Merhaba adetin 3.günü yaptırdığım hormon testleri sizce nasıl :( gebelik iç

  • merhaba adetin 3.günü yaptırdığım hormon testleri sizce nasıl :( gebelik için yeterlimi acaba tşkler. Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer TSH 1.88 uIU/mL 0.34 - 5.6 FSH 8.82 mIU/mL LH 7.34 mIU/mL Estradiol 36 pg/mL Prolaktin 6.60 ng/mL 3,34 - 26,7

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Lütfen yardimci olur musunuz?

    Hocam merhaba 8 aylik evliyim adet duzensizligim var. evlenmeden once adet kanamalarim uzun sürdüğü icin dogum kontrol hapi kullanıyordum evlendikten sonra biraktim 2 ay duzgun oldum ama sonra adet olamamaya başladım tarlusalla oluyorum ultrasonda rahim ve yumurtaliklarin temiz oldugunu soylediler h...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik, adet duzensızlıgı

    Merhaba,en son adetımın ılk gunu 13,06,2017, 6 gun suruyo.. bebek planlıyoruz ayın 20 sınden bu yana 1 gun arayla ılıskıye gırıyoruz. duzensız adet goren bırıyım 33 gunu buluyo bazı aylarda 38 gunu gecırıyo, hamıle olup olmadıgımı ogrenmek ıcın gebelık testını nezaman yaptımam gerekıyor? hormon tes...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Parvana Seyıdova

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçlari

    Hocam merhaba, ben adetimin 22 günü gebelik istediğim için bazı testler yaptırdım yaptırdığım tüm gebelik öncesi testler normal çıktı fakat esrodiol hormonu yüksek çıktı.araştırdığım kadarıyla adetin 3 günü yaptırmam gerekiyormuş ben 22 günü yaptırdığım için yüksek çıkabilirmiş.bu konuda sizdende b...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelik şansım

    Merhaba,35 yaşında sle hastasıyım,adetlerim 7aydır düzensiz,7aydırda gebe kalamadım.(hamilelik geçirmedim hiç),hormon testlerimin sonuçlarım şu şekilde. tsh:2,3592 serbest t3:2,67 serbest t4:1,13 lh:6,44 fsh:5,93 prolaktin:9,89 estradiol:166 total testesteron:0,26 mpv:10,2. bu tahliller adetimin 3.g...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Timur Gürgan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sle,gebe kalamama,adet düzensizliği

    Merhaba,35 yaşında sle hastasıyım,adetlerim 7aydır düzensiz,7aydırda gebe kalamadım.(hamilelik geçirmedim hiç),hormon testlerimin sonuçlarım şu şekilde. tsh:2,3592 serbest t3:2,67 serbest t4:1,13 lh:6,44 fsh:5,93 prolaktin:9,89 estradiol:166 total testesteron:0,26 mpv:10,2. bu tahliller adetimin 3.g...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Timur Gürgan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik için yaptırdığımız testleri detaylı yorumlarmısınız?

    Hocam mrb.hormon testi adetin 2.gunu gebelik icin: tsh 1.72 , fsh 6.74 , lh 5.48 , prolaktin 21.56, hcg 3.2, total testasteron 47.99 , estradiol 61.61 n92.5 düzensiz menstrüasyon, diğer tanımlanmış.yaşım 30. eşimin yaş 35 spermiyogram testi ejakulat volümü 3.6 / görünüm opak /vızkozite normal / sıvı...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ayşe Darama

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Progesteron hormonu

    Selman bey merhaba, size bir şey sormak istiyorum. benim adetlerim 28-29 günde bir olur genelde,düzensizliğim yoktur yani.eşim varikosel ameliyatı oldu ama çocuk istediğimiz için bende de problem var mı diye bir takım tahliller yaptırdık.hormon testlerim ve rahim filmim gayet iyi çıktı.kültür testi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahat Selman Laçin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hormon

