Meme takıntısı

  • Serdar Hocam merhaba, 26 yaşındayım fibroadenom takibi altındayım 7 senedir bunlar bende var. Ama ben hep çok tedirgin oluyorum hocam. Ellerim sürekli göğüslerimde sürekli yeni bir şey varmı diye bastırıp duruyorum. Psikolojik anlamda çok kötü oldum artık. Ailemde öykü yok. Her bastırdığım şeyi kitle sanıyorum sonra bunalıma giriyorum. Bunların tehlikesi varmıdır, bu yaşta kötü huylu şeyler görülür mü sıklığı nedir bana bilgi verirseniz çok sevinirim saygı değer hocam ben kendi kendimi yiyorum en son kontrolünü 5 ay önce oldum bir sorun yoktu fakat hep bir endişe halindeyim

  • Doktor Cevabı:

    Zekiye hanım, fibroadenom kansere dönüşen bir yapı değildir, bu endişelerinizle başa çıkmak için yardım almanız faydalı olabilir, geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kötü bir şey midir

    Hocam tekrar merhaba yağ bezesi olabilir demişsiniz ama usg de hiç bir şey görülmedi. bu yapılar bastırınca belli oluyor kötü bir şeymidir

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karında gezen ağrı

    Hocam merhaba 23 yaşında kadınım ben karın bölgemde bazen sağ alt kadranda bazen üst kadranda bazen sol kadranda bazen kaburgalarım olan yerde sürekli değişik yerlerde ağrılarım oluyor akciğer filmimde temiz ağrı giriyor 10 sn sonrasında ağrı geçiyor nedenini bi türlü anlıyamadım roaccutane ilacı ka...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gece terlemesi

    Hocam merhabalar ben gece terlemesiyle ilgili bir soru sormak istiyorum size yaklasık sanırım 2 yıldır bazen çok sık olmamakla birlikte gece terlemesi yaşıyorum atletimi vs değiştiricek kadar 4 ayda 2 kez belki bazen 2-3 gün ard arda bazen hiç terlemiyorum mesela 1-2 aydır terlemiyorum biraz panik...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Plastik kanser riski

    Merhaba hocam, bizim iş yerinde pandemiden dolayı sanırım plastik çatak kaşık ve köpük tabldot kullanılıyor. bu durum kanser riskini artırmaktamıdır

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sağlık sorunları

    Merhabalar murat emin bey. sorum çok yakın arkadaşımla ilgili 2 yıldır kış aylarını yani 5 ay boğaz ağrısı sabahları kas ağrısı ağrı kesiciler le geçen, burun tıkanıklığı ve korona olmadan koku alamama, sabahları sürekli dışkılama incelmesi gibi şikayetler le başlayan sorunları oldu. 1 yıldır da sin...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nodüller nasıl

    Lenf nodülleri çektirdim sonuçta bu şekilde tiroid sağ lob boyutu 17x21mm,sol lob boyutu 16x21mm ölçülmüş olup minimal heterojen görünümdedir sağ lobda 5x3mm boyutunda hipoekoik seolid nodül izlenmiştir.sol servikalde 22x6mm sağ servikalde 20x5 mm boyutunda oval şekilde ekojen yağli hilusu seçilebil...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahlil sonuçları

    Hocam dün kan tahlili verdim. kas ağrılarım, iştahsızlık ve mide ve alt bölgede gurultular, göğüste olan bazı ağrılar, boğaz kaşıntı hissi için çıkan sonuçlar burada bir bakabilirseniz. glukoz 70 - 80 değer 82 , demir bağlama 110 - 370 değer 214 , wbc 3.8-10 değer 6.25 , rdw 12-15 değer 12.4 , rbc 4...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Durum hakkında

    Hocam dün kan tahlili verdim. kas ağrılarım, iştahsızlık ve mide ve alt bölgede gurultular, göğüste olan bazı ağrılar, boğaz kaşıntı hissi için çıkan sonuçlar burada bir bakabilirseniz. glukoz 70 - 80 değer 82 , demir bağlama 110 - 370 değer 214 , wbc 3.8-10 değer 6.25 , rdw 12-15 değer 12.4 , rbc...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyun ve kasık şişlik

    Merhaba hocam bundan 4 yil once annemin boynunda sag tarafinda bir sislik fark ettik doktora gittigimizde incelenmesi gerek lenfoma olabilir dendi igne ile biyopsi yapildi fakat sonucta reaktif gorunumlu lenf bezi olacagi gibi malign yonden de ekarte edilememistir diye net bir sonuc cikmadi daha son...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Durum hakkında

    İyi günler hocam nasılsınız ? ben 25 yaşında erkek sigara alkol kullanmıyorum. 2 hafta önce boğaz kaşıntısı hissi ve bu yüzden arada oluşan öksürük yüzünden kbb gittim muayane sonucu sadece biraz geniz akıntım olduğunu söyledi. ve bana alerji hapı burun spreyi verdi. ek olarak arada bir oluşan göğüs...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hafif ağrılar

    Hocam nasılsınız umarım iyisinizdir. ben 25 yaşında erkek bireyim. sigara ve alkol kullanmıyorum. hocam bende hafif olmakla beraber yorgunluk ve halsizlik var ve bazen vücutta ağrılar oluyor. hafif ağrılar çok fazla yüksek olmayan genelde göğüs köprücük kemiği hizasında veya sırt ve bel taraflarında...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polinöropati

    Merhaba hocam ablamın geçen yıldan beri ayak parmaklarında şiddetli yanma diken gibi batma içinde acı su dolaşıyor hissi ve halsizliği vardı polinöropati teşhisi konuldu. sebebi araştırıldı glikoz romatoid artrit b12 böbrek yetmezliği tüm tahliller temiz çıktı. ablamı götürdüğümüz nöroloji doktoru b...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Polinöropati

    İyi günler hocam sorum ablam için geçen yıldan beri el ve ayakları önce uyuşma soğuma ile başladı şimdi çok yanıyor diyor. emg de polinöropati yani sinir ucu iltihabı teşhisi konuldu. sebibi araştırıldı glikoz romatoid artrit b12 böbrek ve karaciğer değerleri hepsi normal sınırlarda.doktoru bize baz...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanser başlangıcı

    Merhaba hocam sorum benim ayaklarımdaki yanma karıncalanma uyuşukluk sebebiyle nörolojide polinöropati yani sinir ucu iltihabı teşhisi konuldu. sebibi araştırıldı glikoz romatoid artrit b12 böbrek ve karaciğer değerleri hepsi normal bir sıkıntı çıkmadı. nöroloji doktorum bazen kanserlerin ilk belirt...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen ağrılar

    Merhaba hocam. 36 yaşında bayanım. benim sıkıntılarım 2018 de başladı. geçmeyen boğaz şişliği, kışın koku kaybı, sabahları burunda hiç bir şey olmamasına rağmen burun tıkanıklığı, dildeki papillar yer yer yok olması, sabahları kas ağrısı ve halsizlik şeklinde devam etti. 2019 da ise ayaklarım acı su...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x