Merhaba, ben adet düzensizliği nedeniyle hormon testi yaptırdım, prolaktin

  • merhaba, ben adet düzensizliği nedeniyle hormon testi yaptırdım, prolaktin 71 çıktı. MR çekilmem istendi ve beynimde 6.5 çapında adenoma rastlandı. dostinex tedavisi önerildi. bebek düşündüğüm için parlodel kullanmaya başladm. benim sorum bu tür durumlarda gebelik zor bir ihtimalmidir? tedavi süreci ne kadardır? gebelik tehlike oluştururmu?

  • Doktor Cevabı:

    Nisa hanım merhaba, adenom tedavisini beyin cerrahının düzenlemesi gerekir. adenom yok oluncaya kadar gebe kalmasanız iyi olur. zaten yaşınız daha çok küçük.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hormon testleri ve ultrason sonuçlarım normal mi?

    Merhaba doktor kutay bey, ertesi gün hapı içtikten sonra 15 gün gecikmeyle regl oldum. normalde düzenli adet görüyordum. bu yüzden hapın hormonlarımda bozulmaya neden olup olmadığını görmek adına hormon testi yaptırdım. bugün (reglimin 2. günü) hastanede yaptırdığım hormon testlerinde değerlerim : l...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ertesi gün hapı hormon bozukluğu adet gecikmesi çaresi

    Merhaba doktor sevim hanım, ertesi gün hapı içtikten sonra 15 gün gecikmeyle regl oldum. normalde düzenli adet görüyordum. bu yüzden hapın hormonlarımda bozulmaya neden olup olmadığını görmek adına hormon testi yaptırdım. bugün (reglimin 2. günü) hastanede yaptırdığım hormon testlerinde değerlerim :...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adetimin 2. günündeki hormon testi sonuçlarım normal midir?

    Merhaba ayşegül hanım, ertesi gün hapı içtikten sonra 15 gün gecikmeyle regl oldum. normalde düzenli adet görüyordum. bu yüzden hapın hormonlarımda bozulmaya neden olup olmadığını görmek adına hormon testi yaptırdım. bugün (reglimin 2. günü) hastanede yaptırdığım hormon testlerinde değerlerim : lh 3...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Çocuk istiyorum

    Hocam ben adetin 3 cu günü hormon testi yaptırdım prolaktin değerim 13.49 çıktı ve ben kızımı 2 yıldır sütten kestim ona rağmen her iki göğsümden de süt geliyor gebelik istiyorum bı önceki sorumda sormuştum size normal mi bu değer adetlerimde düzensiz

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Timuçin Timuroğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon tahlili

    Hocam merhabalar. 21 yaşındayım adet düzensizliği vs yaşamıyorum. rutin kontroller için hormon testi yaptırmış idim birkaç değer normalden farklı çıktı. fsh 9.02 (rf: 3.85-8.78) estradiol 19 (rf: 27-122) prolaktin 28.03 (rf: 3.34-26.72) bu değerlerim referans değeri aralığında değil. yorumla...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ülker Heydarova

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon tahlili

    Hocam merhabalar. 21 yaşındayım adet düzensizliği vs yaşamıyorum. rutin kontroller için hormon testi yaptırmış idim birkaç değer normalden farklı çıktı. fsh 9.02 (rf: 3.85-8.78) estradiol 19 (rf: 27-122) prolaktin 28.03 (rf: 3.34-26.72) bu değerlerim referans değeri aralığında değil. yorumla...

    Doktor Cevabı:

    Yrd. Doç. Dr. Melih Bestel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hormon tahlili

    Hocam merhabalar. 21 yaşındayım adet düzensizliği vs yaşamıyorum. rutin kontroller için hormon testi yaptırmış idim birkaç değer normalden farklı çıktı. fsh 9.02 (rf: 3.85-8.78) estradiol 19 (rf: 27-122) prolaktin 28.03 (rf: 3.34-26.72) bu değerlerim referans değeri aralığında değil. yorumla...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet hormon testi

    Hocam merhaba. 22 yaşındayım. ultrason çektirdim polikistik over denildi ve adetin 2. günü gel kan testi yapılacak diye eklendi. benim adetim hep düzensiz, karnımda ve sırtımda yoğun sivilcelenme vardı ve 2 aydır adet olamadığım için hastahaneye gitmiştim. i̇laç verdi regl olmam için. cuma sabah...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet olamıyorum test negatif ne yapmalıyım

    Merhaba hocam en son 6 eylül adet başlangıcımdı. pcos hastasıyım. evliyim 1 senedir korunuyoruz genelde doğum kontrol hapı kullanıyorum ama son 2 aydır kullanmıyordum, 13 ekim de eşimle cinsel ilişkimiz oldu çok az içime boşaldı sabahına ella kullandım. hala adet olamadım 30 ekim de kan da gebelik...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dheso4 ve prolakti̇n yüksekli̇ği̇ tedavi̇si̇ mümkün mü

    Merhaba, 23 yaşındayım ve adet döngümün düzensizliği ve tüylenme sebebiyle. kadın doğum uzmanına gittim. rahmimde kist bulunmadığını sağlıklı bir rahmim olduğunu belirtti bu sebeple horman testi yaptırdı. test sonucunda dhea-so4 değerim 439.3 işe fazla çıktı ve prolaktin değerim 33.39 ile aralığın ü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mahmut Muzaffer İlhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon testi

    Merhaba neslihan hanım ben hormon testi yaptırdım da adet düzensizliğim vardı sonuçlarına bakabilir misiniz. tsh 1.6 fts 6.84 ls 3.39 prolaktin 11.22

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Neslihan Gürbüz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon testi

    Merhaba gecen yıl tüylenme şikayetiyle hormon testi yaptırdım ilk seferde prolaktin 36 cıktı digerleri normaldi 2. kez baska bir hastanede tekrarlattım 14 cıktı 3. kez de yine 37 civarlarıydı diger degerler normaldi düzensizlik olmadığı icin endokrin doktoru ilac vs vermedi fakat 2 seferdir 10 15 gü...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Gülbin Destici İşgören

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Adet düzensizliği

    Adet düzensizliği merhaba hocam 22 yasindayim ve bekarim yaklaşık 3 4 aydır düzenli adet görmüyordum günü geldiğinde sadece lekelenme oluyor. doktorum tarlusal verdi faydası olmadı daha sonra küçük kisler oldugunu söyledi ve cylo progynova verdi kullandıktan 12 gün sonra adet oldum 3. günü hormon...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Özlem Gültekin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet düzensizliği

    Merhabalar benim adet düzensizliğim var hormon testi yaptırdım. beta hcg

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muazzez Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diane 35 kullanımı

    Hocam merhaba ben adetimin 3. günü gidip hormon testi yaptırdım adet düzensizliğim vardı daha sonra 13. gün doktoruma gittim ve pcos olduğumu söyledi daine 35 verdi 6 ay kullan dedi ne zaman kullanacağı söylemedi bende 16. günü 1 tane içtim ertesi gün aradığımda adeti ilk günü içildiğini söyledi ve...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x