    Merhaba hocam ben 33 yaşındayım gebe kalmak iştiyorum kontrollere gittim regl 3. günü yaptırdığım testler normal çıktı dünde regl 21. günü progesteron hormonuna baktırdım sonuç 19.6 çıktı referans aralığı luteal faz 5-18 benim daha yüksek bu iyi bir değermi birde gebelik olabilirmi? bu hormon gebel...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Filip Taşhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba ben 7 aylık hamileyim 2 aydan itibaren levotiron içiyorum tsh ım yü

    Merhaba ben 7 aylık hamileyim 2 aydan itibaren levotiron içiyorum tsh ım yüksek çıktığı için (günde yarım adet) her ay testlerimi yapıyorum mart ayında yaptırdığım testteki sonuçlarım tsh:2.13 ,serbest t3:2.47,serbest t4:0.73 çıktı tsh ve t3 degerlerim referans aralığı içinde,yani normalken t4 değer...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayati Ayakta

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Merhaba bülent bey ben 23 yaşındayım ve 3 yıldır gebe kalmak için mücadele

    Merhaba bülent bey ben 23 yaşındayım ve 3 yıldır gebe kalmak için mücadele ediyorum testesteron hormonuyla hormon değerim çok yüksek aslında androjen hormonlarımın hepsi çok yüksek total tte:2.03 serbest tte:1.62 dhs:614 17 oh progesteron: 19 acaba bu hormonları düşürmeden tüp bebek yaptırsam tut...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bülent Tıraş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba ; en son adet tarihim 02 aralık test günü 31 aralık :prgesteron :2

    Merhaba ; en son adet tarihim 02 aralık test günü 31 aralık :prgesteron :27,54 betahcg:437,76 daha öncede 2 düşüğüm var kalbi durdu şuan folik asit ve ecopriin kulanıyorum sizce değerlerim normalmi? sarı ile kahverengi arası akıntı var .ve ayrıca cirone vajinal jelmi yoksa progynex iğnemi daha iyid...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba adetin 3.günü yaptırdığım hormon testleri sizce nasıl :( gebelik iç

    Merhaba adetin 3.günü yaptırdığım hormon testleri sizce nasıl :( gebelik için yeterlimi acaba tşkler. tetkik adı sonuç ünite normal değer tsh 1.88 uiu/ml 0.34 - 5.6 fsh 8.82 miu/ml lh 7.34 miu/ml estradiol 36 pg/ml prolaktin 6.60 ng/ml 3,34 - 26,7

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ercan Köse

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Merhaba adetin 3.günü yaptırdığım hormon testleri sizce nasıl :( gebelik iç

    Merhaba adetin 3.günü yaptırdığım hormon testleri sizce nasıl :( gebelik için yeterlimi acaba tşkler. tetkik adı sonuç ünite normal değer tsh 1.88 uiu/ml 0.34 - 5.6 fsh 8.82 miu/ml lh 7.34 miu/ml estradiol 36 pg/ml prolaktin 6.60 ng/ml 3,34 - 26...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sadi Akşehirli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba adetin 3.günü yaptırdığım hormon testlerimi yorumlarsanız sevinirim

    Geçirdiğim dış gebelikden dolayı rahim filmi çekdirdim tüplerin ikiside açık çıkdı ama galiba rahim filmi tüplerin durumunu aydınlatmaya yeterli değil.4 ay normol yollardan denemeyi düşünüyorum zaten olmazsa direk tüp bebeğe geçeceğim dediğiniz gibide adetimin 3. günü antral fokikül saydıracağım fak...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Levent M. Şentürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba adetin 3.günü yaptırdığım hormon testlerimi yorumlarsanız sevinirim

    Çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz için ama 6 ay öncede yaptırmışdım tüm bu hormon tetkiklerini yine adetin 3. günü değerler aşağı yukarı aynı çıkmışdı fark yokdu yani.tüm hormon tetkikleri yine gayet iyiyken e2 yine 90 çıkmışdı ve eğer kist olsaydı vajinal ultrasonda rahim filminde görünürdü değilm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Levent M. Şentürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x