Merhaba 2 yaşında kızımın kan değerleri neu 1.46(2-6.9) lym 5.34(0.6-3.4) m

  • merhaba 2 yaşında kızımın kan değerleri NEU 1.46(2-6.9) LYM 5.34(0.6-3.4) MCV 73.8 (80-97)MCH 24.0 (27-31.2)NEU %19.6(37-80) LYM % 71.9(10-50) DİĞER DEĞERLER NORMAL ARALIKTA.DOKTOR HAFTAYA TEKRARLAYIN DEDİ.SİZCE NE OLABİLİR?BİR HASTALIK BELİRTİSİ OLABİLİRMİ?ACİLEN CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER

Bu soruya oy verin :

.
x