Meme ucu yanması

  • Merhaba Beyza hanım 24 yaşımdayım meme Ca öyküsü yok ailemle ama sağ meme ucum inanılmaz yanıyor ve dokununca çok acı var. Kontrol ettim bir şişlik kitle gelmiyor elime bu ne olabilir ?

  • Doktor Cevabı:

    Basit bir enfeksiyon ya da cilt üzerinde tahriş olabilir. meme kanseri belirtisi değildir devam ederse doktora başvurmanızı öneririm.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hipoekoik nodul

    Sayin hocam merhaba; biyopsi tekrarinda malign sitoloji geldi (papiller troid karsinom) ve 1 hafta sonra ameliyat olacagim. yapilan boyun usgde lenflere sicramadigi tespit edildi. tümör boyutu 1.5 cm. bu duruma gore rai almam gerekecek mi? bir de radyoaktif iyot tedavisinden sonra yapilan tum vucut...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hpv aşısı ve doğum kontrol

    Hocam merhaba dün de soru sormuştum öneriniz üzerine muayene olacağım ve üstüne tekrar düşüneceğim çok teşekkürler ben son olarak hpv aşıları ile ilgili bir şey sormak istiyorum gardasil aşısı hakkında felç ölüm gibi yan etkiler okumuştum bu yüzden bir süre aşı yaptırmadım şimdi yaptırmayı düşün...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aynimi cikar

    Hocam mrb daha ameliyat olmadim ya 21gunde olan 4kur kemo almistim ya simdide haftalik kemo gectik her2negatif horman resaptorleri pozitif ya hocam ameliyat olduktan sonra radyoterapi kac seans alirim birde horman hapimi kullanacam birde bnm vucutta tuy denen birsey kalmadi ne zaman cikar bu kas ve...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kitle lezyon

    Merhaba kadın hastalıkları gittim mommografi çektirdim daha sonra ultrason gönderdi. mammografi sonucu ise her iki meme başı, areolar bölge, cilt ve ciltalti yağ planları normaldir. her iki memede dağınık fibroglandüler dansiteler izlenmektedir (tip 2 meme natern dis kadranda fokal asimetrik opasite...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Enver İhtiyar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Menopoz olabilirmi

    Merhaba doktor hanım. doktor hanım ben 49 yaşındayım. 4 yıl önce meme ca nedeniyle kemoterapi tedavisi gördüm ve ılk kemoterapinin ardından adetlerim kesildi. zoladex iğneyi bir buçuk yıl önce bırakmama rağmen hala adet görmedim. ( 4 yıldır hiç adet görmedim) şu an sadece letu kullanıyorum. doktor...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çok önemli

    Hocam merhaba size sorduğum soruya “ merhaba, ultrasonografi yeterli. meme cerrahı ciltte bir hpv enfeksiyonu var mı diye bakmalı. korkmayın kanser olmazsınız ama hpv'ye dikkat” diye cevap vermişsiniz. ciltte hpv enfeksiyonu olup olmadığına nasıl bakacak acaba? ben meme usg çekildim sonuç normaldi g...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Cem Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Progestan gerekliliği

    Kıymetlı hocam, tup bebek tedavısıne basladım 2012 yılından beri sızı takipteyim ve sorularıma verdıgınız cevaplarla minnettarım sıze. 39 yasındayım dondurulmus embrıyo transferı yapıldı 7 haftalık hamıleyım sukurler olsun ancak gogsumde braıds 3 tanısı oldugunu paylasmaöa ragmen doktorum yogun pr...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tesekkurler

    Tesekkur ederim sorularimi cvpladiginiz icin cok tesekkurler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaz ve kabızlık

    Hocam merhaba.. bebeğim 3,5 aylık. sadece formül mama kullanıyoruz meme reddi yaşadık. ortalama 2 günde 1 kaka veriyor ama son zamanlarda kaka yeşil, kötü kokulu ve pütürcüklü. kakada sümüksü yapı yok. sadece maflor ve nurse harveys kullanıyoruz doktor nevwit ve ocean microferi kesti. i̇çim rahat de...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Şeref Olgar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hormon tahlili

    Hocam merhabalar. 21 yaşındayım adet düzensizliği vs yaşamıyorum. rutin kontroller için hormon testi yaptırmış idim birkaç değer normalden farklı çıktı. fsh 9.02 (rf: 3.85-8.78) estradiol 19 (rf: 27-122) prolaktin 28.03 (rf: 3.34-26.72) bu değerlerim referans değeri aralığında değil. yorumla...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polikistit over sendromu

    Merhaba hocam kadin doguma gidip ultrasonla kasiklarima baktilar ve polikistir over sendromu zayifla gecer kicuk kucuk kistlerin var dedi ve yolladi beni eve adetim duzenli her sy oluyorum fakat bu ay 3 gun surdu sonra leke leke geldi napmaliyim?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs kaburga agrisi

    Çok sağolun hocam meme kanserinden korktum ailemde akrabalarımda hiç yoktu bu zamana kadar 23 yaşındayım bu yaşta öyle bir risk varmı ? boynum sırtım kolum gogusumde ağrı var hani memede ust kaburga kısmında aynı şekilde sternum ve meme altında da bu şekilde ağrılı şişlikler hissettim ama bastırın...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Bahadır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kadın hastalıkları

    Merhaba hocam. 20 yaşındayım. sol yumurtalıklarım da 5 cm lik bi kist olduğunu yeni öğrendim ve kan tahlilim de ca-15-3 referans dışı çıkmış yani 30.2 bir problem teşkil eder mi sizce? yoksa hormonal de yükselmiş olabilir mi?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 3 kere regl oldum gebe olabilir miyim

    Hocam merhaba ben 10 hafta önce cinsel organlarımız birbirine değerek sürtünme ile bi ilişki (herhangi bir şekilde gitme veya boşalma olmadı ama zevk suyundan hamile kalınabileceği öğrendim ondan korkuyorum) bu ilişki adetime bir hafta kala gerçekleşti ve 4 gün sonra ağrılı bir şekilde adetimi oldum...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yaygın ansikiyete

    Mrb hocam citoles kullanmaya başladım bu ilaç karaciğer enzimlerini etkilermi karacigere zarar verir mi ansikiyete panik atak var bu ilaç en zararsız olanımi kilo yapar mı iştahsızlık başladı bu durum geçicimi ilacı 5 gündür kullanıyorum etkisini me zamn gösterir cevabınız için teşekkür ederim hocam...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Fikret Poyraz Çökmüş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x