Merhaba

  • Lökosit sayısı (WBC) 7.3 10^3/μL 4,0 - 10,0 Eritrosit sayısı (RBC) 5.24 10^6/μL 4,7 - 6,1 Hemoglobin (HGB) 15.6 g/dL 14,0 - 18,0 Hematokrit (HCT) 46 % 37,0 - 52,0 Ortalama eritrosit hacmi (MCV) 87 fL 80 - 100 Ortalama eritrosit hemoglobini (MCH) 30 pg 26 - 34 Eritrosit Hb konsantrasyonu (MCHC) 34 g/dL 32 - 36 Eritrosit dağılım genişliği (RDW) 13.7 % 11,5 - 15,5 Trombosit sayısı (PLT) 218 10^3/μL 130,0 - 450,0 Ortalama trombosit hacmi (MPV) 8.4 fL 7,0 - 11,0 Trombosit dağılım aralığı (PDW) 12 % 0,1 - 99,9 Lenfosit oranı 36 % 20 - 48 Lenfosit sayısı 2.6 10^3/μL 0,0 - 5,0 PCT 0.18 % 0,01 - 9,99 Granülosit oranı 60 % 42 - 70 MID# 0.4 % 0,1 - 1,0 Granülosit sayısı 4.3 % 1,4 - 7,0 MID% 4 % 2 - 10 HDL Kolestrol 35 mg/dL 29 - 71 Total Kolesterol 164 mg/dL 120 - 200 Trigliserit [H] 196 mg/dL 0 - 150 SGPT(ALT) 24 U/L 10 - 40 Albumin 4.93 g/dL 3,5 - 5,2 SGOT(AST) 22 U/L 15 - 41 Glukoz 88 mg/dL 74 - 106 Kalsiyum 10 mg/dL 8,6 - 10,0 Potasyum 4.3 mmol/L 3,5 - 5,1

  • Doktor Cevabı:

    Serkancım kan tahlillerini yollamışsın seni anımsayamadım.sorunu tekrar yazarmısın

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Penis eğriliği

    Penis eğriliğim var doğuştan. doktor 45 derece civarında olduğunu söyledi. ameliyatta boyu yeterli olduğu için nesbit yöntemi olur diye söyledi. bu ameliyattan sonra boyu ne kadar kısalır? yama eklenen ameliyatlar da oluyormuş. acaba onu tercih edebilir miyiz?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Abdurrahman Önen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolon kanseri

    Hocam dışkıda kan ve dışkının son kısımının incelmesiyle(ilk kısımlar normal) ilgili genel cerrah doktoruna başvurdum asistan muayene etti bişey yok dedi bir de sol tarafımda bağırsağımı elimle hissedebiliyorum hareket edebiliyor ince bir boru gibi yaklaşık 8-10 cm hafif sert bir yapı sanırsam kalın...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Recep Aktimur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Braket çıkması

    Merhaba alt dişlerime 2 gün önce tel takıldı fakat bugün yemek yerken sağ alt arka dişin braketi çıktı. doktorum ayda bir geliyor randevuya 30 gün var beklesem bir sorun yaratır mı dişlerde hareket bozulması olur mu?

    Doktor Cevabı:

    Dr. Dt. Hande Özçelebi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hamilelik riski

    Merhaba hocam normalde adet düzensizliği yaşıyorum. son 4 aydır düzenli olarak ayın 2 ve 5 i arası adet görüyordum. 21 haziranda kıyafet üzerinden bir ilişki yaşadım. 5 temmuzda adet gördüm ama öncekilere göre kanamam daha az oldu akıntı şeklinde. rengi koyu kırmızı oldu. 11 temmuzda kan testi yap...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil ne olur

    Hocam merhaba benim yüzüm kasımın orası ve yuzim de bir ağrı sakaklarimda da bir ağrı oluyor gözümde agri var sizce sinizut mu yoksa norolojoye mi gideyim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Cıncık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaita gizli kan

