Merhaba hocam, 19 haftalık hamileyim. 3 lü tarama testimde aşağıdaki sonuç

  • merhaba hocam, 19 haftalık hamileyim. 3 lü tarama testimde aşağıdaki sonuçlar çıktı. TSH çok düşükmüş.ilk gebeliğim, endişeleniyorum. anti-tg 25( ref 0-60), ati- tpo 10( ref 0-60) , ft3 3,5 ( ref 2.3-4.52) , ft4 1,34 ( ref 0,89-1,76) ve TSH 0,01( ref 0,35-5,5). devlet hastesinde gittim her y takibe alacağız seni dedi ve iyotlu tuz kullanmama gerektiğini b elirtti. acaba bebek açısından yada gebeliğim açısından bir tehlike varmıdır. teşekkür ederim

Bu soruya oy verin :

.
x