Merhaba, ben adet düzensizliği nedeniyle hormon testi yaptırdım, prolaktin

  • merhaba, ben adet düzensizliği nedeniyle hormon testi yaptırdım, prolaktin 71 çıktı. MR çekilmem istendi ve beynimde 6.5 çapında adenoma rastlandı. dostinex tedavisi önerildi. bebek düşündüğüm için parlodel kullanmaya başladm. benim sorum bu tür durumlarda gebelik zor bir ihtimalmidir? tedavi süreci ne kadardır? gebelik tehlike oluştururmu?

  • Doktor Cevabı:

    Nisa hanım merhaba, adenom tedavisini beyin cerrahının düzenlemesi gerekir. adenom yok oluncaya kadar gebe kalmasanız iyi olur. zaten yaşınız daha çok küçük.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hormon testi

    Merhaba neslihan hanım ben hormon testi yaptırdım da adet düzensizliğim vardı sonuçlarına bakabilir misiniz. tsh 1.6 fts 6.84 ls 3.39 prolaktin 11.22

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Neslihan Gürbüz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon testi

    Merhaba gecen yıl tüylenme şikayetiyle hormon testi yaptırdım ilk seferde prolaktin 36 cıktı digerleri normaldi 2. kez baska bir hastanede tekrarlattım 14 cıktı 3. kez de yine 37 civarlarıydı diger degerler normaldi düzensizlik olmadığı icin endokrin doktoru ilac vs vermedi fakat 2 seferdir 10 15 gü...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Gülbin Destici İşgören

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet düzensizliği

    Adet düzensizliği merhaba hocam 22 yasindayim ve bekarim yaklaşık 3 4 aydır düzenli adet görmüyordum günü geldiğinde sadece lekelenme oluyor. doktorum tarlusal verdi faydası olmadı daha sonra küçük kisler oldugunu söyledi ve cylo progynova verdi kullandıktan 12 gün sonra adet oldum 3. günü hormon...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Özlem Gültekin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Adet düzensizliği

    Merhabalar benim adet düzensizliğim var hormon testi yaptırdım. beta hcg

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Muazzez Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diane 35 kullanımı

    Hocam merhaba ben adetimin 3. günü gidip hormon testi yaptırdım adet düzensizliğim vardı daha sonra 13. gün doktoruma gittim ve pcos olduğumu söyledi daine 35 verdi 6 ay kullan dedi ne zaman kullanacağı söylemedi bende 16. günü 1 tane içtim ertesi gün aradığımda adeti ilk günü içildiğini söyledi ve...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon testi

    Uzay hocam merhabalar ben en son ocak 2 adet gördüm bugün mart 14 oldu hala adet görmedim. tarlusal hap içtim yine adet görmedim bende hormon testi yaptırdım. estradiol : 123 fsh :3,30 lh :7,00 prolaktin :12,59 testesreton :0,46 yorumlarsanız sevinirim. iyi çalışmalar.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Uzay Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Prolaktin yüksekliği

    Merhaba, yaklaşık 6-7 korunmuyoruz. fakat gebe kalamıyorum.geçen gün göğüsümden süt geldiğini farkettim ve tahlil yaptırdım prolaktinim 29,61 çıktı. gebeliğe engel olan prolaktin olabilirmi? bunun dışında daha adetime 1 hafta kala yapıldı prolaktin testi. bunun içn hangi bölüme gitmeliyim. teşe...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ali Ekber Şahin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet düzensizliği

    Merhaba doktor hanım, ben kasımdaki ilişkimden sonra bir kez regl oldum ve daha sonra olmadım. doktora gittim ve ultrasonla baktı ancak bir şey çıkmadı gebelikle ilgili. kan testi yaptırdım ve sonuçlarım beta hcg 2.0, prolaktin hormonu 3.55, tsh sen 1.28 çıktı. sonuçlarımı değerlendirir misiniz? hal...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ayşe Darama

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dhea-so4 yüksekliği

    Merhabalar 21 yaşındayım dönem dönem adet düzensizliği ve tüylenme sorunum için doktora gidip hormon testi yaptırdım. en son 1 ay önce adet olmuştum hala olmadım ve o zamanda bakıldı hormonlarıma. değerler şu şekilde: serbest t4 - 1.08 tsh - 2.87 fsh - 5.65 lh - 18.25 prolaktin - 11.29 e2 - 48.6 dhe...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ali Enver Kurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Adet düzensizliği

    Merhaba, 29 yaşındayım uzun süredir adet düzensizliği şikayeti yaşıyorum, 2 aydır gebelik düşünüyoruz, o yüzden adetin 3.günü hormon testi yaptırdım. tsh 0.75, fsh 4.88, prolaktin 14.31, estradiol 52.98, lh 6.65 cıktı herhangi bir sorun var mı bu değerlerde gebe kalmama engel olur mu

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Burçin Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet olamama

    Merhaba ben 20 yaşındayım bu yıl 4 ay spor yaptım ve 7 kilo vererek 50 kiloya indim bu süreçte adetim kesildi toplam 6 aydır adet göremiyorum progestan ve tarlusal kullandım hiçbir işe yaramadı hormon testi yaptırdım tsh 3,25 beta hcg 0,3 estadriol 22 lh 0,77 fsh 3,30 prolaktin 6,67 sonuçlar böyle ç...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hande Akbaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon bozukluğu

    Merhaba ben kezban size soru sormak istiyorum bazı tetkikler yaptırdım yüksek çıktı estradiol:155 fsh:6.89 prolaktin:27.41 doktorum yüksek gördü taşım 35 bide benden amh yaptır dedi eğer oda yüksek çıkarsa tüp bebeğe başlarız dedi normalmi acaba 9ay oldu evleneli

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Fadime Demircan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hormon tahlili

    Merhaba hocam. bir kurtaj isleminden bu yana 10 aydir gebe kalamamktayim. son 3 aydir adet siklusum 30gunden 37 38 gune cikmis bulunmakta. reglin 2.gunu hormon testi yaptirdim bir sorun varmi sizce hormonlarimda? yardimci olursaniz memnun olurum. gecen ay da 21.gun progesteronum 0,430 cikmisti. ted...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet gecikmesi

    Hormon testinde tsh: 1.02 ( 0,32-5.0) fsh: 6,43 (folikuler faz 2,5-10,2) (siklus ortası piki 3,4-33,4) (postmenopozal 23,0-116,3) ( hamile

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Fatma Bozkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon testi

    Merhaba sevim hanim. 23 aralıkta ella icmistim. iliskiden sonraki 2. adetimin bitiminden 2 3 gun suren acikakhve akintim olmustu. sonra 3. adetimden 10 gun gun once baslayan günlük pede akan acik kahve akintim olmustu. bu adetim 1 gun gecikmeli oldu. adetimi oldum ve adetin 2.gunu hormon testi yapti...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x