    Hocam merhaba bende mart ayında grip ile birlikte bir ishal başlamıştı devlet hastanesinde o zaman covid için akciğer tomogrofisi çekildim temiz çıktı,sonra mayısta ishal tekrar etti daha sonra temmuzda yeniden ishal oldum, bu arada mayıs ve temmuzda göğüs hastalıklarına gitmiştim geniz akıntın...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yusuf Bükey

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mr sonucum

    Merhaba hocam. mr sonucumda supratentoriyal kesitlerin değerlendirilmesinde sağ temporoparietal lobda subkortikal yerleşimli milimetrik plak izlendi. yazıyor . bu tehlikeli midir çok korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz ? takibi gerekir mi ,sebep ne olabilir?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebeğin karın çevresi büyüklüğü

    Merhaba erkut bey; sorulara cevaplarınız ve yaklaşımlarınız dikkatimi çekti ve endişeli olduğum şu günlerde bende meramımı iletip yardım almak istedim sizden. sorum şu ki; 37 haftalık gebeyim ve son kontrollerde sürekli suyumun fazla olduğunu ve bebeğin karın çevresinin büyük olduğu. detaylı bi açık...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erkut Harmancılar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kadın hastalıkları

    Merhaba alparslan hocam 1 yıl ara ile 2 testimde atipik hücreler asgus hpv dna tipleme negatif.kolposkopide şüpheli yer olduğu için biyopsi alındı sonuç kronik servisit yazıyor, biyopside hpv bakılmamış, yapılanlar eksikmi.kanser riskim varmı? önümüzdeki yıllarda beni ne gibi sıkıntılar bekliyor? hp...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alparslan Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ağırlık kaldırırken göz kararması ve göğüs yanması

    Merhaba doktor bey size bir sorum olacak profesyonel seviyese futbol oynuyorum aynı zaman da fitness da yapıyorum herhangi bir ilaç alımı falan kullanmıyorum az önce spordayken ağırlık kaldırıyordum ve soluklandığım sırada bir anda göz kararması oldu hemen akabinde göğsümde çok kötü sıkışma ve yanma...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Rahşan Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nazal septum deviasyonu

    Merhaba hocam, benim bir sorum olacaktı benim son 1 senedir şiddetli baş ağrım göz arkasında basınç ve geniz akıntım var kkb ye gittim bilgisayarlı tomografi istendi nazal semptom sağ devrik dendi deviasyonun var ve pandemi sürecinden sonra ameliyat olman gerekiyor denildi. sinüslerin ter temiz hiç...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mustafa Türker

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Antibiyotik kullanımi

    Hocam merhabalar hocam ben yaklaşık 3 haftadır sinüzit belirtileri yaşıyorum yarın kulak burun boğaz doktoruna gidicem ve antibiyotik vericek muhtemelen yine ve burun spreyleri. hocam annemin iş yerinde 14 kişi corona virüs pozitif cıkmış biz daha test yaptırmadık, yakın zamanda test yaptıracağız....

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Antibiyotik kullanımı

    Hocam merhabalar hocam ben yaklaşık 3 haftadır sinüzit belirtileri yaşıyorum yarın kulak burun boğaz doktoruna gidicem ve antibiyotik vericek muhtemelen yine ve burun spreyleri. hocam annemin iş yerinde 14 kişi corona virüs pozitif cıkmış biz daha test yaptırmadık, yakın zamanda test yaptıracağız....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Öneride bulunmanızı rica ediyorum

    Hocam merhaba mr entrografi bt entrografi kolonoskopi endoskopi colparaktın testleri kanları çift kontraslı kolon grafileri temiz cıkan bir hastayım 6 yıla yakın cok nadir 3 4 senede 1 olan 2 3 güne geçen bir sağ kasık agrım var bu sene cok sıkılaştı bu agrılar 1 yıl önce apandist diyen oldu plastro...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Kadir Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dil altında ani acı ve sıvı birikmesi

    Değerli hocam 10 yaşında olan kızım aniden dilinin altında bir damarın sertlestigini ve orda acı bir su biriktiğini söylüyor bu arara oluyor. sakız cignerken olduğu gibi cignenedense oluyor acı veren ve kısa süren bir olay ne olabilir acaba hocam sevgiler saygılar

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Selçuk Onart

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x