokta ve komedon sorunu yaşamaktayım. kalıcı bir tedavi yönteminiz varmıdır teşekkür ediyorum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nuran Atmanoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 73 yaşinda testosteron takviyesi alinmali mi?

    Hocam iyi günler babam 73 yaşında;pankreas kuyruk kısmında 13 mm kisti var..takipte 3 yıldır büyüme ve değişim olmuyor..birde mr çekilirken sol sürrenal bezde kalınlaşma çıktı diye endokrinoloji ye sevk edildi orada geniş tahliller yapıldı..sürrenal bezin hormonları idrar ve kanda normal çıktı yalnı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Testiküler hipofonksiyon

    Selamlar hocam ben hipogonadizm hastasıyım hormon tedavisi görüyorum ama bir. etki değişim olmadı daha sustanon 250 mg kullanıyorum daha 3 ay oldu bir değişim yok birde genkort levatiron kullanıyorum benim rahatsızlığının tedavisi varmı?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Endrokrin-hipogonadizm

    Merhabalar ,29 yaşındayım. bel fıtığı ameliyatı olduktan 3 ay sonra cinsel isteksizlikle gelen bir süreç yaşadım. yapılan tahliller de testesteron hormonu düşmüş, ancak açıklayacak bir durum yok. geç boşalma sorunu yaşıyorum. en son yapılan tahliller de , devlet hastanesinde : lh:4.38 fsh:1.89 prola...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Burak Sivaslıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Spremde sorunum olabilir mi

    Sevgili hocam iyi akşamlar . ben 29 yaşındayım . benim sorunum tam anlamıyla varmı emin değilim .. ben 9 sene önce hipoganizim hastasiydim. benden hiç bir sıvı gelmiyordu. mastürbasyon sonucu. ilaçları kullanmaya baslammla hızlı sonuç aldım ilk kullanim dönemin de meni gelmeye başladı .. şimd...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Levend Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hipogandizm ?

    Hocam, yetişkin testo düşüklüğünün doğuştan mı yada sonradan mı olduğu nasıl anlaşılır ? kromozom tahlilleri kamu hastanesinde yapılır mı? uyku apnesi horlama ciddi oran da testoyu düşürür mü? klomen ve proviron birlikte kullanımı uygun mu? ne kadar süre olmalı?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Testesteron

    Merhaba , lh fsh prolaktin doppler ultrason vs. normal ama testesteron düşük çıkıyor ? gittiğim doktorlar birşey söylemedi. çocuk istiyorum yasim 29 . ne yapmam gerekir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipogonadizm

    Hocam merhabalar, izole hipogonadotropik hipogonadizm hastasının sadece sustanon tedavisiyle çocuk sahibi olma ihtimali var mı?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x