Merhaba, 56 yaşındayım. guatrlarım alındı. radyoaktif iyot tedavisi gördüm.

  • merhaba, 56 yaşındayım. guatrlarım alındı. radyoaktif iyot tedavisi gördüm. yılda 1 veya 2 defa kontrollere gidyorum. son tahlil sonuçlarım TSH 0.07 L uIU/mL 0.34 - 5.6 Free T4 2.12 H ng/dL 0.58 - 1.64 Tiroglobulin

  • Doktor Cevabı:

    Herhangibir tiroid hormon ilaci aliyor musunuz? eğer ilaç tedavisi aliyorsaniz tsh değeriniz aldiğiniz hormon ilacinin dozunun yüksekliğinden olabilir..ilaç dozunuzu iç hastaliklari veya endokrinoloji uzmanina görünerek düzenlemeniz gerekir..geçmiş olsun...

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :
Puan : 5 / Oy veren : 1 kişi

.
x