Merhabalar, hocam, 34 yaşındayın. regl öncesi çarpıntı ve aşırı su tutma ve

  • Merhabalar, hocam, 34 yaşındayın. regl öncesi çarpıntı ve aşırı su tutma ve son 2 aydır regl imdeki düzensizlik şikayetinden endokronoloji uzmanına gittm. Reglimin 5. günün de, kanda aşağıdaki testler yapıldı. Doktorum FSH ve lh değerlerimin yüksek olduğunu yumurta rezervimde azalma olduğunu söyledi. doktorum bekar olduğum için herhangi bir tedavi gerekmediğini dile getirdi. benim öğrenmek istediğim, bu testlerin regl 5. gününde yapılmış olması sonucu etkilermi yani FSH ve LH değerlerinin yüksek olmasını, sayet etkilerse, yani ovulasyon dönemine geçiş olduysa E2 değerim düşük mü oluyor. Bilgi verirseniz sevnirim. Teşekkurler E2&#061;28.31 (foluküler Faz referans 12.5-166) FSH&#061;14.56 (foluküler Faz referans 3.5-8.8) LH&#061;12.94 (foluküler Faz referans 2.1-10.9) Prolaktin&#061;13.65 TSH&#061;3.87 FT4(serbest)&#061;1.16 FT3(serbest)&#061;2.46 Testesteron(Total)&#061;27.9 DHEa-SO4&#061;182.2 8 referans < 340

  • Doktor Cevabı:

    Size yapılan ve söylenenler doğru. crs cihazı ile incelem yapılırsa nasıl bir yol izlenmesi gerektiği anlaşılır.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

.
x