Merhabalar değerli hocam

  • Değerli hocam merhabalar, benim sizlere bir sorum olacak yanıtlarsanız çok memnun olurum.Geçmiş yıllarda şüpheli ilişkilerim oldu hiç hiv testi yaptırmadım.Son şüpheli ilişkimin üstünden 7 ay sonra hastanede hiv testi olup(antikor) negatif sonuç aldım.Geçmiş seneler testi etkiler mi örneğin 2 sene önce olan ya da 4 sene önce olan bir ikişki? Ve testi tekrarlamama gerek var mı ? Yanıtlarsanız çok memnun olurum, iyi çalışmalar diler ve teşekkürlerimi sunarım.


Ankara Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Tsh yüksekliği

    Hocam benim 22 gunluk bir kızım var doğumunun 5.gununde kontrolde tsh 10 cıktı st4 normal ....11.gün-de tekrar bakıldı 6.45 cıktı dün tekrar bakıldı 10.20 cıktı ve doktor ilaç başladı st4 ler normal ....bu değerlere göre ilaca hemen başlaması gerekiyor muydu bir de bu hastalık çok tedirgin ediyor be...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Zayıflık boy

    Hocam benim kızım çok zayıf gelişmiyor 3yasinda 8kilo nababilirim size biturlu ulaşamıyorum .bana bişey tavsiye edersiniz nababilirim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroit yüksekliği

    Hocam çocuğunda tiroit yüksekliği çıktı çocuk hastanesi size yönlendirdi ama size randevu alamıyorum çocuğum okula gidiyor sömestr tatilinde size getirmem lazım ama nasıl ulaşabilirim bilmiyorum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tsh yüksekliği

    Hocam merhabalar 50gunluk kızımın tsh oranları birer haftalık arayla aşağıdadır. 1- tsh 7.7 t3-3.88 t4-1.39. 2- tsh 11.63. t3-4.05 t4- 1.43. 3- tsh 6.65. t3- 4.48 t4- 1.44 çıkmıştır. doktorumuz ılac ıcın erken diyor.takıbe devam edelim dedi. sızın fıkrınızı olmak ıstıyorum.cevap verırsenız sevınırım...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yeni doğan serbest t4

    Merhaba hocam.yeni doğmuş 10 günlük bebeğimin serbest t4 değeri 22,34 çıktı.endişeleniyoruz. sizden randevu alamaya çalışıyoruz ancak uygun tarih yok diye uyarı veriyor. yardımlarınızı bekliyoruz şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh degerleri

    Peki teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tsh degerleri

    Bugün bebegimize sizin asistaniniz bakmış sonuçlarımiz freet4 0.97 tsh 5.894 thyroglobulin 465.46 ilaca gerek yok pazartesi tekrar gelin deyip yollamışlar hocam eğer sorun varsa hemen size getirelim yorumunuz nedir bu sonuçlara bebeğimiz bugün 25 günlük oldu

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Randevu sorunu

    Mehmet hocam iyi gunler biz hatay iskenderundab size muayene olmak istiyoruz hastamız tip1 diyabet yeni teşhis konuldu. fakat randevu sorunu yasiyoruz ne yapabiliriz.tesekkurler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyu uzar mı ?

    Merhaba hocam 2 yaşında kızım var. doğuştan göğüsleri hafif çıkık, bu durum için hastaneye gittiğimde, rahim ultrasonunda birşey çıkmadı, kan tahlillerinde birşey çıkmadı, adet kanaması da hiç olmadı ama 2 yaşında olan kızımın kemik yaşı 5 yaş çıktı? hocam bu durumda ne yapmalıyız, çocuğumun boyu uz...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • 1 aylık bebek tsh değeri

    Hocam merhaba. kolay gelsin. 1 aylık kızımın tsh değeri 0.779 uiu/ml serbest t4 0.86 ng/dl çıkmış. normalmi. çok endişeliyim. şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Iletişim kurmak

    Değerli hocam merhabalar oğlumu size getiriyordum,eylülün sonu ekimşn başı gibi yine gelmemiz gerekiyor.fakat telefon rehberim silindi ği için telefon nuranızda gitti.lütfen iletişim için numarayı yazarmısınız?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid bezi mi

    Merhaba hocam 7 aylık kızımızın doktoru mehmet aksoy sizin görmenizi size gitmemizi söyledi tahlil sonuçu tsh 5,7389 serbest t4 0’87 üniversiteden randevu almaya çalışıyoruz ama her seferinde uygun tarih bulunamadı diyor. gidip sorduk izinli olduğunuzu söylediler ve internetten veya arayarak randevu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Acil bebegim icin

    Iyi gunler hocam bebegim 6 aylik tsh 2.9 serbest t4 17 cikti. size gelsek randevu almadan gorunme ihtimalimiz varmi acil

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • El terlemesi

    Hocam oğlum 14 yaşında 46 kg dır. eli çok terliyor. daha önce doktora gittik kan tahlillerine bakıp, normaldir dedi. oğlum ders çalışırken elim o kadar çok terliyor ki kalemi tutamıyorum diyor. normal midir? teşekürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh yüksekliği

    Tsh değerinin 14.4 den 18.80 çıkması bizi korkuttu, bu hafta da aynı seviyede çıkarsa size getirelim mi hocam. bize yardımcı olun.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x