Merhaba hocam

  • İyi günler hocam ben Size bir şey danışmak istyorum günlerdir düşünüyorum psikolojim bozuldu yardım eder misiniz ben 23 şubatta kıyafetiz sürtünme ilişki yaşadım ilk defa ten tene temas mevcuttu ama hiç bir şekilde sprem bana gelmedi peçeteye boşaldi çok korktum hamile kalırım diye sonra iliksden 14.gün sonra ve 43 .gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı o ara da doktor tarlusal vermişti onunla adet oldum 43. gün sonra ultrasonà da girdim bir şey yok dedi doktor artık sonra doğum kontrol hali kullandım regl oldum ama suan çok az oluyorum bu beni tedirgin ediyor sıkıntı olmaz değil mi hamileliği aklımdan atmalı miyim kesinlikle şimdiden çok teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum kusura bakmayın sürtünmeli ilişkiden 60. gün yine ultrason girdim ama doktora bahsetmedim olsa idi gorunurmuydu kesinlikle yoksa kuruntu mu yapıyorum hocam


Bursa Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Erken menopozda dhea hormon tedavi̇si̇ni̇n faydasi hakkinda

    Sayın hocam, şu anda 37 yaşında olan yaklaşık 7 sene önce erken menopoza girdiği söylenilen, prognova ile her ay düzenli regli olan, troid hormonları tam çalışmadığından düzenli levatiron kullanan hastanın, bir hafta önce reglinin ikinci günü yaptırdığımız sonuçlar şu şekildedir: ( serbest t3: 3,02,...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bülent Berker

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çözülemeyen infertilite

    Merhaba hocam 4.5 yıllık evliyim çocuk istiyorum yaşım 24 rahim filmi çektirdim temiz çıktı hormonlarımda normal düzeyde çıktı 2 defada aşılama yaptırdım çeşitli haplar ve çatlatma iğneleri kullandım ama bi türlü sonuç alamıyorum hem eşim hem ben tüm kontrollerde temiz çıkıyoruz sağlıklı çıkıyoruz...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kizlik zari

    Doktor bey anus bolgesinden tutup hymrnin bukundugu giris bolgesine eliyle sert cokca bastirdi. bu durum bir giris oldurmaz değil mi cehaletimi , çaresizliğimi ve korkumu anlayın lütfen.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sperm testı

    Sperm testı sperm testi spermiyogram testi abstinans süresi 4 gün miktar 4.2 renk. gri görünüş normal ph. 8 viskozite 3cm likefaksiyon süresi 60 1cc de sperm konsantrasyonu 45.0 milyon toplam sperm konsantrasyonu 189 milyon normal morfoloji %8 anormal morfoloji 92 baş morfoloji 58 boyun morfoloji 2...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ümit Salih Şimşek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Histereskopi

    Merhaba, son 3 aydır reglimin dışında hafif kahverengi lekelenme oluyor. i̇lk ay reglden 2 gün önce gelmişti regl sanmıştım ama artık 5-6 gün önce baslıyor lekelenme ve regle kadar devam ediyor cok hafif bir şekilde ve kahverengi olarak. 3 aydır da korunmuyoruz.ama gebelik de yok malesef. lekelenmen...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kizlik zari

    Kızlık zarı elle sert baskı ile bozulur mu ? erkek arkadaşının üstünde oturur vaziyette vajinama kızlık zarının bulunduğu bölgeye vajinaya eliylesert bastırdı baskı 10sn sürdü uzun değildi kan hatırlamıyorum zaman çok geçti. kıyafetler vardı esofman ve camasir . bir sorun olmuş müdür? muayneye gerek...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İlaç tavsiye

    Merhabalar ben 40 yaşındayım 2 kızım var en küçüğü 1yaşında doğum yaptıktan sonra 1sene ri̇a ile korundum sonra korunmadım ama hamile kalmadım.i̇lk çocuğumda da tedavi görmüştüm eşimin de benimde bütün tetkierimiz normal çıkmıştı.yumurta rakibi yapıldı sonuç vermedi birkaç kez tekrar denedik sonrası...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Covid asi hamilelik öncesi

    Gebelik planliyoruz covid asi sıram gelicek yakında sakıncası varmı hamile kalırsam ..yoksa aramı verilmeli hocam

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamile kalamıyorum

    Merhaba, adetin 3.günü hormon değerlerim fsh 5,70 - -tsh1,34- --lh 7,03-prolaktin 31,37-estradiol (e2) 74 sorum şöyle 9 aydır korunmuyoruz polikistikover sendromu var adetler 2 ayda 1 oluyordu bu ay düzenli oldu hamilelik için ne yapmam gerekiyor.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Başar Önal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Erken menopozda gebeli̇k i̇çi̇n dhea tedavi̇si̇ ve di̇ğer tedavi̇leri̇n fay...

    Sayın doktorum sonuçları bildirilen hastaya şu anda biesteron tedavisi uygulanıyor biesteron 25 mg üç ay günde üç adet kullanacak, bunun yanında bir de takviye olarak vitamin takviyesi alıyor. bizim öğrenmek istediğimiz şudur. yani bu üç aylık dhea kullanımı bizim üç ay sonunda tüp bebek tedavisine...

    Doktor Cevabı:

    Yrd. Doç. Dr. Melih Bestel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adetin 3. günü test sonuçları

    Merhabalar bebek sahibi olmak istiyorum daha önce pcos vardı. adetin 3. günü test sonuçları estradiol 21 fsh 5.1 lh 4.6 prolaktin 11 tsh 0.72 total testesteron 0.91 değerlerim hamile kalabilmek için normal midir?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aral Özbal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • E2 değeri düşük

    Merhaba enver bey, ben adetin 21. günü uzun protokol tüp bebek için tedaviye başladım. gonapeptyl iğne ile. 1 hafta sonra adet olup gittiğimde e2 değerime bakıldı ve 5 çıktı. doktorum diğer iğnelere başladı değer iyi dedi. ama bu değer çok düşük değil mi? baskılayıcı iğneden kaynaklı değer düşük ded...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ali Enver Kurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Cerazette ve etkisi

    Merhaba.5 gündür cerazette kullanıyorum.95 kg olmamdan dolayı internette etkisinin çok az olduğunu okudum.bu bilgi doğrumu acaba.kiloma göre tam koruma ne zaman sağlanmış olur? ve birde covid aşısı cerazettenin etkisini azaltırmı

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pcos lh fsh oranı

    Hocam merhabalar. 2.5 yıldır çocuk istiyoruz. adetin 2. günü fsh 8.47 lh 15.79 prolaktin 19.45 estradiol 41.82 tsh (normalde hipotroidi hastasıyım ilaç kullanıyorum) degeri 0,09 t3 ve t4 de sıkıntı yok. ayrıca adetin 21. günü progesteron 0.33 çıktı ve insülin direnci mevcut. bu tahlillerde bi sıkınt...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prognova kullanırken ovulasyon kiti kullanımı ve hamile kalınan aralığın do...

    Sayın doktorum şu anda 37 yaşında olan, erken menopoz hastası olan hiç bebeği olmamış bir kadın. prognova ile her ay regli olabiliyor. regli aralığı 30 ile 35 gün arasında değişmektedir. bu itibarla bu tip hastalar da yumurta atımı olabileceğini duymuştuk. şu anda biesteron kullanıyor. bunu üç ay ku...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Esra Ayşin Tonguç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x