Meme kanseri mi

  • Doktor bey,23 yaşındayım.Geçen yıl mart ayında memede kitle hissi ile üst çekildi ve atipik yağ lobülü dışında başka bir şey görülmedi.Mememde yayvan top şeklinde yapılara ek,,,sivilce gibi ve basınca acıyan ama iç kısımda olan yapılar da var. Bugün sternum kemiğine yakın bir yerde meme dokusu.olduğunu düşündüğüm,yüzeyi pürtüklü etrafı düzensiz 1 cm civarında hareketsiz bir yapı hissettim.En.son 10 ay önce usg çekilmişti ama o kısma bakılmadı.Ailemde meme ya da over kanseri yok.Meme kanserinin bu boyuta gelmesi yıllar alır diye okumuştum bir yerde.meme kanseri olma.ihtimalim nedir?Bu yapılar normalde memede bulunabilir mi?

  • Doktor Cevabı:

    Bu sorularınıza muayene ve usg sonrası tatminkar cevap verilebilir. muayene olmanızı öneririm. geçmiş olsun.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Bilirubin neden

    Hocam nisanda test yaptırdığımda,.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,,total bilurubin 1.47(0.1-1.20) yüksek ldh 262 ( 109-245) u/l yüksek çıktı. bir ay sonra tahlil yapıldı onda alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-30) ldh 201(109-245)u/l albümin 47.9(37-53) çıktı. 3 ay sonra yapılan ölçümde is...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra kesesi polipi

    Hocam benimde koltuk altımda lenf nodu vardı mayıs ayinda usg çektirdim kaydadeger boyutta değil dedi doktor eylül ayında yine çekildim yine kaydadeger boyutta çıkmadı 8 ay oldu geçen ayda dr elle muayene etti usg istemedi tekrat kontrole gerek varmı kötü birşey olsa 8 ayda buyurmuydu

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ameliyat sonrası geçmeyen ağrı

    Sayın hocam merhabalar. ben eylül 21 2020 de fistül kanalında fissür ameliyatı oldum ve 3 noktada bulunan internal hemoroidlerede ligasyon uygulandı. ameliyat üzerinden yaklaşık 3.5 ay geçti.ağrlarım bir türlü geçmediği için 1.5 ay önce rektoskopi oldum ve raporda ameliyat yaralarının kapanmadığı if...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boyun us sonucu

    Merhaba hocam bundan 4 yil once annemin boynunda sag tarafinda bir sislik fark ettik doktora gittigimizde incelenmesi gerek lenfoma olabilir dendi igne ile biyopsi yapildi fakat sonucta reaktif gorunumlu lenf bezi olacagi gibi malign yonden de ekarte edilememistir diye net bir sonuc cikmadi daha son...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra kesesi polipi

    Peki hocam 1 cm yi geçerse hemen acilmi ameliyat olmak grekir bı kaç ay sonra olmak sorun olurmu

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra kesesi polipi

    Merhaba hocam benim ocak ayında ult çektirdim safra kesemde 4 mm polip vardı beş ay sonra tekrar çektirdim en büyüğü 5.9 mm polip çıktı beş ay sonra yani kasim ayında da ultrason çekildi ultrasonda ise hiç birşey çıkmadı bu normalmibu polipler kaybolur mu 6 aylık kontrol yeterlimi bide 5.9 mm için...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sağ üst kaburga ağrısı

    Hocam iyi günler sağ kaburga üsttünden ağrı var. nefes alınca hareket edince batıyor.bazen sol tarafıma yatdığımda oluyor.sağ kürek kemiğimde de ağrı var.bu ağrı ve batmaların sebebi safra kesesi olabilir mi?çünkü safra kesesinde polip vardı.düzenli kontröle gitmem gerekiyordu.pandemiden malesef ak...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemoroid tedavisi

    Hocam merhabalar bende uzun süredir hemoroid var 5 6 genel cerrahi doktoruna muayene oldum (procto-glyvenol %5+ %2 krem, procto-glyvenol %20 + %2 supozituvar ) kremi ve fitili yazdı kullandım ama bir faydasını göremedim ne yapmam lazım nasıl kurtulurum hangi ilaçlar faydalı olur teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Neşet Nuri Gönüllü

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fokal nodüler hiperplazi

    Doktor bey çok sağolun. benim teşhisim net konulamadığı için ameliyat oldum. ameliyatın herhangi bir sakıncası olmaz değil mi bu gibi durumlarda?

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hemoroid tedavisi

    Hocam merhaba bende uzun süredir hemoroid var doktora 5 6 kere doktora gittim ama bı sonuc alamadım doğal yollarla geçmesi mümkün müdür sizce napmaliyim teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Neşet Nuri Gönüllü

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fokal nodüler hiperplazi

    Doktor bey, merhabalar. ben 23 yaşında bir kızım. 20 gün önce şiddetli karın ağrısı ile acile başvurdum. ağrıya yumurtalığımdaki kistin sebep olduğu yapılan radyolojik incelemelerle netleşti. ancak ilaçlı emarda mide ile dalak arasında rastlantısal olarak kitle görüldü. endoskopi ve pet filmi çekild...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cocukta rektal prolabsus

    Doktor bey kizim 3.5 yasinda dun tuvaletini yaptiktan sonra makat sarkmasi oldu hemen doktoro goturduk eliyle iceriye geri soktu ve bize kabiz olmamasi icin diyet ilac olarakta duphalac ve analjezik krem verdi duzelmezse ameliyat olmak zorunda kalabilir dedi ve ameliyati cok zor bi ameliyatmis bizde...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Neşet Nuri Gönüllü

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Rektum ca ameliyatından sonraki dışkılama güçlüğü

    Merhaba, rektum ca hastalığım nedeniyle yaklaşık 2 yıl önce ileostomi takıldı, 10 ay önce de kapatıldı. doktorum zamanla dışkılama sorunlarımın düzeleceğini söylese de maalesef giderek zorlaşıyor. perkütan tibial sinir uyarımı tedavisini araştırırken isminize rastladım. bu tedaviden yararlanmak isti...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anismus ağrısı?

    Hocam merhabalar. benim yaklaşık 25 gündür makat ağrılarım var ama ilk zamanlarda kuyruk sokumunda ve makatta şiddetli ağrı vardı doktora gidince dışta bir şey olmadığını içte hemoroid olabileceğini söyledi ve krem verdi. 1 hafta sonra geçmeyince gittim pelvik mr çekimi oldu ilaçlı bir şekilde ve an...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hacı Murat Çaycı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pankreas kistleri

    Merhaba doktor bey. adım gamze metin. 40 yaşındayım. gastreontoloji bölümüne bağırsaktaki rahatsızlığımdan dolayı gittim. doktor bey ultrasonda pankreasta kist olduğunu gördümse ilaçlı tomografi çektirdi. sonuçta: pankreasın anetrior kesminde egzofitik karakterli en geniş yerinde 37*31 mm çapında i...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x